פרה טמפורדה 21/22: הדיון המתגלגל למשחקי ההכנה - באמצע כל הבלאגן, גביע גאמפר מול יובנטוס

סיום ברד-בול ארנה: מפסידים 2:1 לזלצבורג.

כבש: ברייטווייט (82)

משחק ההכנה הגרוע ביותר של בארסה. אם לסכם במשפט. אומנם זלצבורג ניצחה לפנינו בכל משחקי ההכנה, אבל האמנתי שלפחות נראה קצת יותר טוב ממה שהצגנו על הדשא.

זלצבורג היא הקבוצה הלא קיקיונית הראשונה שאנחנו פוגשים, והעונה הקרובה לא מבשרת טובות. מישהו פה מופתע?

יש משפט שמייחסים לאיינשטיין: “אי־שפיות זה לעשות אותו דבר פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות”. הוא כנראה לא של הפיזיקאי היהודי, אבל זה עדיין משפט חזק מאוד. לצערי, קומאן הוא לא לא שפוי, אלא סתם טיפש, עקשן ומאמן גרוע. צריך היה לפטר אותו גם במחיר של אי העברת חצי קבוצה בבקרה.

בין כל הטירוף הזה סביב מסי, יתקיים מחר משחק פתיחת העונה המסורתי, או בשמו השני “גביע גאמפר”, מול יובנטוס.

הסגל למשחק -

אגוארו ואמרסון בסגל. מספר 10 כלשהו - לא.
שעה: 22:30.
שידור: ספורט 1 ו-Barca TV.

קצת מוזר שהכניסו גם את קוטיניו, דמבלה ופאטי הפצועים, ואף שחקן מבארסה ב’.
יש לי הרגשה שנפלה טעות בתרגום ואלה מספרי הסגל לעונה ולאו דווקא למשחק הזה.

מינגסה יוכל להמשיך כמספר 28 או שהוא יצטרך להירשם עם מספר בוגרים?

בהנחה שהסגל יהיה מלא (ומסי עוזב כמובן) ותצטרכו לרשום מספר 10 חדש, מי יהיה הכי מתאים לדעתכם בלי להוזיל את המספר לזנות או לייצר לחץ עצום שישפיע לרעה על השחקן הנבחר?

אגוארו נראה לי כמו המועמד הטוב ביותר כרגע - כל שחקן הרי יוריד את הערך של החולצה מן הסתם, הוא יודע להתמודד עם לחץ, ייזכר כאחד החלוצים הגדולים בעשור האחרון לא משנה מה יקרה, אין הרבה ציפיות ממנו והוא חבר טוב של מסי על הדרך.

לא זוכר איפה ראיתי מישהו שכתב (אולי בבארסה מאניה) שהמספר 10 צריך ללכת לדמבלה וככה נהיה בטוחים שאף אחד לא ילבש יותר את המספר הזה העונה

קויאדו בסוף לא חתם בבלגיה וחזר לבארסה.
קוטיניו החלים.
לנגלה וקון פצועים.

מכל הצעירים, רק דמיר היה נוכח במסיבת הפרידה של מסי.
אומרים שזה סימן ברור שהוא ישתייך לקבוצה הראשונה , לפחות מבחינה מעשית.

לא ברור לי למה ממפיס ואגארו לא בתמונה.
ברור לי למה מוריבה לא בתמונה.

משהו בי ממש אוהב את זה שדסט לבוש ככה. רק על זה אני נותן לו את חולצת ההרכב העונה.

בצד שמאל, אמרסון בימין.
אלבה יכול להתחיל ביציע.

הרכב הראשון בלי מסי מתוך 3000, פחות או יותר:

גריזמן, ברייתווייט, ממפיס,
רוברטו, בוסקטס, דמיר,
דסט, פיקה, אראוחו, אלבה,
נטו.

למה לעזאזל הבאנו את ממפיס אם הוא לא אמור לשחק 9?

יש שלושה דברים בטוחים בחיים מוות מיסים וסרגי רוברטו

אני לא רואה את המשחק עכשיו אבל זה קורע אותי מצחוק:

40’ Morata goes through on goal but it’s offside.

אם אני לא טועה זה בערך הגול הרביעי שהוא מבקיע נגדנו מעמדת נבדל…

הפרצוף של הגועל נפש ההולנדי על הספסל אחרי הגול של ריקי.

אני לא מסוגל לסבול אותו…

תוצאת הסיום ביוהאן קרויף - מנצחים 3:0 את יובנטוס בגביע גאמפר.

כבשו: ממפיס (3), ברייטווייט (57), ריקי (92).

סוף סוף אני מתחיל להבין מה מצאו בדמיר. לא הרשים אותי בכלל במשחקים הקודמים, אבל כן הרשים במשחק הזה.

לא ברור לי למה אומטיטי קיבל דקות. אם רוצים להיפתר ממנו, צריך לעשות לו בדיוק את מה שעושים למוריבה.

ממפיס עושה רושם של שחקן ראוי.

ובהמשך ישיר לנקודה הזאת, דמיר הוא יותר קשר קידמי מאשר קיצוני למרות שהוא אכן די זריז, בעל דריבל טוב וחוכמת משחק.

העזיבה של מסי שבעצם נעל את צד ימין מכריחה אותנו להסתכל על האופציות להמשך העונה : קויאדו שנראה שהכיוון הוא להישארות, אבל קומאן לא עף עליו ודמבלה (הקאתי קצת).

ולכן השאלות שעולות לי לראש הן האם נראה את קומאן מעלה שוב את גריזי כקיצוני? האם פאטי יכול לשחק בצד ימין? ומה בכלל שלישיית ההתקפה הטובה ביותר שלנו כרגע?

סתם מחשבה שעברה לי בראש- לגבי אומטיטי, זה יכול להיהפך לאחד הדברים היותר מעניינים מבחינתי שאני זוכר, אם הוא יתבע שחרור מברצלונה עם כל הכספים שאמורים להיכנס אליו בהמשך בגלל התעמרות מהקהל.
חוקי ההתעמרות בעבודה היום מאוד תקדימיים וסתם חשבתי מה יקרה אם שחקן ייתבע בגלל התעמרות מהקהל. כולנו לבטח זוכרים את המקרה בספורטינג שהשחקנים ניצלו בשביל לעבור קבוצה בלי דמי העברה.

אני לא מכיר את המקרה. אפשר לינק?