ליאור אבל אני לא מבין, למה אתה מחפש תאום צ’אבי ואיניסטה? אחרי שרונלדיניו ודקו הלכו רצית שאיניסטה יהיה דקו והנרי רונלדיניו? גם הרף שלך הוא יותר מדי גבוה. בוא, מדובר בקשרים הכי טובים בהיסטוריה של המועדון. אני לא מכוון לשם, אני מכוון לקשרים שישחקו כדורגל ברסאי, יתנו הכל על המגרש, ויפסידו וינצחו באותה צורה. אני מעדיף בכל יום לקבל בראש עם ריקי פוץ’, ניקו וגאבי, מאשר עם וידאל, סמדו ולנגלה.
המשחק הזה היה לדעתי החותמת על קומאן. זה באמת מרגיש שהוא עושה בכוונה. אין הסבר למה הוא חזר למערך והשיטה המביכה הזאת, שרק נגד לבאנטה שיחקנו 433 ונראנו יותר טוב. הייתה אשכרה צורה למשחק שלנו.
אני יודע שדמיר לא מככב. אני יודע שקוטיניו לא וואו. אבל ראבאק, זה מה שיש, תשחק עם זה ותיצמד לפאקינג שיטה. כל פעם שמאמן סטה מה433 זה פשוט לא עבד.
סרג’י רוברטו צריך להתבייש שהוא לא מקצץ חוזה. אני הייתי מהסנגורים שלו, אבל מים הגיעו עד נפש, הוא ילד חרא שאני לא מבין למה בכלל נלחמים על החוזה שלו. התביישתי שהוא לבש את סרט הקפטן. איך נותנים לשחקן שלא בא לקראת הקבוצה, שיודע בדיוק כמה ואן דייק מרוויח וכמה רוברטסון מרוויח וכמה קנסלו ועוד, אתה יודע בדיוק מה אתה שווה, אתה יודע בדיוק איך ברסה הגיע למצב הזה ושחוזים כמו שלך הם הסיבה לכך, אתה יודע שמסתכלים עליך אחרת כי אתה שחקן בית ולכן מצופה ממך להתנהגות אחרת, ואתה עושה פוזות על קיצוץ של 30 אחוז? שיעיפו ללבאנטה. שלא יראה דקה כמו אומטיטי.
ריקי פוץ’ לא היה שווה כמה דקות בסיום? כבר הוצאת את פיקה, עשית משהו טוב, אז אתה מכניס קשר אמצע שישחק בצד, ואז אתה שם את דה יונג בלם שלישי? פשוט לא הבנתי. בכנות, זה המאמן הכי רע שראיתי בברצלונה.
רחמים על דסט, גרסיה, אראוחו, דה יונג, פדרי וגאבי. הם שחקנים שבאמת אכפת להם, אבל אין להם מנהיג אחד. לא על המגרש (חוץ מפיקה) ולא על הקווים. אין להם ממי באמת ללמוד.