מחזור 1 בצ'מפיונס: 1:2 על מארסיי בבית בפנדלים| כבש: אמבפה-2

ויני בספסל, כל השאר צפוי

בנתיים המשך ממשחק הליגה האחרון כשהיינו ב 11 שחקנים, כדורגל מצויין.

חוץ מהמחליק הלאומי שגורם לדופק לעלות בנוהל

פתיחה מצוינת. לקראת הסוף הקבוצה קצת התפזרה.

חיכיתי כל המחצית לכתוב את זה, אני לא אוהב את מסטה. נפלנו להייפ ארגנטינאי מוגזם. ההחמצה בסוף רק הייתה הדובדבן שבקצפת.
מיליטאו זוועה, כך גם האוסן.

חוץ מזה יש קבוצה. רודריגו מעולה. סעמק עם הרולי הזה, חשבתי שנפטרנו ממנו.

גם אם היינו יורדים ב 5-1 הייתי אומר שזה לא מספיק למה שראינו במחצית.

משחק לחץ מצוין. אני בהלם מה אלונסו עשה במינימום זמן. רק ממחיש כמה קרלו מאמן מיושן שלא שייך לרמות האלו יותר. אני רטוב רק מלחשוב על בלינגהאם בהרכב.

רודריגו > ויניסיוס

מה? הילד מצוין. הוא משתפר ומקבל בטחון. הוא חזק כמו טנק עם נגיעה רכה.
נכון, בנתיים יש לו נגיעה ראשונה זוועה אבל אני חושב שזה יותר בגלל אובר ההתלהבות/התרגשות. תן לו זמן שיתרגל והוא יתפוצץ.

הזוועה האמתית זה מסי הטורקי. שחקן כדורגל כמו שרודריגו חכם.

חוץ מזה, כיף אדיר לראות את ריאל משחקת.

גם בשיאו לא היה לרמה של ריאל מדריד ועכשיו אחרי 2 צולבות הוא רק מפריע.
גם בגול הראשון שנבע מטעות של האוסן וטעות גסה של גולר בלם טוב כמו רודיגר כנראה היה מונע את המצב, לא המחליק.

1. לא מבין מה אלונסו ואתם רואים בגולר, מודה שאולי אני הדפוק, אבל חוץ מכמה פעולות בודדות כשהקבוצה לחצה בהתחלה, רוב המחצית הוא פשוט מסתובב במגרש במקרה הטוב, ועושה טעויות שעולות בגול במקרה רע יותר

ג’וד בכושר במקומו ואף אחד לא יזכור אותו.

1. מסטנטואונו עוד יהיה כוכב גדול, רק שימשיך לקבל דקות.

2. לא ידעתי שלמרסיי יש קבוצת גלאקטיקוס כזאת.

3. בכל רגע נתון יש שחקן כדורגל ברזילאי פעיל בשם אמרסון.

נו באמת, היה לו דריבל מפוזר שמרוב שהוא היה מפוזר איכשהו זה עבד, חוץ מזה רק איבודי כדור, אחת אחרי השניה. חתול בשק.

אמאלה שמעתי עכשיו את שכטר, איזה מביך. מזל שדודו אוואט היה שם לאזן את הטימטום שלו.

מצד אחד אני מתענג על שידור של הנרי, מיכה ריצ׳רדס וקאראגר בזמן שבארץ אתה חייב לראות את האולפן על מיוט.

אפילו היה שם שחקן שסימן לו לסגור את וואה סטייל קרוס מסמן לויניסיוס לרוץ לעומק

הילדון הארגנטינאי פשוט זוועה, כל נגיעה ופעולה שלו לא נכונות, מאבד המון כדורים, אבל…רואים שיש לו כישרון והוא רק ילדון, בסוף זה יגיע, היום הוא פחות שחקן.

מסי הטורקי בסדר גמור בנתיים.

צ’ואמני מדהים.

ריאל נראית כמו קבוצה של מאמן גרמני.
לצערה בלי חדות מספקת ברחבה זה איכשהוא נגמר ב-1-1 ולא ביתרון של 2-3 שערים.

גם אם מסטנטואנו לא כזה כישרון(אין לי מושג אם כן), דווקא היום יש לו משחק טוב אז מוזר לבקר אותו.

שוב אני אחזור על זה,מסטנטואונו לא שחקן קו,הפעולה היחידה שעשה מהאמצע כמעט הסתיימה בשער מדהים אחרי דאבל פאס עם קיליאן וכניסה לרחבה תוך כדי תנועה,זה מה שהוא צריך לעשות,לא לנסות לעבור שחקנים על הקו.

מחצית של 4-0 שבמזל רע נגמרה ב 1-1,ממשיכים בתהליך.

אין תענוג גדול יותר מלראות את הקבוצה שאתה אוהד סוף-סוף משחקת כדורגל טוב, אה? :wink:

הוא צריך להפסיק לנסות פעולות בכוח ולהכיר במגבלות שלו. לספוק כפיים אחרי פעולה רעה זה לא מספיק אם אתה לא לומד מזה.

איך אף אחד לא מדבר על וואלורדה שנראה זוועה כבר תקופה ארוכה. זה נראה כאילו הוא קיים רק כדי לסכל מתפרצות ולתת פצצות מרחוק.

כן אבל הברירה השנייה שלו זה לקבל כדור ולמסור אותו חזרה אחורה או לרוחב אז הוא מנסה דריבלים מידי פעם,הוא מתבזבז שם לדעתי.

אתה לא רחוק, הוא בעצמו אמר שהוא מרגיש יותר בנוח באמצע.