דווקא פניה הרשים אותי. עדיף שיבזבז את הוילדוז במשחק הידידות.
היו לו כמה הצלות ממש נחמדות, ובעיקר התפלאתי מקור הרוח שלו במשחק רגל תחת לחץ. ממש כמו שחקן שדה.
בחיים לא ראיתי כל כך הרבה שגיאות קשות בהגנה מ 2 קבוצות גדולות. היו לפחות 5 כאלה. קונדה פעמיים.
ותוך כדי שאני כותב, יש גם פנדל מוזר.
איניאקי לא אמור לשחק הרבה מעבר לגביע, ולאור היכולת של טר שטגן אנחנו שקטים שם. טנאס שיצא בהשאלה או שיעבור לקישור.
כריסטיאנסן ואריק צמד ראשון, קונדה ואראוחו צמד שני. פיקה שישאר עוד אם הוא זורם על חוזה מינימום ומקום חמישי בהיררכיה.
באלדה נראה כמו אחלה פוטנציאל, ואם אלונסו לא מגיע הוא צריך להתחיל לקבל הרכב. אלבה נראה כל כך חרא, שאם אלונסו כן מגיע, הוא צריך לשבת עם בריית’וויט ביציע.
בעמדת המגן הימני אנחנו בבעיה רצינית. בשנייה שרושמים את קונדה, צריך לחפש מישהו רציני שם. זו נקודת התורפה שלנו, וחבל. כי הסגל עמוס בשחקנים טובים, שאם כולם יתחברו אנחנו אמורים להיות מפחידים. ועדיין יהיה לנו שם חור.
אני מקווה שמתחילים לחפש מחליף לבוסקטס כבר מעכשיו. יהיה קשה ביום שהוא יעזוב. עד אז, פיאניץ’ נראה כמו אחלה מחליף, ואני מקווה שהוא יתחיל לקבל יותר דקות.
דה יונג מלך, ואני ממש מקווה שצ’אבי ילמד להשתמש בו ובפדרי ביחד כמו שצריך, כי יש לשניהם פוטנציאל מטורף. גאבי עוד לא ברמות האלה. הוא יהיה שם, אבל לא צריך בכוח מעכשיו.
במקום פראן ועוד 10, צריך את מס’ 10. אם הוא יהיה כשיר העונה, אז ההגנות לא יוכלו להתרכז בלבנדובסקי, והן יהיו מסכנות.
אם אובה לא לוחץ מהצד שלו לעבור לצ’לסי, אז הייתי מחסל חוזה לממפיס ומשאיר את הגבוני. הראשון כוכב בלי מניירות, והשני מניירות בלי שום דבר מעבר.
סליחה שאני מתעסק בזוטות אבל חולצת ריאל מדריד הזאת נוראית.
לא יודע מי חשב על הרעיון המפגר הזה ולא משנה כמה ישכנעו אותי שזה סגלגל, אפור בהיר או לבן מלוכלך.