מחזור 1 בצ'מפיונס: 1:2 על מארסיי בבית בפנדלים| כבש: אמבפה-2

המחצית הכי טובה שלנו העונה ללא ספק. צ׳ואמני אדיר רודריגו ואמבפה והמגנים מצוינים ואפילו מאסטב מתקרב לדעתי. גולר וואלורדה חייבים להעלות את הרמה וכך גם הבלמים
אם הלחץ ימשיך אנחנו נהנה עוד העונה

ממש,ממש מוזר כי בגביע העולם הוא נראה טוב וכבש שערים,הצטרף לרחבה ונראה חד,נקווה שיחזור לעצמו.

וייבים של אנחל די מאריה, בקטע רע. שיקול דעת של פחית קולה.

לא בשביל לבטל אותו, כמובן, אבל הוא צריך להפוך לשחקן כדורגל מקצוען

האמת שאני לא רואה את הכשרון שרואים בו. הלוואי שאתבדה, אבל מרגיש חאמס לעניים.

גולר שחקן מדהים לדעתי. כל משחק יש לו 2-3 פסים קטלניים ושיתוף הפעולה שלו עם אמבפה נראה טוב. הוא גם יודע לכבוש שזה חשוב מאוד.

מפרידות ביניהם שנתיים וחצי. צריך סבלנות

הערך הכי טוב שפרנקו מביא זה הלחץ האינטנסיבי שלו. אני מסכים שאני גם רואה בו משהו פוטנציאלי. מספיק שיילחץ ככה ומדי פעם יספק רגע יצירתי וזה מספיק טוב.

גם רודריגו תורם מאוד בפן של הלחץ. שניהם הסיבה שהלחץ נראה כל כך טוב בהתחלה.

איזה טיפש קארבחאל.

הכי שונא שחקנים מטומטמים כמו קרבחאל, בדיוק אותה סיבה שלא סבלתי גם את ראמוס.

5 דקות הלכו על השטות הזאת, זו הצרה האמיתית.

יש ענפי ספורט שבהם השוער היה זה שהיה מורחק על ההצגה שהוא דפק שם + הוא לא היה יכול להראות את הפרצוף שלו ברחוב במשך חודשיים אחרי זה.

מה נהיה מהספורט הזה, אלוהים.

בול. השופטים רואים שיש אפס מגע והשוער דופק הצגה של החיים ורק רוצה לבזבז זמן, אבל זה לא רלוונטי. כי כנראה יש איזשהו חוק שליטוף ראש בכל דרגה זה אדום אבל כל השאר מותר.

תגידו את רציניים? הטענות שלכם לפאקינג שופט?
קארבחאל הגיש לו את האדום הזה על מגש. אפס טענות לשופט.

קרבחאל יצא מטומטם. רולי עשה בדיוק את מה שהיינו רוצים שקורטואה יעשה במקרה הזה. אין ברירה אחרת לשופט.

אם זה פנדל.. שאלוהים יעזור לנו. לגנוז את החוקה ולכתוב הכל מחדש.

שגיא כהן בלתי נסבל. שנאה נוטפת. אפילו לא מתיימר לפרשם עניינית ואובייקטיבית

במחצית השנייה לא הגענו למצבים אמיתיים.
כל הגאונות של גולר (בשיא הזלזול) לא הביאה לכלום.

כרגע, אנחנו נראים טוב בפתיחות של משחקים, לוחצים וחוטפים, אבל זה לא מחזיק מעבר לדקה 50 ועדיין יש לנו בעיה בלייצר מצבים.

זה לעולם, לעולם, לעולם לא פנדל. יחד עם זאת, אם זה נגדנו זה חד משמעית נשרק אז לא נורא.

אני שמח לראות שאלונסו החליט שרק אמבפה בועט. בלי החלטורות של עונה שעברה.

אני ממש לא הייתי רוצה שקורטואה יעשה את זה. זה מבייש אותי בתור אוהד. יש הבדל בין להרדים את המשחק כשאתה בתוצאה שנוחה לך ובין ליצנות כזאת.

ואני חוזר:

לא בשביל זה אנחנו רואים כדורגל.
דווקא משחק כמו היום מראה בצורה הכי ברורה שיש את הבעייתיות העצומה הקיימת במתן פנדלים. תראו מצד אחד כמה קשה אנחנו צריכים לעבוד בשביל לכבוש שער, למרות שבחלקים גדולים של המשחק עשינו (כמעט) הכול נכון, ומהצד השני זוכים במתנות מהשופט (גם אם מגיעות לנו ע"פ החוקה), בדמות שערים קלים עבור עבירות שלא אמורות להצדיק את זה.

חוקי הפנדלים חייבים לעבור רענון רציני, בטח בעידן הוואר.

פתיחת המשחק הייתה נהדרת, כמו שאני רוצה לראות מריאל מדריד שלי. אולי באווירה של השלט היפה של הקהל, היו דברים בהם התקדמנו, אבל בשורה התחתונה נמאס לי כבר מהניצחונות האלה על הקשקש ושהקבוצה משחקת כדורגל טוב נניח 40 דקות במצטבר. כל כך קשה לנו לכבוש שערים, מה יהיה. הפנדל השני רך מאוד-מאוד-מאוד וגם הראשון למען האמת אחרי כמה הילוכים חוזרים, לא נעים עם זה. מרגיש קצת תחושת פספוס. אין לי תלונות גם על שום החלטה של צ’אבי אלונסו, כל ניסיון היה טוב אבל לא הצלחנו להרוויח מספיק את רודריגו וגם לא מספיק את ויניסיוס ג’וניור.

רודריגו למשל עשה מהלכים סבירים אבל גם כשכבר עבר בדריבל - ומארסיי התכוננו לחיתוך האפשרי לאמצע - הוא פעם אחת ממצב ממש נוח ממש גילגל את הכדור לידיים של השוער והוציאו אותו גדול. אני הייתי בעד לתת לוויניסיוס לשחק דווקא מההתחלה.
ובעיקר מרגיש עכשיו בכנף ימין שאנחנו שוב מאוד-מאוד-מאוד קצרים. שום תירוץ לשטות של דני קרבחאל, כל כך מנוסה, כבר סבל מדברים יותר גרועים מאשר השוער שתופס יום ומקלל אותך, נו באמת. וטרנט? לא לבכורה האירופית הזו הוא ציפה.

ה-XG שלנו היה 3.65 שזה מאוד גבוה ולא שגרתי וזה נחמד, מצד שני מספר הבעיטות אף פעם לא באמת משקף את מה שקורה במגרש. צריך גם לומר את האמת, אחלה לחץ גבוה, באמת, כולם עבדו היטב, אורליאן טשואמני עם כמה חילוצי כדור ואפילו רודריגו עם אחד גדול ממש, ומצד שני מארסיי קצת התחכמה, שיחקה לידיים ולרגליים שלנו בהתחלה, הייתה נאיבית, ממש התמסרה בין שחקניה על קו השער.

מסוג המשחקים שאתה מתעצבן על ארדה גולר, יש לו חלק באיבוד הכדור שהוביל לשער, לתחושתי היה מאוד-מאוד-מאוד איטי ומסורבל. בתחילת המשחק אגב כשמארסיי איבדה כדור הוא היה יכול להמשיך קדימה בצעד אחד ולהתקרב ממש לרחבה אבל עד שהוא עוצר כדור וכדומה.

הלאה לצעיר המוכשר הבא שלנו - פרנקו מסטאנטואונו יילמד שבעיטה בנונ-שאלנט כפי שעשה על סף ההפסקה - עושים כשאתה מוביל 0:4 או אחרי שיש לך עשרה שערים בקבוצה ולא כשאתה מחפש את גול הבכורה. הוא מאוד צעיר וזה היה המשחק הכי טוב שלו אבל קצת עצבן אותי. הוא היה נראה היום יותר זריז וחד בדריבלים ולפעמים מצליח לו אבל צריך למצוא את האיזון בין לשחק פשטות ולא פשוט מדי לבין לעשות את המהלך התאכלסי ולא היפה וזה שיפתח את מהדורות החדשות בארגנטינה או את שער עיתון Ole.

היה כדורגל שכונה וסוליסטי במחצית השנייה, כל אחד לוקח כדור ומנסה לעבור את כולם, במעין תורנות לא רשמית כזו. פגשנו קבוצה עם שחקנים איכותיים וזו גם סיבה אבל האמצע היה פרוץ ועם מרחקים גדולים, לא נראינו טוב טקטית. קו הלחץ שלנו נשבר ואז מארסיי חוגגת.

אגב אדר מיליטאו שנתן לנו הרבה שקט נגד ריאל סוסיאדד - במשחק מאוד אגרסיבי ואלים היום, מסכים עם צוות השידור. לא הבנתי את הצהוב שקיבל בכלל ויש שחקנים שאסור לסמוך על המהירות שלך מולם ואחד מהם זה אובמיאנג.

אסיים בנקודה חיובית - אלבארו קארראס. הרבה פעולות הגנתיות מוצלחות, גם בדקות הקבועות שריאל מדריד נעלמת מהמגרש הוא תמיד קר-רוח, צופה מהלך קדימה, נמרץ, לא מאבד כדורים. התקפית עוד לא הרווחנו אותו אבל זה יקרה.