ליגת האלופות 24/25: הפורמט החדש יוצא לדרך

זה התיישן יפה :joy:

4 המפגשים האחרונים של באיירן נגד אינטר בסן סירו

אני לא יודע מה קרה להנהלה של באיירן אבל משהו שם נדפק, או שהם לא מעוניינים להשקיע או שפשוט אין להם כסף, קבוצה כמו באיירן מינכן לא יכולה לפתוח עם שחקנים כמו קים ודאייר בהגנה, זה פשוט ביזיון מה קורה שם.
לא רואה את באיירן לא סופגת היום והתקפית הם ממש מתקשים ללא מוסיאלה, הסיכוי של אינטר להעפיל גדול חדעתי.

הם שילמו על קים 60 מיליון יורו.
קנו לפני שנתיים את הארי קיין במלא כסף.

ברמה הניהולית יש הידרדרות מסוימת ששפיעה על הסגל ועל בחירת המאמנים.

מזכיר לכם שקאמפני היה בערך בחירה מספר 8 ברשימה, כל האחרים סירבו לבוא לאמן את באיירן בקיץ.

בליגה כמו הבונדסליגה הארי קיין לבדו יכול להביא אליפות. הבסיס של באיירן מינכן עדיין מספיק חזק. השאלה שוב האם החולשה של הבונדסליגה, יחסית, לא פוגעת בבאיירן וכמה משחקים גדולים באמת היא חווה לפני ליגת האלופות. לא חושב שמישהו האמין שלא תהיה נפילה בבאייר לברקוזן. אגב דיברו כאן על מפגשי העבר - אינטר עשתה עבודה ענקית במשחק הראשון, לא חושב שהיא חזקה מספיק להדיח את ברצלונה אבל ניחא. ב-2007 זו הייתה עונה מוזרה של שתי הקבוצות. אינטר שפירקה את הסרייה A עפה נגד ולנסיה שהיה לה הרכב חזק, ובכל-זאת… הלוואי שהמשחק שלנו לא היה מתנגש, כי זה משחק שממש הייתי רוצה לראות.

לגבי אתמול:
-כן אסור לכתוב תגובות אפילו לפני המחצית, אבל: קודם כל מרקוס ראשפורד לא ממש ‘התעורר’ מבחינתי. שנית, צריך לקחת בחשבון קבוצה מורידה הילוך אחרי ניצחון מרשים במשחק הביתי ויתרון כל כך קל בחוץ. לא חושב שזה רלוונטי. העתק-הדבק אגב לבורוסיה דורטמונד-ברצלונה ובטח כאשר יש 0:4.

כל רבעי הגמר למעשה הוכרעו במשחק הראשון
אף קבוצה לא עשתה את המהפך שלה בגומלין

מיקל ארטטה עושה עבודה מדהימה בארסנל. שמח שהוא בא על שכרו.

ארסנל מעפילה לחצי גמר ליגת האלופות בפעם השלישית בלבד בתולדותיה.

סתכל הם עשו הכל בשביל לתת לריאל הזדמנות לחזור. החטיאו פנדל לא הצליחו לשמור על היתרון שלהם ליותר משתי דקות…

תצלם מסך והלואי שאני טועה פסז עוברים אותם ובקלות.

הלואי שאני טועה.

פסז’ פייבוריטית קלה, זה ברור. אבל הם כבר בחצי גמר!
ולא בחאווה, ארסנל שיחקו מצוין לכל אורך העונה בליגת האלופות(כולל ניצחון על פסז’).

אני עוקב אחריהם כבר כמה עונות, יש התקדמות אדירה מהרגע שהוא קיבל את המועדון. והסגל הזה רק עכשיו נכנס לשיא שלו.

מהפה שלך לאלוהים.

יאללה, לחצי -

• ארסנל
  • פסז’
0 מצביעים
  • ברצלונה
  • אינטר
0 מצביעים

אז אם נמשיך לדבר קצת על הפורמט, בעצם הליגה שיקפה די יפה את מאזן הכוחות: שלוש מתוך ארבע הראשונות בליגה הגיעו לחצי הגמר (פאריז מהמקום ה15 יוצאת דופן אבל היא זו שהדיחה את ליברפול הראשונה בטבלה).

ולכן זה פשע שבארסה וארסנל לא יארחו את הגומלין. ראינו אתמול עד כמה הבית יכול להיות משמעותי, וחוץ מהניצחון הכפול של ארסנל - 3 משחקים יכלו להגיע להארכה. חתיכת יתרון להיות בבית שלך בזמן כל כך קריטי.

הבנתי שאופא שוקלים לשנות את זה שנה הבאה. מבורך אם הם יחליטו שכן.

בהחלט הגיוני שהקבוצה שסיימה יותר גבוה בשלב הבתים תארח את הגומלין. זה ייתן תמריץ גם לקבוצות שכבר הבטיחו את העליה לא לזלזל במשחקים שנותרו.

אני לא כל כך מסכים עם הקביעה הזו, כי בשיטה הזו יש הבדלים בהגרלה ולשחק מול קבוצת דרג ראשון כמו ריאל אינה דומה למשחק מול קבוצת דרג ראשון כמו לברקוזן למשל, כנ"ל לגבי דרג שני ושלישי…
פה אין באמת יתרון ביתיות כמו ב nba , יש לך משחק בית ומשחק חוץ…
ואם מדברים על המשחקים ברבע הגמר אז ברצלונה ופריז המשיכו לפי המצופה, לגבי שני המפגשים האחרים שהם יותר צמודים אני לא חושב שהתוצאה משתנה דרמטית אם היו מחליפים ביתיות…

אינטר כבשה שני שערי ניצחון זהים מול באיירן בהפרש של 14 שנים

ב־2011, פאנדב כבש באליאנץ ארנה בדקה 87:28 לשער השמאלי והוריד את החולצה, וחשף גופיית תת-לבנה, כשפרסומת של הייניקן מופיעה על הלוחות. ב־2025, פראטזי כבש באליאנץ ארנה בדקה 87:28 לשער השמאלי והוריד את החולצה, וחשף גופיית תת-לבנה, כשפרסומת של הייניקן מופיעה על הלוחות

אוף טופיק, אני מאשים את אוליבר קאהן. משהו השתנה בשקט והסבלנוצ במועדון מאז שקאהן מונה. לא כל סמל חייב להמשיך לתפקיד מרכזי במועדון. הטעות כל הזמן חוזרת על עצמה בין אם קוראים לך סטיבי ג’י, לאמפארד, פירלו, צ’אבי, ריקלמה ועוד.