שבת שלום אורי!
לפני שאני יתחיל, אני רוצה להבהיר משהו, אין לי שינאה או שום אישי דבר נגד ארנסטו ואלוורדה , ההפך, אין לי צל של ספק שהוא מאמן טוב. אני גם בהחלט חושב שמגיע לו קרדיט, על הדברים שהוא עשה, בעיקר בהתחלת שנה שעברה (ואני שהטיעון שהוא זכה בתארים בברצלונה רק בגלל מסי זה טיעון שעושה לו המון עוול). אבל בשביל לאמן מועדון כמו ברצלונה, צריך יותר.
שהוא הגיע למועדון, לא רציתי אותו, וחשבתי כבר אז שהוא לא מאמן מתאים, לשימחתי בהתחלה הוא גרם לי לאכול את הכובע. ובמשך תקופה ארוכה גיביתי. אותו (אפילו אחרי משחק האימים מול צלסי) אולם המשחק מול רומא וסיום העונה שעברה הוכיחו את המציאות האפורה. הוא לא מאמן מתאים ולא מאמן שצריך לקבל עונה שלישית במועדון.
יש לי די המון סיבות לרצון שלי להיפרד מהמאמן, אבל אלו שתי סיבות המרכזיות:
א. ריקי פוץ
ב. דה יונג
שתי השחקנים האלו, יצטרכו מאמן שידע לנצל את הפוטניאל שלהם. לצערי, הוא לא .
הסיבה השניה:
פשוט נמאס לי מברצלונה היעילה ושבאה לנצח ולא לשחק כדורגל. נמאס לי מלהשתעמם ולהתעצבן במשחקים של ברצלונה ובעיקר נמאס לי לראות קישור של ראקיטיץ ועוד גרזן (תבחרו שם של גרזן)
מה שמגוחך שתומכיו הקנאים, מזכירים לי את תומכי ביבי (אני מצביע לזהות, אז אף אחד לא יאכול להאשים אותי בשמאלנות) כמו שתומכי ביבי חושבים שבלי ביבי הארץ תיחרב. תומכי ואלורדה משוכנעים שברצלונה תעלם ותגיע לימי ואן חאל בלעדיו.
אבל העיתוי מגוחך, מפסידים לריאל בגביע ועפים בצמפיונס והוא יכול לחפש את לשכת העבודה בברצלונה. למה אי אפשר לחכות אחרי החודש הזה?