אסנסיו מהיר ברמות של וראן בשיאו… לא ציפיתי לזה ממנו, זה נשק אדיר לבלם.
פלוס טכניקה נהדרת ואופי חזק, זה לא בלם רביעי זה בלם להרכב!
אחלה ג’וד וצב, משחקים טוב או חרא הם יעשו את הגול מכלום
טוב כנראה הם צריכים את תגובת המחצית הנוזפת שלי כדי להתעורר? כתבתי תגובה זועמת ואז קיליאן אמבפה עשה 0:1. אחרי חצי שעה משעממת.
ריאל מדריד קלאסי זה שהיריבה אמנם ממצב נייח אבל כמעט כובשת אחרי דקה וטיבו קורטואה צריך להתעופף, או זה שהחלוץ שלהם מרקוס אנדרה הסתובב ימינה ושמאלה ואחורה-קדימה כאילו זה אני בצ’ארלס-קלור ואף אחד לא חטף לו.
לקחתי בחשבון את ההתלהבות של ויאדוליד ואת הצפיפות אבל חבר’ה נו המוליכה נגד מקום אחרון. כולם משחקים בעצלתיים חוץ מצמד המגינים, הנה החבר’ה הגבירו הילוך ושיחקו קצת יותר מהר והנה הגול. התחושה שהם מאה בהגנה ואין לנו מספיק הצטרפות, אף בעיטה מרחוק מלבד קיליאן אמבפה ואנטוניו רודיגר מקילומטר (פדה זה תפקידך, גם לדני סבאיוס היה צ’אנס ומעניין אם היה מנסה). ברהים דיאס חלש עד עכשיו. הרבה תנועות ידיים של קרלו אנצ’לוטי ואינסוף הוראות ובפועל לא רואה שיש שינוי. במשחקי חוץ אי אפשר לנצח בהליכה לדעתי. חייבים לתת את השער השני
אגב אמבפה לא הייתה התקפה שלא תפס אותו בחולצה שחקן של ויאדוליד (עבד מעולה עם הגב), לעתים הוא החזיר, אבל לא התרגז אף פעם, לא הלך לשופט לשאול ולמה ולמה, Tranquilo. השער השני גם אחלה, בתחילת העונה הוא בועט על הבלם אין לי ספק בכלל.
אני מסכים לגבי ויניסיוס ובכל מקרה המדגם שיש לנו בלעדיו, שוב, לא כולל משחק נגד יריבה באמת נורמלית. הכי קרוב לשם זה העונה שעברה ונאפולי בסנטיאגו ברנבאו.
עדיין לא למד ספרדית.
דווקא מי שהיה הולך ושואל, מגיב, בוכה, צוחק עם פרצוף מטומטם, מקלל את הקהל ושוב בוכה שמגיבים לו היה יכול מאוד לעזור לנו בסוג משחק הבונקר שמתפתח פה.
אני חושב שבמשחק הספציפי הזה ויני היה יותר הורס מעוזר
clinical
תנועה גדולה של רודריגו
לא רע יחסית לשחקן שהגיע בחינם.
ברגעים אלה שחלק מאיתנו מתבלבלים , ויניסיוס ג׳וניור הוא השחקן הטוב והמכריע בעולם, כישרון היסטורי שחתום על 2 דאבלים.
וכן הוא גם עם אישיות בכיינית והרסנית לא מעט.
מרוב השנאה לאופי שוכחים מה הוא מביא לשולחן, השחקן הכי נפיץ ולא צפוי בעולם שיודע לייצר יש מאין.
שלישייה קלילה למרות משחק פושר מאוד של בראהים ורודריגו. האחרון קיבל את קו שמאל והגיע בפורמה טובה וציפיתי ממנו לקחת יותר על עצמו. יש לרודריגו ״יכולת״ מופלאה להיעלם מהמגרש לגמרי.
פדה וג׳וד היו טובים מאוד. גם אסנסיו היה סולידי מאוד בהגנה ואפילו הראה יכולת פריצה לא רעה בהתקפה.
שלושער ראשון ובהחלט לא אחרון של אמבפה. הכל מתחיל להקליק אצלו בדיוק בזמן הנכון ולא יכולנו לבקש יותר מזה. עכשיו כשג׳וד והצב במוד קליני ובתוספת ויני חד שלא מתעסק 90% מהזמן בשטויות קשה לי לראות איך נפסיד את האליפות הזו, למרות קרלו.
אל חשש לזיכרון שלנו, אנחנו לא שוכחים את התכונות הטובות של ויניסיוס, וגם לא איך שרפת את אמבפה פה שבוע אחרי שבוע
עם זאת,
- לא אשקר - אני נהנה מהיעדרות נקודתית שלו פה ושם. לא חייב את הנפיצות שלו ביום-יום.
- אני בדעה שאמבפה טוב ממנו. אפשר לעבור לת’רד המתאים.
כבר רשמתי במשחק הקודם שאני צריך להתחיל לחפש כובעים, הוא לא מה שחשבתי הצב והליקויים שראיתי עדיין קיימים, אבל כשהכול מתחבר לו הוא פשוט מכונת שערים ואיום תמידי.
אני חושב לויניסיוס יש ערך מוסף גדול יותר מעצם היכולת שלו לייצר התקפה מכלום, ולייצר לחבריו באופן עקבי מצבים, אמבפה הוא יותר סקורר.