כל הכבוד. רק ריאל מדריד בדגש מסוים על ריאל מדריד של העונה - מסוגלת לפתוח ככה משחק גדול בכזו שלומיאליות. אתלטיקו מדריד לא האמינו כמה קל זה. אף שחקן לא עמד שם נורמלי בגול - אף אחד. היו לי פלאשבקים מרוי מקאיי ובאיירן מינכן ב-2007. מטומטמים. נמאס.
עריכת מחצית: דיכאון, ככה נעוף. ה-2:0 שלהם הרבה יותר קרוב. אין קבוצה אבל זה ככה כל העונה. התקפת הגלאקטיקוס כושלת. אפילו פדה ואלוורדה כבר לא טאז. ג’וד בלינגהאם לא הפסיק לאבד כדורים. ויניסיוס וטשואמני סבירים והשאר קטסטרופה. ברהים כבש גולאסו וקיבל עונש מאנצ’לוטי וסופסל…
מישהו בבקשה יכול להסביר לי על מה לכל הרוחות עובדים באימון במהלך השבוע? זה נראה יותר ויותר גרוע ממשחק למשחק.
אם לא יקרה משהו קיצוני במחצית השנייה אנחנו בוודאות נספוג עוד אחד
בינתיים האקס פקטור לשלילה זה בלינגהם. משחק בהליכה, משדר זלזול ואדישות. איפה הוא ואיפה השחקן שהגיע אלינו מדורטמונד… בכלל יש תהליך משמעותי אצלו של הרמת האף וירידה בהשקעה כבר תקופה ארוכה
קבוצה מול אוסף אינדיווידואלים… הקבוצה תנצח בכדורגל של היום.
פתרונות אפשריים הם:
קמא במקום מנדי. מנדי מגיע הרבה קדימה אבל לא מצליח לייצר הרבה. קמא עם הטכניקה שלו יכול לייצר משהו, איזה מהלך שישבור את ההגנה המטורפת הזאת.
לתפקד את בלינגהאם יותר נמוך. הוא אמנם מתופקד באמצע ההתקפה ולא באגף, אבל כמו אמבפה הוא הולך לאיבוד ולא מצליח לתרום. אם הוא יתופקד נמוך יותר הוא יגע יותר בכדור ויוכל לתרום גם בהגנה. במקביל הוא יוכל לעשות את הכניסות מהקו השני שהוא יודע לעשות.
להפסיק לשחק לרגליים שלהם ולהוריד את קצב המשחק. מאוד נוח להם להגן. אנחנו בתיקו בסופו של דבר.
השחקנים קדימה בהתקפה לא מחוברים ובמקום לנצל תנועה לאיזור חולשה בהגנה הם דורכים על הרגליים אחד של שהשני ומבקשים את הכדור לרגל במקום לתנועה. בלי קשר בלינגאהם לא היה צריך לפתוח הוא נראה לא מחובר ועצבני,בטח שאני לא מבין אם דיאז בפורמה טובה למה לספסל אותו?! אנצ’לוטי כל כך עתיק שהכל אצלו צפוי.