גם בליגה אף אחד לא ישמוט לסת אם ריאל אתלטיקו או בארסה ייקחו אליפות. הנקודה שלי היא שגם באלופות קודם כל צריך יכולת ואיכות, אחר כך מזל. נהיה קצת מאוס לשמוע כל מיני כוכביות של אוהדי ריאל שחושבים שזה מוציא אותם טוב משום מה. מאוהדי בארסה זה פחות מזיז לי אבל זה טבעי, גם אנחנו נוטים להקטין את ההישגים שלהם איפה שאפשר.
הרחבתי על איך שסולארי שחק את הסגל: קרבחאל, מודריץ’, שני השחקנים שנפצעו - הכתובת הייתה על הקיר וכמובן מרסלו. לי לא היו טענות של ממש לא אחרי הגביע בו שיחקנו טוב ואפילו לא בקלאסיקו בליגה. אבל שימו לב כמה פעמים סולארי הובס.
בשורה התחתונה סולארי איבד את הכרטיס לרבע הגמר במשחק בית ובצורה משפילה ביותר. ריאל מדריד הגרוטאה הזו לא שווה מקום ברבע הגמר על חשבונם? שווה. לגבי שטר המסגרות, חוץ מהקושי שלנו לתת גולים והמספרים החלשים בהגזמה, אנחנו בדיוק בהתאם ליכולת - מקום שלישי בליגה אחרי אתלטיקו, וצפיתי שלא נישאר שניים גם אחרי הדרבי, והדחה בגביע מול בארסה.
אגב ואראן יצא כאן נקי, עזבו שהאמצע פרוץ זה לא רק זה. מבוהל, איטי, רך. בלם מעולה אבל בחיים לא יוכל להיות מנהיג. איזו עונת נפל.
מרסלו מסופסל בצדק. רגילון עדיף בכושר הנוכחי.
הוא חירב לנו ניצחונות מספיק כדי להצדיק ספסול.
חוץ מזה רגילון בישל שער אז אי אפשר להגיד ההחלטה תמוהה.
קרוס הייתה החלטה אומללה אף היא יחד עם העובדה שקסאמירו היה צריך להיות מוחלף במחצית.
אני זוכר שאמרת לא מזמן שהילדים צריכים לשחק בגומלין.
הסכמתי לחלוטין.
עם יורנטה היה כשיר(?),וולורדה וסבאיוס יחד עם אסנסיו במקום לוקאס היו פותחים, אני בטוח במאתיים אחוז שהתוצאה הייתה אחרת.
גם אצל אייקאס יש ילדים חסרי ניסיון בנוקאאוט.
מקווה שבמשחקי ידידות בליגה נראה אותם רצים יותר ביחד.
מה ששינה אצלי את הגישה לסולארי היו שני דברים.
- העמדה גרועה מאוד של הקבוצה במשחק ההדחה עכשיו.
- מחסור מוחלט בתוכנית גיבוי כשתוכנית “ויניסיוס מהיר אז בוא נזרוק הכל אליו” לא עבדה.
כשהכל עבד עם זה, וגם בהפסדים הקודמים זה עבד בסה"כ, היה אפשר להמשיך עם זה ולא הייתה שום סיבה לשנות. בשמחקים האחרונים כשבשלושת ההפסדים האחרונים שלנו זה באופן מובהק לא עבד, לא נוסה שום דבר אחר. בייל נזרק לרבע שעה כדי להוציא את זעמו הרם. נו באמת.
לגבי מרסלו, אני חושב שההתעסקות בטעויות ההגנתיות שלו לא החריפה בגלל שינוי ביכולת, אלא שינוי בגישה של מאמן לשחקן/לסגנון המשחק שלו. הרי מרסלו ממשיך להיות מגן תוקף מעולה ומגן-מגן סביר בהחלט. ההבדל הוא שעכשיו הוא בנסיבות די הזויות מצא את עצמו באאוט מוחלט מהעניינים ולא פחות חשוב - לשני הצדדים יש אפשרות להאפי אנד ונראה ששניהם לא פוסלים את זה. מרסלו אדיר אבל מקצועית גרידא, ביחס לתחושת המיצוי של השלד הנוכחי, הדעיכה המחייבת מכורח הגיל והמחליף הלא רע בכלל שלו, אולי הגיעה הזמן להיפרד.
ובנושא אחר לגמרי - איך כל הידיעות על אמבפה וריאל מדריד שמפרסמים עכשיו מהעבר גורמות לי להזיל ריר ולנשוך שפה. אולי עוד יקרה
כל מי שמבין (ומקבל) למה רגילון מועדף על מרסלו בעמדת המגן השמאלי לא מבין שמרסלו זה לא מגן שמאלי, מרסלו זה שיטת משחק.
מרסלו/איסקו/אסנסיו/בייל בתקופה לא טובה ? אתה מספסל אותם ומחזיר אותם לאט לאט לכושר, אתה מייבש אותם חצי עונה ? פתאום אייאקס נראית כמו הקבוצה הכי טובה בעולם בברנבאו והיא בכלל קבוצת צ’מפיונס בינונית במקרה הכי טוב.
בניטז יכול להיות רגוע, הוא כבר לא המאמן הכי גרוע של ריאל מאז ומעולם.