הוא רק חוזר מפציעה…
במשחק הראשון בנדמה לי שיחק 90 דק’ וזו אכן הייתה החלטה נכונה. אבל כרגע אני בספק אם יוכל לסיים 90 דק’.
ועל כך, הגישה שדגלתי בה.
מה העניין שאינייסטה מוחלף בכל משחק? יש פציעה ספציפית שמקשה עליו?
הוא סך הכל בן 33, לא איזה מוראד מגמאדוב.
במשחק ליגה רגיל, אפילו בקלאסיקו, אני בגישה שאסור לסכן שחקן בטווח הארוך. אבל מחר זה לא משחק ליגה רגיל, זה משחק לחיים ולמוות ובליגה יש לנו את קוטיניו ומרווח ביטחון. אין לנו אף אחד בספסל שיכול לתת לנו מה שהוא נותן,
במידה ואינייסטה יכול לשחק, הוא צריך לפתוח.
@mos56 אני חולק עלייך. במידה ואנחנו עוברים את צ’לסי נשארים לנו עוד 5 משחקים בטורניר. לאבד את אינייסטה לטווח ארוך אומר להגיד שלום לליגת האלופות באחד השלבים הבאים. אתה לא זוכה במפעל כזה עם פאוליניו וגומש כקשרים המובילים שלך.
אם כבר משחק ליגת האלופות שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לא לסגן אותו, אז מול צ’לסי, שחווה עונה נוראית. אם היינו מול סיטי, באיירן או מדריד, הייתי מסכים איתך.
הייתי פותח עם דמבלה, ומכניס את אנדרס במחצית במקומו או במקום פאוליניו, לפי איך שהמשחק מתפתתח.
אני עדיין לא סומך מספיק על דמבלה בהקשר הקבוצתי ואני בטוח שגם ואלוורדה לא.
הוא בהחלט יכול להביך את הגנת צ’לסי, אבל הוא גם עלול לאבד המון כדורים - מה שעלול לעלות לנו ביוקר אם צ’לסי עולה באותה התלהבות כמו במשחק הראשון.
אינייסטה באיזשהו אופן הוא גם שחקן “הגנה”, במובן של פירוק לחץ מצד היריבה. אם השיטה שלנו העונה היא לעמוד בהתלהבות של היריבות במהלך המחצית הראשונה ולהשתלט על המשחק בשניה, אז דמבלה נשמע לי כמו חילוף טוב בדקה ה60.
הדיונים עם הפציעות תמיד ספקולטיביים עד רמה מסוימת, אבל בגדול יש לשוסאקו נקודה מצוינת: ללא אינייסטה וללא קוטיניו אנחנו עלולים להתגלות כקבוצה מאוד עקרה. בפועל כל יריבה שתציב קו הגנה נמוך די מסרסת את שתי המפלצות שלנו ללא פורצי בונקרים על ידם.
סרגי רוברטו הולך לים. קיבל השעייה של ארבעה משחקים.
לא כזה נורא. זמן סמודו. אבל למהב דניס לא?? סעמק…
ברצלונה רוצה למכור את גומש, ובשביל לשפר את המחיר הוא חייב לשחק.
אם דניס מתייבש עכשיו בשביל לקבל זמן משחק בעונה הבאה אני אהיה מרוצה.
אמהמה - כל כך התרגלתי שהוא מיובש שאני לא חושב שזו ירידה לצורך עליה
כל זמן שגומש על המגרש רק מוריד את תג המחיר שלו, לא להיפך.