קופה דל ריי 24/25: ברצלונה מחזיקת הגביע!!! מנצחים 3:2 את ריאל מדריד בגמר (כבשו: פדרי, פראן, קונדה. בישל: לאמין 2X)

אתה מדבר על עוקצים מקסימליים וזה כל מה שיש לך להציע?

איזה זיכרון קצר יש לאנשים.
איפה קוטיניו, איפה בראת’וואיט…

זה ממש לא כל מה שיש לי להציע. פשוט אין מקום, מבחינת שטח ומבחינת זיכרון פנוי בנייד, לתמונות של כל העוקצים שאכלנו.

‘‘ופה יש לנו תמונה של פאביו רוצ’מבאק הנהדר…’’

ההגרלה קבעה - מתארחים בוולנסיה ברבע הגמר.

המשחק יתקיים ב-6/2, ב-22:30.

ההגרלה המלאה -

וזה יוצא מיד אחרי משחק הבית בליגה מולם.

אתלטיקו-חטאפה, יאם…, חוויה לצופה.

האמת כן, למרות שכנראה רק אני אהבתי את משחק ההגנה הנהדר של חטאפה מולכם.

PS. אתה כנראה מזמן לא רואה משחקים שלנו.

משחק ההגנה שלהם היה נפלא, בניגוד למשחקים קודמים מולם (אהמ צ’ימי) גם לא היו יותר מידי מכות מצידם.

אבל הם כן בכו כמו תינוקות מכל נגיעה של שחקן ברצלונה רק כדי להיכנס בגב של לבה חצי דקה לאחר מכן, שזה מאוד מתאים לקבוצת תחתית (אינשאללה בליגה השנייה בשנה הבאה) אבל גם אנטי כדורגל.

אתלטיקו יכולה להגן כמו חיות, אבל אם שחקני ההגנה שלכם היו מתגלגלים כמו ניימאר אחרי כל נגיעה קטנה זה לא היה כזה מרשים, נכון?

אני מת שזה כבר יתוקן ברמת החוקה.
עם הוצאת השחקן “הפגוע” ל5 דקות לפחות או שעון עצר.

מחזק, ומוסיף שצריך להחזיר את הענישה על התחזות. נכון שברוב הגדול מאוד של המקרים לא ניתן לקבוע שמדובר ב-100% התחזות מובהקת, אבל יש מקרים שדי קלים לאבחון, כמו עם הטמבלול מחטאפה שנפל מהסטירה של באלדה כאילו פגע בו חץ סימן 3 (*).

את זה, ואשכרה קביעת ואכיפת דדליין לבזבוזי זמן ממצבים נייחים (כדור שוער, חוץ, קרן, בעיטה חופשית) - עברת את ה-5 שניות להוציא כדור? מעולה, כדור עובר. פעמיים? צהוב. בלי שיקול דעת של איזו דקה אנחנו במשחק, או האם כבר יש לשחקן המבזבז צהוב.

(*) - מקדים פה אי הבנות אפשריות - זה לא בסתירה לטענה לגביי הכרטיס שהיה צריך להישלף לבאלדה. אפשר להוציא לאהבל מברצלונה אדום וגם להעניש את שחקן חטאפה.

האמת שזה פתרון די מבריק. להפוך משהו נתון לפרשנות ולא בינארי כמו האם התחזה או לא, למשהו בינארי - יכול להמשיך? נהדר, יאללה. לא יכול? מינימום 5 (או 4, או 3, לא משנה) דק׳ בחוץ. גם אם הגיעה האלונקה והשחקן קם באורח פלא, לחייב לצאת החוצה ולגרבץ.

לפני שאתם קופצים קדימה מדי, אולי נתחיל עם משהו מאוד פשוט אבל עם השפעה גדולה על המשחק שהתחילו לאכוף בליגה האנגלית לפני שנתיים ? בפרמיירליג אם אתה נוגע בכדור אחרי השריקה זה צהוב מיידי בלי שום שיקול דעת של השופט, היו אפילו שחקנים שהורחקו על נגיעה כזאת כולל את אלכסנדר ארנולד.
אם השופט שרק נגדך אסור לך לגעת בכדור או לחסום את הגישה לכדור או לחסום אפשרות של חידוש מהיר של המשחק כשאתה חוסם אפשרות מסירה כשאתה לא במרחק של 9 מטרים מהכדור, מאז שהתחילו לאכוף המשחק הרבה יותר זורם, גם אם עשית עבירה לעצור מתפרצת הקבוצה השנייה מיד חוזרת לשחק, בליגה הספרדית כל עבירה או שריקה זה טקס שלם של לקחת את הכדור, לבעוט את הכדור רחוק, לחסום גישה לכדור, כל שריקה מבזבזים לפחות 15 שניות על שטויות.

גם פתרון טוב. אפשר גם וגם.

המשותף אגב לכל הדברים הללו הם ששעון נקי ייתר אותם לגמרי, אבל נראה שאנחנו לא בכיוון הזה לעוד הרבה מאד זמן. לכן אני מוכן לקבל לגמרי גם את זה וגם את ההצעה של רביע.

מה שמעצבן זה שכל מה שנכתב כאן כבר מופיע בחוקה אבל לא נאכף, זה שאסור לעכב חידוש משחק מהיר, שחייבים לחדש את המשחק תוך זמן סביר, שאסור לשוער להחזיק כדור יותר מ 8 שניות, ששחקן פצוע חייב להיות מפונה כמה שיותר מהר לקו החוץ הכי קרוב ולקבל טיפול בחוץ, שעל התחזות מוציאים צהוב, ואם אני לא טועה או לא שהחוק לא שונה שחקן פצוע חייב להיות בחוץ לכמה דקות.
הבעיה שזה לא נאכף, שוער יכול להחזיק כדור 25 שניות כשהקבוצה שלו מובילה והמקסימים שהשופט יעשה זה לסמן לו ביד למהר.
שחקן פצוע מבזבז 4 דקות ומשכיבים אותו על אלונקה ונראה בדרך לבית החולים ואז מיד כשהאלונקה מגיעה לקו החוץ הוא קופץ ממנה כמו איילה ורץ כמו פנתר לקו האמצע ודורש לחזור מיד למשחק, השופט כמובן שמיד מסמן לו לחזור כי אם לא אז בורדלאס ישרוף את האצטדיון, וכמובן שהשופט בסוף יוסיף רק 20 שניות זמן פציעות על המקרה הזה.

ברצלונה תעלה הלילה למפגש שני מול ולנסיה בשבועיים, והפעם - ברבע גמר הגביע. המשחק הלילה יהיה המשחק הרביעי בשלב הזה, וכשהוא יתחיל - ברצלונה תדע מי תצטרף לריאל ואתלטיקו מדריד בחצי הגמר (סוסיאדד או אוסאסונה).

לאחר השביעייה שהם חטפו מאיתנו, בוולנסיה התאוששו מעט עם ניצחון 2:1 ביתי על סלטה ויגו. בזמן הזה ברצלונה הספיקה לסיים בתיקו 2:2 מול אטאלנטה במחזור הסיום של שלב הליגה באלופות, ולנצח 1:0 את אלאבס בליגה.

לאחר הצהרתו של פליק ששצ’זני הוא השוער הראשון של הקבוצה, ושפנייה יכול לקפוץ לו, אבל לא עם חולצת ההרכב, כמות הדילמות לגביי זהותם של שחקני ההרכב הפותח פחתה מעט. אולמו חוזר לסגל (אבל ככל הנראה לא יפתח), אך גאבי יוצא ממנו, בעקבות הפגיעה בראש, וכזכר לפציעה המוקדמת מול אלאבס.

מי שמנוער מהסגל, הוא אנזו פאטי, שמקבל סדרת חינוך/רמזים עבים/כאפות חוזרות לגביי שביעות רצונו של פליק מיכולתו ו/או מוטיבציותו.

הסגל המלא -

ייעדרו -
ברנאל, מאטס, כריסטנסן, גאבי - פציעה.
פאטי - ההבנה שאין טעם ששוב יתחמם רק בשביל לחזור לשבת בספסל.

מקווה להרכב תלאים של מחליפים פלוס עידוד מאסיבי של פאטי מהיציע.
לא אכםת לי לעוף ולחסוך 2-3 משחקים בהמשך.
גם לא אכפת לי לעלות ואולי להנות מעוד 2 משחקים מעניינים.

אנסו פאטי כנראה כל כך לקח ללב את הדרישות של פליק, שהוא מקבל מנוחה מהמשחקים בגלל המאמץ שהוא נותן באימונים. שאפו.

גאבי זה זהירות נכון ? לא יותר מזה?

פליק אמר אתמול שהם חייבים להיזהר איתו ולכן הוא לא בסגל.

שווה להיזהר עם זעזוע מוח, חבל שאין פרוטוקול כמו ב NFL, שם יש מבחני כשירות ע"י גורמים חיצוניים מטעם הליגה והם חייבים לתת אישור כדי ששחקן יוכל להירשם. מותר לחקות דברים טובים וצריך לדעתי להנחיל את זה בכל ענף ספורט.