ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מתארחים בגומלין חצי הגמר בסן-סירו של אינטר אחרי 3:3 במשחק הראשון (שלישי, 22:00)

קטנוני , אבל 20:45 הייתה השעה המקורית.
הסתכלתי לפני כמה ימים אחרי שפליק התלונן לראשונה על שעת המשחק נגד ויאדוליד.
רציתי לראות מתי אינטר משחקים, והיה רשום בגוגל 21:45 שעון ישראל.
זה היה לפני שהאפיפיור פגש את JD ואנס. :wink:

נכון לעכשיו הם משחקים ביום ראשון.

זה מה שאני ראיתי:

אה, כן, צודק. התבלבלתי עם המשחק נגד ורונה. רציתי לדעת מתי הם משחקים בין המשחקים נגדינו.
לא משנה.
העיקר שישחקו בסופ"ש, ויום ראשון זה בכלל מצוין.

נקבע השופט למשחק הראשון.
Clement Turpin הצרפתי. לא יודע איך מהגים את זה , בטח ג’רום אורוואר.
image
שופט ותיק ומנוסה.

הרגת אותי מצחוק

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: קופה דל ריי 24/25: ברצלונה מחזיקת הגביע!!! מנצחים 3:2 את ריאל מדריד בגמר (כבשו: פדרי, פראן, קונדה. בישל: לאמין 2X)

קצת קצת פחות מ-4 ימים אחרי הזכייה בגביע המלך, ברצלונה תתייצב הלילה למבחן לא פחות קשה במעמד יותר גדול ומול יריבה לא פשוטה בכלל בדמות אינטר מילאנו, במשחק הראשון של חצי גמר ליגת האלופות.

המילאנזים יגיעו למשחק במהלכה של תקופה פחות טובה מבחינתם, לאחר שהפסידו בכל 3 המשחקים האחרונים (ובמשחק לפני כן - סיימו בתיקו 2:2 בגומלין רבע הגמר מול באיירן), כאשר בכולם אינטר לא השכילה לכבוש. מה שאומר שאין לנו מושג איזו אינטר תגיע הערב, ואיך זה ישפיע - האם התקופה הרעה תימשך? או האם ההתפוצצות תגיע דווקא הלילה?

הנראזורי, שספגו רק שער 1 ב-8 משחקי הליגה בשלב המוקדם באלופות, ועוד 4 במשחקי שמינית ורבע הגמר (ברצלונה ספגה 13 ו-4), יקבלו כנראה בחזרה את מרכוס טוראם, שלפחות יהיה בסגל למשחק הזה, אם לא בהרכב. מצד שני, פבאר שנפצע מול רומא בראשון האחרון, ייעדר.

ברצלונה תגיע מעודדת, לאחר הניצחון על ריאל-מדריד בגמר הגביע הספרדי. בשורותיה ימשיך להיעדר אלחנדרו באלדה, למרות המאמצים להכשירו כבר למשחק הזה. בנוסף אליו, לבנדובסקי עדיין ייעדר גם הוא, אם כי מועד החזרה שלו פחות קרוב משל המגן הספרדי.

למרות העייפות, למרות האופוריה מהזכייה האחרונה, ולמרות שהראש נע ונד בין מאבק האליפות בליגה למשחקי הצ’מפיונס, ברצלונה צריכה להגיע בריכוז שיא הערב, בכל החוליות שעל המגרש. בהיעדר הפתעה מצידו של האנזי, ההגנה תיאלץ להסתדר עם השילוש המפחיד מרטין-לאוטרו-טוראם, וכל זה כשפרנקי בעיקר ישוטט באמצע ויעשה קולות של ביידן. פדרי יצטרך לנער מעליו את המשחק היחסית פחות טוב מול ריאל, ויזדקק לכל עזרה שיוכל לקבל מאולמו (כנראה) ומההולנדי המעופף.

ההתקפה, מעבר לעזרה הברורה מאליה של האנרג’ייזרים ראפיניה ופראן במשחק הלחץ, תצטרך להתמודד עם הגנה איטלקית קשוחה, ולהחזיק באחוז ניצול מצבים גבוה מאוד.

כל זה, כמובן, כדי להגיע לגומלין בשלישי הבא במצב טוב ככל האפשר.

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -

מאטס (ענייני רישום לאלופות וכאלה).
ברנאל, קסאדו, באלדה, לבנדובסקי.

הרכבים משוערים -

1000137583

אני לא יודע מה איתכם אבל המשחק הזה מכה אותי בהתרגשות שלא חוויתי כבר המון זמן מבארסה בליגת האלופות.
עברו 10 שנים מאז הזכייה ב-2015. מאז הגענו רק פעם אחת לחצי הגמר. רק פעם אחת.
אולי רק פעם אחת מאז חשבתי שאנחנו באמת יכולים לזכות.
עבר הרבה זמן מאז שהגענו למעמד כזה ועם ההרגשה החיובית הזאת.

אני לא יודע מה יהיה היום, וקטונתי מלנחש או לדבר על ניחוסים וכו’. הכי חשוב שחזרנו למעמד ועשינו את זה בדרך הנכונה למועדון הזה.
אני יכול להיות בטוח שלא משנה מה יקרה אנחנו נתחרה ונילחם עד הסוף, כמו בנאום המפורסם ההוא של פפ.

שיהיה לנו בהצלחה!

אם נדבר בקצרה על אינטר לקראת המשחק, היא מוגדרת כטקטית בעייתית עבורינו כי:

1. היא תוקפת עם שחקנים בגל שני- דופק את המלכודת נבדל

2. קבוצת מעברים מצויינת עם מהירות גבוהה האגפים שזה בעייתי בעיקר על האגף של מרטין ומול הבלמים האיטיים שלנו.

3. חזקים במצבים נייחים.

4. גמישה טקטית ומאוד ממושמעת. גם הם ראו שאפשר להקשות עלינו ברגע שסוגרים את פדרי.

5. מערך 3-5-2 תוך כדי שהמגינים המצוינים שלה (דמפריס שחקן שכל מאמן היה רוצה) הם אלו שאחראיים על הצורך והשינויים ביתרון המספרי המתבקש על כל חלקי המגרש.

מה הבעיה של אינטר כרגע?

1. מומנטום לא טוב מהמשחקים האחרונים

2. מעט פתרונות מהספסל

יכול להיות שאינטר תגיע בעיקר להתיש אותנו ולצאת מהר קדימה, כי זה יהיה משחק של מי תיפול מהרגליים ראשונה. קשה להגיד מה נעשה והאם פליק יגיע עם פתרונות יצירתיים מול הקבוצה של אינזאגי.

שיהיה בהצלחה.

אני מצפה לבונקר מפואר של אינטר ומתפרצות מסוכנות.
לא מצפה שהם ינסו לשחק מסודר.
יעקצו או לא יעקצו אני לא יודע.

אני עדיין לא מבין למה פרנקי מועדף על גאבי. כל המשחק של אינטר עובר דרך בארלה, וגאבי מסוגל לנטרל אותו ופרנקי לא.

אני בוויבים של 2010. איטלקית פחות טובה מבארסה אבל הרבה יותר טקטית ממנה.

קרב קשוח שבדר"כ המפסידה היא מהסוג של ‘למות יפה’.

מקווה שאני טועה לגמרי

פרנקי מנטרל את בארסה…

דיי אל תסחפו עם פרנקי, הוא במגמת שיפור ודווקא בפן הטכני אני לא רואה את גאבי טוב עליו. אולי בשביל לשתק את בארלה הייתי מכניס אותו בשלבים מתקדמים של המשחק.

והאמת, אני שותף לתחושות של 2010. אנחנו אולי קבוצה יותר טובה מהם, הם הגומלין אצלם ואני לא רואה אותנו עוברים את זה. אנחנו נמות יפה.

אנחנו חייבים לפתוח עם גול מהיר על מנת לפתוח את המשחק ולנצל את המומנטום הזה.

ההרכב של ברצלונה -

אותו הרכב שפתח בקלאסיקו.

ההרכב של אינטר -

טוראם חוזר היישר להרכב של הנראזורי.

בהצלחה למרטין עם תוראם ודומפריס

איניגו/קובארסי יהיו חייבים לתת שם גיבוי

אחת הבעיות שלנו בהרכב הקיים מול קבוצה שמגנה נמוך הוא אגף שמאל לא מאיים כמעט בשום צורה. ובכך אפשר לרכז כוחות מול פחות איומים ולהקשות עליהם יותר.
מצד שני מתאפשר המון שטח לבלמים ולקישור האחורי להניע כדור.
אופציה טובה כדי לפתור את הבעיה ולנצל את היתרון הזה יכול להיות לעבור למערך 433 קלאסי ולדחוף את פדרי בין הקווים במקום בעמדה הקבועה שלו כמנהל משחק.
הבלמים ופרנקי ינהלו את המשחק עם גיבוי של קונדה ומרטין, וראפיניה ירווח את ההגנה ויקבל שיתוף פעולה משחקן הרבה יותר טוב מוכשר שידע להפעיל אותו.

נקודה למחשבה.

לאמין נפצע בחימום.

איזה זיון יא אללה. ככה הלכה לה עונה.

הדיווח האחרון אומר שהוא בסדר, ושהוא יפתח.

השאלה מה זה בסדר.
הוא בטח לא רוצה לוותר בקלות על המשחק היום אבל כנראה ששום דבר לא יוכרע היום (אלא אם ננצח 5-0) ויש עוד אליפות וגומלין.

בתקווה שלא יחמיר את הפציעה ו/או יעשה דייגו קוסטה ויבזבז חילוף בדקה 20.

מהמעבורת בדוגי אוטוק (אי של קרואטיה)

שנביא את הכבוד כבר. אמן!

אנחנו עייפים אנחנו פצועים
ה-2-5-3 של אינטר בבירור אוכל אותנו, אמרתי את זה כבר חודש והם חזקים פיזית מאיתנו.

בארסה כרגע חיה על דאבל פסים של לאמין וקונדה והגבהות

ועל מה שלאמין יתן לנו