מחזור 25: מנצחים 2:0 בגראן קנאריה של לאס פאלמאס (כבשו: אולמו, פראן. בישלו: לאמין, ראפיניה)

בדיוק. לבנדובסקי רע. תנו לפראן לשחק, הוא לפחות רעב ועושה הגנה. גם פאו ויקטור ראוי ליותר מ 5 דקות בחודש.
אני לא מבין למה אנחנו ניסינו לשמור על 1-0. הם נפלו מהרגליים, יכלנו לנצל את זה לשער שני במקום לשמור על הכדור. בסוף יצא טוב, אבל זה היה מסוכן.

משחק נקסט קלאסי אבל הפעם ידענו לקחת את הנקודות.

אני לא יכול להסביר, אבל אני מרגיש יותר בטוח שגרסיה משחק בקישור ולא כבלם. היה לו שם רגע שהוא התמקד בלחסום את החלוץ מלעלות לראש, ואז בלי לשים לב החלוץ פשוט רץ לפניו לכדור כי גרסיה חשב שיש מישהו מאחורה. מזל שקובארסי, שבעיניי הוא וקסאדו מצטייני המשחק, היה שם בשביל לסגור את הטעות הטיפשית הזאת. המאבקים האלה והרוח הלוחמנית שלו לצד הבנת המשחק והטכניקה המעולה שלו בכדור יותר טובה לנו בקישור לדעתי והוא באמת יכול להיות סותם חורים ברמה הגבוה ביותר. כמו נאצ׳ו רק חכם יותר. לא הייתי משחרר אותי לג׳ירונה כזה מהר.

כל שלישייה ההתקפה שלנו הייתה מחורבנת היום, ובימים כאלה יש לנו מזל שיש לנו בקישור גם שחקנים שיודעים להצטרף לרחבה. פתחנו עם אחד כזה שהחליט היום שלא בא לו לכבוש או שלבה אמר לו ״רק אני כובש היום״. מה שאני אוהב בפרמין זה הקילריות, והיום הוא ניסה להיות משהו שהוא לא-הוא פירגן יותר מדי ברחבה, הלך אחורה להשתתף יותר מדי בהנעת הכדור. זה פחות מתאים לו. הוא היה צריך להיות יותר ברחבה וגם כשהוא קיבל את ההזדמנות שלו הוא חירבן אותה. חבל.

השופטים בספרד זה הזייה. הרביצו ללאמין חצי משחק והם קיבלו צהוב אחד. פשוט הזוי.

עוד שבוע במקום הראשון, בואו נתפלל לנס ג׳ירונה מחר.