מה שיוסי רשם!
החזרה למקדש זה הדבר הכי חשוב מהמחצית
מה שיוסי רשם!
החזרה למקדש זה הדבר הכי חשוב מהמחצית
אריק את פרמין בגול שמתמצת את המשחק היום.
תוצאה גדולה בזכות עבודה גדולה של מאמן.
ואלורדה חוטף רביעיה בחוץ
מי היה מאמין
הלאה לצ’לסי.
אני שונא את אולמו. מאוד.
לא בגלל שהוא דפוק או נגר, אפילו לא בגלל שהוא פציע והחומר הגנטי שלו מעפן, בעיקר בגלל שהוא כשרוני ויודע לשחק בצפיפות ומבחינת נטו כשרון והתאמה הוא כנראה הכי מתאים לעמדת ה 10 שלנו מאחורי חלוץ.
אז למה אני כועס? כי בזמן שהוא היה אצלנו יש לו 0 התקדמות אישית. כן, יש פה ושם גולים המזכירים את האיכות של הכשרון שלו, אבל הוא לא הוסיף לארסנל היכולות שלו כלום, לא השתפר מהשחקן שהיה בלייפציג, ומעל הכל הוא one trick pony שלא עושה התאמות לעמדות אחרות במגרש ולא מצליח למלא חללים של פציעות בעמדות חסרות.
אני לא רוצה שיראה דקה יותר. אנחנו לא יותר טובים איתו, תן לי את פראן/פרמין בעמדת ה 10 כל יום לפניו. הוא פשוט לא ראוי ולא הרוויח את העמדה הזו ביחס לאחרים פחות כשרוניים ממנו אבל הרבה יותר מהירי מחשבה ורצון להוכיח.
למכור או להתפלל שיפצע.
איזה צמרמורת!
לא נראה לי שצריך להתפלל בשביל זה… ![]()
שמח שהנבואות שלי על מארטין בלם לא התממשו.
לא שמתי לב לקו הגנה גבוה בכלל, נראה שפליק הפיק לקחים. זה נראה ממש טוב, אם כי בילבאו ממש לא הרשימו.
היה הרבה לחץ של בארסה על הכדור בכל מקום, מאוד אינטנסיבי. לאמין בין המצטיינים בהקשר הזה, די מפתיע.
פרמין איש המשחק בצדק גמור.
לא יכול להצביע על שחקן אחד ששיחק רע, אפילו לא מארטין. אולי אולמו.
נראה שאנחנו יוצאים מהמשבר. הפצועים חוזרים והפער בליגה קטן. יש על מה לשחק.
פרמין עם ניצוצות של מסע גאולה א-לה ראפיניה.
אותו רעב עצמתי וישירות במשחק שמובילה למספרים.
היום הוא גם היה משמעותי בתרומה שלו לקישור, ומעניין אם זה כתוצאה משינוי טקטי או שדרוג אינדיבידואלי. בכל מקרה הוא ‘‘לא משאיר שבויים’’ העונה. שאפו.
איזה דבר זה לראות את אריק גארסיה ממצה את הפוטנציאל שלו והופך לשחקן לגיטימי, בכל עמדה, אחרי מה שעבר. משחק מצוין שלו, כקשר אחורי. אחרי משחק מצוין שלו כמגן. שבוע אחרי משחק מצוין שלו כבלם. אני מקצין(או שלא, לא זוכר), אבל הבנתם את הנקודה.
ימאל כל-כך מוכשר שבמשחק רע במונחים שלו הוא מסיים עם 2 בישולים. אם זה היה משחק טוב שלו היינו רואים היום שיאים נשברים. הפוטנציאל שם, הגרף התקדמות משביע רצון, רק לא להתקלקל בדרך.
בלי פרנקי, בלי פדרי, בלי איניגו, עם אריק בתור סותם חוקים. בלי ראפיניה, בלי ראשפורד, עם מרטין בתור בלם. בהרכב הכוונה.
פליק הראה ב-2 משחקים האחרונים שיש לו את היכולת למצוא פתרונות לחוסרים אינדיבידואלים ולבעיות מערכתיות. בוא נראה אם זה ממשיך ומצליח. או שזה פשוט הכל לבנדובסקי.
מפות החום מוקדשות ל @Eyal וש
אני חושב שמעבר לREDEMPTION של פרמין כאמור, הגיבור לדעתי הוא דווקא האנזי פליק שעוד פעם היה צריך להכין חביתה ברמת חמישה כוכבים מביצים של 3 כוכבים וג’רארד מרטין (כפראפרזה לנאום החביתות ההוא של מוריניו בקדנציה הראשונה בצ’לסי).
הבעיות של פליק:
היו מספר שינויים מאוד רלוונטיים:
איך השינויים באו לידי ביטוי על המגרש?
מערך של 3-3-2-2: קונדה בלם ימני, ג’רארד מרטין בלם שמאלי, קובא באמצע, אריק בקישור האחורי, ולאמין מקביל לבאלדה בשריפת הקו אה-לה ניימאר אצל לוצ’ו ב 2015.
מפות חום של המגינים הימניים שלנו לפני היום:
והערב מול בילבאו:
העמדה של לאמין במשחקים הקודמים:
העמדה של לאמין מול בילבאו:
שחקן נוסף שקיבל את המפתחות למשחק הזה ונהנה מהרבה שטח הוא כמובן פרמין שגם נכנס לצד ימין לא פעם כדי להשלים את החיסרון של לאמין, וגם הגיע לסייע ללאמין במקום קונדה.יש מצב שעם שינוי המערך הזה פרמין לופז קנה את מקומו בהרכב הפותח עד לפגרת החורף לפחות.
פליק לקח את השבועיים האחרונים במטרה לעשות כמה שינויים כדי לפתור בעיות, ואולי זאת אחת הסיבות המהותיות למה הוא החליט לתעדף שחקנים שנשארו בברצלונה בפגרה כדי לאפשר את התיאום הזה על פני אחרים (בעיקר בהגנה). אומנם יש פה כמה חסרונות בשינוי הזה כמו:
בכל מקרה, בהינתן החסרונות, ובעיקר זה של פדרי, השינויים הללו הצליחו לתת הרבה שקט במשחק של בארסה, שלחלוטין הראתה עליונות ברוב שלבי המשחק. שוב, יש בערך חודש עד פגרת חג המולד, והמטרה נשארה בעינה- אסור להפסיד אף משחק אם אנחנו רוצים להישאר רלוונטיים לקראת החצי השני של העונה, שם נוכל לנהל דברים אחרת.
שובו של מלך מפות החום. התגעגעתי.
אגב, אחרי המשחק פליק אמר שבאלדה לא פצוע. הוחלף בגלל precaution כי קיבל מכה סמוך למחצית.
א. אולמו זכאי ל-7 על אתמול רק אם סולם הציונים מתחיל מ-7.
ב. באיזה עולם לאמין ופראן מקבלים ציון גבוה יותר מאריק ואאא"פ על אתמול?
7 בחזקת אפס…
זה מה שקורה שהכתב הולך לחגוג ונותן לchatgpt לעשות ציונים במקומו…
זה לא מקרי שעם קו הגנה נמוך ושפוי לא ספגנו.
זה לא מקרי שאחרי חודש שפרמין משחק ברצף פתאום רואים כמה הוא אדיר.
זה לא מקרי שכשבניית ההתקפות נעשית בקישור ההתקפות טובות יותר.
אם פגרת נבחרות זה מה שפליק צריך כדי לעשות חשבון נפש אז אני מזמן את וירוס פיפא כל חודש.
לאמין משחק ב-FC Yamal. איי דונט לייק דיס
זה, וגם שהבחור שהיה בין הקורות הוא אשכרה שוער - לא משהו שהיה לנו עד עכשיו כשהוא היה פצוע.
על זה אני לא מסכים. היינו מאוד איטיים ביציאה קדימה, ולא היה לנו ממש קישור. המהלכים המסוכנים שלנו הגיעו דרך לאמין או דרך לחץ גבוה. היה לך חוצץ מאוד ברור בין ההגנה להתקפה.
תסלח לי על הבוטות אבל לפעמים אני לא יודע אם אתה מאמין לעצמך.
אתה רוצה לומר לי שהמשחק של אתמול, שבו קו ההגנה נגע פי 2 בכדור משחקני הקישור, זו דוגמא למשחק שבו בניית ההתקפות נעשתה בקישור? מי בנה את ההתקפות? אריק ואולמו?
מרגיש לי טיפה רחוק לקרוא למה שראינו אתמול מערך של 3 בלמים או קו 3.
אני חושב שעיקר הסיבה למפת החום הזו של ימאל היא הלחץ הגבוה של בילבאו שהכריח את בארסה לשחק בתוך החצי שלה.
ימאל קיבל את הכדור נמוך ביחס למגרש, אבל אל בהכרח נמוך ביחס למערך של בארסה.
יחד עם זאת אני מסכים שבהיעדר פדרי ופרנקי הוא כנראה לקח על עצמו יותר ביציאה של הקבוצה מקו ההגנה.