אלו סוג ההפסדים שאם להפסיד זה רק ככה, אבל גם כזה שמשאיר אותי ער עם כל ההחמצות.
שבלדה ילמד מקנסאלו איך מרימים כדור לרחב.
אלו סוג ההפסדים שאם להפסיד זה רק ככה, אבל גם כזה שמשאיר אותי ער עם כל ההחמצות.
שבלדה ילמד מקנסאלו איך מרימים כדור לרחב.
אהבתי את לאמין במשך 80 דקות. רק בתקציר של התקציר, ראיתי 3 אסיסטים שלו לגול בטוח שכללו את זה שאושר, פלוס גול שלו שהחליטו שזה נבדל, פלוס בעיטה מעולה שרמירו איכשהו הוציא.
היה צריך לסיים עם שער ו 3 אסיסטים, ואתם מדברים על ראש בקיר.
בסוף המשחק כבר הייתה פאניקה והוא היה עייף, הראש לא עבד ובאמת יותר הזיק משהואיל.
משחק מצוין שלנו ואין לי כוח לבוא בטענות למישהו יותר מדי.
הפסדנו בגלל כל אלה שהחמיצו מצבים בטוחים ולא בגלל שחקני הגנה או ז’ואן יכל לעשות יותר.
גם אין לי יותר מדי טענות לחיל מנזאנו. לא אהבתי כמה החלטות שלו, אבל לא הרגשתי שהיה מגמתי נגדינו.
כל כך מתסכל היחס בין המצבים לאי ניצול שלהם…
הגנה ליגה לאומית
אני מסכים הפעם עם כמעט כל ההחלטות של מנסאנו, אולי הפסילה של לאמין זה גבולי. אבל זה לפה או לשם
אין לי טענות לשופט
אין לי עוד הרבה להוסיף. גם ככה ראיתי את המשחק גמור. הגדול בגמילה, אני חולה ובארסה מחמיצה בסיטונאות. בכל זאת אם אוסיף כמה דברים לכל הנאמר:
נ.ב
כמה ביצים יש לנו?
אחרי שנה וחצי בבארסה פליק פיתח שקי אשכים מתחת לעיניים.
מעבר להגנה המביכה כשלעצמה, מה שמתסכל אותי זה האדישות שלנו רגע אחרי גול שכבשנו. זה קרה מול קלאב ברוז’, מול ריאל וגם אתמול - אני מבין את ההתלהבות של השחקנים אבל רבאק, השגתם את הגול המיוחל וגם ככה ההגנה שלנו לא באמת קיימת. מה עם כמה דקות של משמעת טקטית וניסיון להרגיע את המשחק?
קשה לי להאשים אותו על דקות ראשונות בקבוצה אליהן נכנס ישירות לסיר הלחץ באנואטה. חושב שדווקא פליק טעה פה עם החילוף והיה צריך לתת לו להשתלב בצורה יותר חלקה, אבל בכל מקרה מבחינתי הוא שחקן רכש חדש לכל דבר ומותר לו לגמרי עוד לנסות ולטעות.
שמע, אם זה לא היה שחקן בסדר גודל שלו, הייתי לחלוטין מבין, וזה לא שהיה הרבה טקטיקה בדקות שנכנס, דווקא פעולות פשוטות שלו לא עבדו. הייתה לו מסירה אחת ממש טובה לקונדה שפגע במשקוף. חוץ מזה זה היה מוזר לראות אותו. כנראה שהליגה הסעודית באמת ליגת פרישה.
אז אפשר לייחס את זה גם להתרגשות שלו לחזור לשחק עבורנו אחרי כל הסאגה של החזרה. בכל מקרה מסכים כמובן שזו לא היכולת שמצפים ממנו, אבל לבינתיים הייתי נותן לו כמה ימי חסד.
למה בכלל באלדה הוחלף בקאנסלו ולא קונדה?
לגבי הואר, ראיתי עכשיו בהילוך איטי את העבירה של אולמו שבגללה פסלו את השער של פרמין. זה ברור מאוד, אולמו לא נגע בכדור אפילו, הוא בועט ברגל של קובו והכדור עף לפרמין. זאת פסילה מוצדקת מאוד.
הטענה עכשיו שהשער של אוירזאבל גם התחיל מעבירה, על אולמו. לא מצאתי הילוך חוזר ברור כדי לשפוט בעצמי.
לגבי הנבדל של העקב של לאמין, אני לא מתווכח עם הקווים. גם מבאפה נתפס עם אוזן בנבדל , היה הזוי לא פחות. בהנחה והקווים נכונים, הנבדל מוצדק למרות שהכדור אולי הגיע מהמגן. החוקה מדברת על שליטה בכדור, לא על מי נגע אחרון. הכדור היה בשליטה של בארסה, אחר כך היה בלגן, ומשם זה הגיע ללאמין. בארסה האחרונה ששלטה בכדור לפני שהגיע ללאמין, אז זה נבדל.
על זה אמרתי לאשתי: מבחנת החוק היבש זה נבדל. אבל זה פשוט מקרה קצה שהחוק לא מכסה והייתי רוצה שהשופט יפעיל שיקול דעת כי:
הכדור לא נמסר ללאמין כשהוא היה בנבדל, לאמין רץ אחורה ללקט את הכדור התועה אחרי מאבק. נכון שהרגל של קונדה הייתה האחרונה לגעת, אבל זו בטח לא מסירה ולאמין לא היה בעמדת ייתרון בזכות הנבדל הזה. לכן, היה צריך להפעיל שיקול דעת ולא לפסול את השער.
אבל שוב, חוק יבש זה מוצדק. מוצדק אבל יבש.
אולי פליק הגיע לגבול של הפקרות הגנתית מבחינתו.
גם ככה אנחנו משחקים בלי קישור אחורי.
מצטער, אני לא מבין למה שהמהלך הזה יחשב נבדל.
שחקן סוסיאדד לוחץ את קונדה ומחלץ את הכדור. זה פוגע בקונדה וחוזר לכיוון השער של בארסה בכלל.
אין פה מהלך קבוצתי או מסירה.
ועל זה כמובן אפשר להוסיף שאין שום אמון בצוות השיפוט הזה שממציא חלקים שנמצאים בנבדל.
אני לא מבין איפה יש שם נבדל. זה קוו אחד, וזה אותם שופטים. אותו סיפור מחדש. אני לא מבין למה שאמבפה צולל הכל בסדר ושאין נבדל שורקים. זה כמו הטעות עם לבה. מערכות יכולות לטעות. ובטח שופטים.
הכל בסדר. דני אולמו היה צריך לנצח לנו את המשחק. לפחות לא נשלח מכתבים כועסים.
יותר מדאיג אותי התקופה הרעה של קובארסי.
מה שכן אהבתי זאת הגישה של ראשפורד. הכניס גול אחרי בצורת וישר לקח את הכדור. ככה צריך. מה שכן הוא חייב לבעוט אחרי ההטעיה הראשונה.
שחקן סוסיידד לא מסר ללאמין ולא היה בשליטה על הכדור. לכן זה לא משנה מה הוא עשה, אלא רק המיקום שלו.
בחוקה שחקן סוסיידד היה מבטל את הנבדל אם deliberately played the ball . זה לא מה שקרה, אז הכדור הגיע מקונדה, ואז הנבדל נקבע לפי הקווים.
עם הקווים קשה לי להתווכח, מילימטר לפה או לשם אי אפשר לראות בעין מהזווית של הצילום. אני מעדיף שהטכנולוגיה תמיד תקבע ולא שופט כזה או אחר.
זה למשל נבדל של מבאפה באחד הקלאסיקוס
זה רק בשלוף, לא רק אנחנו נדפקים מהחוק היבש.
אני לא מתווכח עם הקווים, אבל כאן כן מתווכחים. הם טוענים שהמערכת\השופטים בחרו את הפריים הלא נכון, לפי זווית הרגל של לאמין.
הכדור הגיע מקונדה כי שני שחקני סוסיאדד לחצו את קונדה, ואחד מהם דחף את את הכדור, זה פגע בקונדה וחוזר אחורה. זה בעיני deliberate.