א. אם אלונסו אכן מגיע, באלדה צריך לצאת להשאלה. חבל לבזבז אותו שנה שלמה בספסל/יציע/בארסה ב. הוא צריך לצבור דקות וניסיון, ואולי עוד ייצא לנו פה משהו מעניין.
ב. העובדה שדמבלה וראפינייה יכולים להחליף אגפים, בתוספת זה שעוד יש פראן ופאטי בספסל, תעשה המון כאב ראש למאמני היריבות, אבל גם לצ’אבי. מי ישחק? מתי? נגד מי? עם מי?
ג. אין קישור דומיננטי, שיודע לעצור ולנהל משחק. שנה 3884 ברציפות.
ד. לבנדובסקי בא רעב, וזה מעולה. ובכלל - יש לי הרגשה שהשילוב לבנדובסקי-פדרי יהיה מעניין לצפייה השנה.
אבל באמת אייל זה קלאס באפס מאמץ או יותר נכון נראה כאילו באפס מאמץ ואז בסוף העונה אתה קולט שיש לו הכי הרבה קילומטראז’. הוא חכם מאוד, ממוקם נכון כל הזמן ותמיד יודע מה הצעד הבא. ממש שכפול של בוסקטס
מסכים. אנסו ניד טו סטפ אפ, אם הוא עוד יכול. יש לו עכשיו וואחד תחרות, בכל עמדות ההתקפה. אז מצד אחד הלחץ יורד לו מהכתפיים השנה, כי לא הכל עליו, ומצד שני - אם לא יספק קבלות, הוא יסתפק בספסל.
ומי לא קיבל דקות?
קויאדו ואבדה שלא בתכניות כל כך - בסדר.
טנאס שוער שלישי - בסדר.
פבלו טורה שכנראה יהיה יותר עם בארסה ב’ - מוזר, אבל בסדר.
קריסטנסן ופיאניץ’ - לא ברור בכלל. יש מגבלת חילופים בגאמפר? למה שני אלה לא קיבלו דקות בכלל?
פאטי אחר עוד העדרות קשה לאט לאט, מן הסתם הוא יהיה חסר ביטחון עכשיו. אם הוא יצליח לשמור על עצמו, זה רק עניין של זמן שהוא יחזור לעצמו, אבל השאלה הגדולה זה הבריאות שלו.
הגעתי למשחק אחרי חצי שעה, הפסדתי את ארבעת הגולים הראשונים (ראיתי אח״כ בתקציר, כמה מהם פשוט וואוו).
אני חייב לומר שהרבע שעה בסוף המחצית הראשונה הייתה יפה לצפיה.
המחצית השניה היתה משעממת לצפיה.
ההבדל בין פדרי על המגרש או לא על המגרש מרגיש לי מאוד מובהק. פרנקי, למרות הפריצה היפה והגול, משעמם אותי במשחק שלו. בכלל, מבחינתי עוד אין לנו מחליף לבוסי וזה מטריד מאוד. אני חושש מהיום שאחרי. פדרי כן או לא , לא יכסה על לכתו של התמנון…
לראות את החילופים בהתקפה עשה לי הרבה נחת. עם טורס פצוע עדיין היו לנו כל כך הרבה אופציות, שזה ממש מלהיב. אני חושב שאם בשנה שעברה היה לנו קושי של שחקן שישים את הכדור בשער, השנה זה כבר ממש מכוסה היטב.
גם בהגנה. אני עדיין חוגג את זה ששחקנים כמו לנגלה ואומטיטי לא ישחקו השנה ולא יהיה מצב של פצועים, מושהים ושאר מיני ירקות שיביאו אותנו לחשוש שהם כן. האחד הלך, השני ימשיך לחמם כיסא ביציע וירגיש נינוח לראות שיש שלל שחקני הגנה שיעשו את העבודה הרבהלפני שהוא יקרא לדגל.
ועוד דבר, פדרי מלהיב אותי ביכולת הכיבוש שלו יותר ויותר. מדי פעם מתפלק לו עוד גול שמזכיר את הטכניקה והסיומת של מסי. אני מתחיל לחשוד שזה פחות ופחות מקרי וזה ממש מרגש אותי שיהיה לנו כזה סקורר.
אני מקוה שפדרי ואנסו לא יפתחו ואולי גם לא ישחקו . לא צריך לסכן את הגוף השברירי שלהם. בכלל צריך לתת מקסימום רוטציות . מבין את החשיבות של המטרה והצדקה אבל לא צריך להגזים.
אני באמת לא מבין למה ממפיס בסגל. אחרי זה לא מבינים למה הוא משחק אותה קשה להשגה ליובה…