מחזור 11 בספרד: 0:4 מהנה על ולנסיה| כבשו: קיליאן אמבפה - 2, ג'וד, קארראס(קרלוס!)

מכירים את זה שהייתם משחקים בשכונה ואיזה חבר היה מביא את הבן דוד שלו בן ה 10 שישחק איתכם והוא לא היה מצליח לתת פס כי הוא לא קשור? אז אלונסו ופרנקו,בחייאת די עם זה,אנדריק נמחק ולדעתי יכול לתרום יותר.

חוץ מזה מחצית אדירה שלנו,לחץ מדהים,מייצרים מצבים בכמויות,ויני כרגיל מחרב שמחות אבל איזה כיף שיש ג׳וד,יאללה חילופים.

לא מבין את החילופים הללו.
הייתי מצפה שאמבפה ופדה יצאו או גוד שרק חזר מפציעה.

אז את ה press resistance שקרוס היה נותן, מצאנו אצל המגן השמאלי?

לא מבין את החילוף הזה, למה להוציא את הויסן? למה ארנולד לא מתחמם אפילו אם הוא כשיר? מתי נחזיר אותו לכושר בחג המולד?

כולנו בהסכמה שואלורדה המגן הימני הכי טוב בקבוצה, ובאופן כללי העמדה הזו מוציאה ממנו את כל היתרונות שלו. נכון?

רוברטו קאררוס

מישהו יכול באמת להסביר אחרי 3 חודשי כדורגל וקרדיט כמעט מלא; ממה יש להתרשם מהארגנטינאי?

באמת שהיה עדיף לתת לאנדריק רבע הזדמנות (מה שanelka ציין…)

מסטנטואונו מצליח לסבך מצבים פשוטים. חושב שאנדריק במקומו באגף יעיף אותנו לגבהים חדשים. מאוד בינוני הילד הזה לצערי

שהוא מצליח בצורה עקבית גם לקחת החלטות מטומטמות וגם לבצע אותן בצורה הכי רעה שאפשר.

המהלך של אנדריק על קו ימין חייב לזכות אותו בנקודות כלשהן אצל צ׳אבי. בלי קשר הייתי רוצה לראות את רודריגו, בארהים ואנדריק מקבלים יותר דקות בצד ימין על חשבונו.

החילופים במחצית מובנים לי, גולר היה צריך מנוחה לקראת ליברפול וצואמני היה עם צהוב ולכן הוחלף שלא נסתבך סתם.

וואלה הנה יש אפשרות שנהנה מכדורגל, שננצח משחק בלי יותר מדי לחץ וגם לגרום לחלק מאוהדי ברצלונה למות מקנאה על פנדלים, הכל במשחק אחד.

לאלונסו תהיה בעיה בהמשך בהצבת הקישור, גולר ובילינהגאם משתלבים נהדר ואין באמת שם מקום לפדה ברוב המשחקים, נראה מה הוא יעשה עם זה.

כואב לי על מסטנטואונו. אני עדיין חושב שיש לו כישרון אבל כרגע זה רחוק ממה שנדרש. הוא מתקשה בפעולות דיי בסיסיות. ריאל צריכה להשאיל אותו בינואר. ההחלטה לגביו ולגבי ניקו פז הייתה צריכה להיות הפוכה.

כפי שכבר נטען כאן - אנדריק צריך לקבל הרבה יותר הזדמנויות.

לאנדריק היו מהלכים יפים באגף ימין גם בעונה שעברה. אני לא יודע אם הוא התשובה, אבל תמוה שלא קיבל הזדמנות. מסטונטאנו גם מטומטם, גם גרוע ושוב מטומטם.

היו לקבוצה כמה משחקים קשים יחסית, אז היה קל היה לשכוח של95% מהשחקנים בליגה אין סיכוי מול קרארס. ולנסיה הצליחה לייצר משהו מהאגף שלו בבערך שתי התקפות והם ניסו בעיקר משם. הוא הצליח לסגור לבד מספר דאבל אפים, שלא לדבר על הנעת הכדור תחת לחץ וכמובן השער.

מציוותי דיכאון של פראן גרסיה\מנדי וקרבאחל, יש מצב שיש לנו את צמד המגנים הטוב בעולם פתאום; וואלורדה אחרי פתיחת עונה מזעזעת מגלה את עצמו (שוב) כמגן, אם ישכיל להשאר שם הוא יכול להיזכר באמת כגואט של העמדה.

• לכל המודאגים, הנה גם התקפה יש
  • היתרון בלהיות בלי 9 זה הכמות הפסיכית של כישרון שיש לנו בהתקפה
  • אמבפה חלוץ ענק
  • חוץ מהחמצת הפנדל ויני ממשיך להיראות אחלה וזה מעולה
  • ולנסיה חלשה והכול אבל הקבוצה נראית מדהים, צ’אבי אלונסו טו דה ווין
  • 2 פנדלים במשחק אחד, עוד קצת ותתחיל עונת קטיף הדובדבנים של שביט, מחכה בקוצר רוח

סוף סוף ראינו הרמוניה ומשחק זורם גם אם זה מול ולנסיה החלשה
מסטא היה חלש ביותר
אנדריק בדקות ששיחק היה מצויין, חייב לשתף אותו יותר.
במיוחד שמסטא חלש כמו אתמול

אחלה נקסט. באמת שמאז עידן כריסטיאנו אני בקושי זוכר כאלה (מצד שני אני זקן והזיכרון לא משהו..)

אלונסו עשה חילופים מוזרים בעיניי ובעיקר מאוחרים, אבל מאמין שהוא מכיר את המצב הפיזי של השחקנים יותר טוב ממני. משחק קלאסי לתת מנוחה רצינית לאמבפה לקראת ליברפול, ולחמם את טרנט ועל הדרך לתת מנוחה לוולורדה.

ולנסיה קבוצה מאוד מאוד חלשה מנטלית. כן אני מבין שחלק ניכר מזה זה היכולת שלנו לגרום להם להיראות גרוע, אבל רבאק אפילו תסכול הם לא הראו אתמול. קבוצה פשוט אפטית.

ודבר אחרון כשבלינגהם טוב הוא השחקן השלם והמושלם בעולם לדעתי.