גומלין 1/4 הגמר: מודחים אחרי הפסד 4:3 עם ספיגת שני שערים מאוחרים| כבשו: גולר-2, אמבפה

סופסוף נכנס לאמבפה. היה צריך להיות כבר עם 5 שערים בשני המשחקים האלה.

האמת אנחנו נראים הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שנראה באליאנץ ארנה.

אני מאוד אוהב את זה שאנחנו עם סכין בין השיניים היום

מחצית טובה מאוד

כמובן בלי הגנה בלי שיטה בלי מערך מתפקד והכל מקרי אבל היי, אנחנו עדיין באירוע

ברהים היה חלש בצורה מוגזמת, השער השני התחיל מהשטח שלו כשחלם.

ג’וד רץ במחצית הזאת כמו ששחקן ממוצע רץ בשלושה משחקים, מקווה שיש לו מספיק אוויר בקצב הזה משחק שלם.

אם צ’ואמני נותן משחק הגנתי כמו של פאבלוביץ’ היום שוחטים אותו ודורשים להביא את פאבלוביץ’ שיחליף אותו בקיץ.

ומה יצא מזה?

פשע ענקי לשחק עם פדה אחורי. הוא גם חרא של 6 וגם מאבדים את העזרה שלו בצדדים.

הוא לקח 3 תאקלים ועזר בהגנה, מסר כמה כדורים מסוכנים. מה הוא צריך לעשות? להבקיע שלושער כשהוא מתופקד מאחור?

שהוא היה בהרבה מקומות גם בהתקפה וגם בהגנה והיה אקסטרה שחקן בעצם, הגנתית הוא הכי טוב שלנו

וגם מאבדים את ההצטרפות להתקפה ואיומים על השער.

קומפני למד מפליק. לא ברור לי מה הקטע עם הקו הגנה גבוה שלו מול הסילונים שלנו. הוא משחק בדיוק לידיים של ארבלואה.

נראה שג’וד חזר לעצמו וקיבלנו מתנות לא ברורות מאליהן מארדה.

הגנתית אנחנו בזיון
אני מצפה מגוד למספרים בחלק ההתקפי, הובלות כדור לחלקים מסוכננם, דריבלים מוצלחים, מסירות מפתח מוצלחות וכו…
אין צורך לפרגן בכוח

אני לא רואה סכין בין השיניים. אנחנו בקצב הליכה בנוהל, ויניסיוס כרגיל מטייל ועושה שטויות כאילו הוא בקופה דל ריי. אנחנו חדים, אבל באיירן פשוט משלשלת בתחתונים.

אבל מי אני כמובן, הם יודעים איך מנצחים נוקאאוט. ממש אנטיתזה לברצלונה במפעל הזה - בסגנון, במזל, ברוגע.

זה ממקסם יכולות התקפיות ומאפשר הגנה כלשהי, כי גם בברצלונה וגם בבאיירן אין שחקנים שיכולים לתת הגנה נסוגה מספיק טובה ברמות האלה, אז מצמצמים את המגרש מגבירים קצב ומבלגנים משחק ובונים על זה ששתי הקבוצות האלה שמאומנות בסוג כזה של משחק ינצחו באחוזים יותר גבוהים, בליגה זה טוב, בצ’מפיונס הרבה פחות.

טרנט עוזר בלהיות פחות לחיצים, אבל חייבים להיפטר ממנו לדעתי. הוא חור גדול מאוד. גם הקרנות מגיעות תמיד מהצד שלו

המסקנה העיקרית שלי מהמשחק הראשון הייתה שהשד לא כל כך נורא כמו שעושים ממנו. כתבתי על זה בפירוט אבל בסוף תא שלחתי, אמרתי לעצמי שבכל זאת צפיתי בבאיירן העונה מעט מאוד. אבל לפחות משלוש המחציות האלה ומההכרות שלי עם השחקנים זאת התחושה. וכן אני מודע לזה שעל אוליסה היה פנדל של מאה אחוז בסוף המשחק הקודם ואן מגיעים להיום עם 3-1 אולי זה לא היה מרגיש כל כך שברירי, וגם לזה שלא הייתה עבירה על ברהים בשער של גולר, המתנה של נויר.. הכל נכון. אבל בסוף כשמתכלים על על המשחקים באיירן מרגישה פגיעה.

כמובן הכל יכול לקרות עכשיו, הלוואי שתהיה הערכה כי אני נהנה.

אני אישית נמאס לי שיש בריאל קבוע שחקנים שחייבים בייביסיטר, ובריאל אנחנו אפילו מגזימים והשחקנים שחייבים עזרה בהגנה הם שחקני ההגנה :rofl:

קרבחאל בעונות הקודמות, גולר, ויני, ארנולד, מספיק עם זה !

דיוויס על טרנט עכשיו, אנחנו בצרות, זה הבדלי מהירות כמו ביני לבין הבת שלוש שלי.

דייויס נכנס, אם פדה לא עובר ימינה לעזור בסגירה אנחנו בבעיה קשה מאוד.

אמבפה במשחק וחצי מול באיירן היה צריך כבר להיות עם שישייה.
הביאו אותו בשביל לכבוש במשחקים כאלה, ההחמצות האלה יעלו לנו ביוקר.

דל״פ: מנדי > קרראס

איזה שחקנים הגרמנים מעלים מהספסל. דיוויס, מוסיאלה…מטורף

שתי קבוצות שבירות מאוד.

באיירן משחקת על מגרש באורך 40 מטר, כל השתחררות מלחץ זה חצי (מתקן: רבע במקרה שלנו) שער לנו.

מצד שני, אנחנו לא יודעים לא לספוג תחת לחץ, תשאלו את כל אריות הליגה הספרדית.