אני עוד זוכר את הכתבות על מרסלו ב-AS אחרי התבוסה נגד טוטנהאם שספרו לו מסירות לא מדויקות\איבודי כדור\ניסיונות הגבהה כושלים וכנ"ל אחרי התיקו נגד סלטה ויגו בבלאידוס. זה נגמר עם שער בשמינית הגמר, שער ברבע הגמר, שער בחצי הגמר ובישול בגמר. אני קונה גם 1/3 מזה העונה ובטח שבקבוצה הנוכחית אסור לנו לוותר על זה.
הטעות של אנשים היא שהם חושבים שמגן עם יכולת התקפית מעולה יהיה טוב אפילו יותר כשישחק מקדימה. זה סגנון משחק אחר. המגנים נהנים משטח, יש להם מרווח, תזמון ההצטרפות חשוב, הם שחקנים חופשיים במגרש ויכולים לרוץ לשטח. דוגמא אגב לקיצוני שעבר הסבה די מוצלחת - חסוס נבאס. הוא תמיד מהשחקנים הטובים בסביליה.
יכול להיות שאני אפתיע אבל אני לא חושב שזה יתרון כלפי המגנים שהם השחקנים היחידים על הקו, לעתים עדיף שיהיה שם קשר קו אמיתי, אפילו לוקאס ואסקס. אגב, עם כל הדיבורים על קרבחאל העונה יש לו כבר שבעה בישולים. ברור שזה לא המדד היחיד ויש משחקים שהוא לא מצליח לספק הרמה אחת נורמלית, אבל הוא עוד יכול לשבור את השיא שלו מעונת הדאבל.
התפתח כאן דיון מעניין על המגנים. מאייקון היה מדהים בפרק הזמן הזה: 2006-2010, עד שבא בייל וחיסל אותו בערך. היה טוב הגנתית ממרסלו בשיאו. מעניין אותי לשמוע איפה אתה מדרג את רוברטו קרלוס בדיון על המגן הגדול בכל הזמנים. לעניות דעתי שונה קצת מאלבס באיכויות ההתקפיות ושחקן של הרבה נתונים פיזיים אבל הוא היה טוב בהגנה גם אם סמואל אטו התעלל בו בכל משחק. פאביו קונטראו? אני לא יודע מה יהיה עם מנדי אבל כרגע זו העלבה. קונטראו מחפש את עצמו מה שנקרא.