פציעות והשעיות 25/26

אז אפשר להגיד שהתחת של אנצלוטי עובד לזכותנו גם בברזיל?

אולי אם יבדקו לו את הברך השמאלית אז הוא יוכל לשחק? :face_holding_back_tears:

גם ויניסיוס פתח ושיחק 90 דקות,אם רוצים בכח להאשים מישהו מהצד המדרידאי אפשר להאשים את אמבפה שראפיניה ניסה לחטוף לו ונפצע תוך כדי.

יצאתי משלב ההכחשה, ואני כועס בטירוף על ראפיניה.
סיכון פשוט מיותר שהוא לקח על עצמו. משחק ידידות, בארה’'ב, רגע לפני סיום העונה, כשאתה יודע שאתה במצב עדין.
אי אפשר(וגם לא צריך) למנוע משחקנים לייצג את המדינה שלהם, אבל בחייאת קצת אינטליגנציה ודחיית סיפוקים. גם במחשבה על הנבחרת, לא עדיף להגיע כשיר וחד למונדיאל?

עכשיו אולי נקבל אותו לכמה משחקי הסיום של העונה בתור מחליף. נהדר בשביל כל הצדדים.

בהתחשב בזה לדעתי שגם אם איכשהו בטעות נעבור את אתלטיקו בליגת האלופות, במפעל הזה לא נזכה, המשחק נגד אתלטיקו בליגה הופך להיות הכי חשוב שלנו העונה

את הליגה אסור להפסיד לנבלות

החודש שיוכיח סופית כמה שווה לרכוש את ראשפורד או לא.

איזה מצב עדין? הוא כבר השלים 4 משחקים מלאים במדי בארסה לפני שנסע. מה זה שונה מויניסיוס או כל שחקן נבחרת אחר? פדרי נניח?

יש דיווחים שראפיניה התלונן על משהו לפני המשחק אבל אנצ’לוטי החליט להרכיב אותו בכל זאת.
אני לא יודע אם זה נכון, אבל מי שמחפש להאשים מישהו שקשור לריאל, יכול.

מי שחושב שאנצלוטי יפגע בסיכויים שלו במונדיאל רק כדי לעזור בעקיפין לריאל לזכות באליפות שיהיה בריא.

השלים בכוח, ודווקא בגלל זה.
דווח לאורך כל התקופה שיש לו עדיין עומד על השריר.
זה שהוא מותח את עצמו בשביל ליגת האלופות או ליגה ספרדית זה הגיוני. אם זה היה מוקדמות מונדיאל הייתי מבין, בשביל משחק ידידות להסתכן? טעות גדולה.

אני חושב שכל אוהדי בארסה פה בפורום הבינו שזו היתה בדיחה… אוהדי ריאל לא חייבים לקחת ברצינות כל דבר :sweat_smile:

במיוחד שמי שסיפר את אותה בדיחה הוא אוהד ריאל

:joy:

אבל הוא רשם דיווחים,אז כמובן שהתייחסתי לדיווחים ולמי שמאמין להם(בעיקר כל מיני טיפשים בטוויטר),לא אמרתי שמישהו פה בפורום מאמין בזה.

אני קורא כל יום במארקה ו MD , לא היו דיווחים כאלה.
יש לך דוגמא לדיווח כזה לפני המשחק מול ראיו למשל? או הכל בדיעבד אחרי הפציעה?

אם זה היה נכון, צריך להעיף את הצוות הרפואי. הוא נעדר חודשיים, בין היתר בגלל שחזר מוקדם מדי. אם הם נתנו לו לשחק כשהוא לא 100%, בטח מול סביליה וראיו, צריך להעיף את כולם.
הרבה יותר הגיוני שהוא לא היה פצוע, הפציעה הנוכחית היא חוסר מזל, וכל מני חשבונות מתוסכלים ממציאים דיווחים בדיעבד.

משחקי הידידות האלה זאת הזדמנות אחרונה של המאמנים לפני המונדיאל. זה לא הזמן להשאיר שחקנים מובילים בחוץ ולזמן שמות חדשים.
ראיתי את התקציר של אנגליה - אורוגוואי, רציתי לראות מה בדיוק אראוחו עשה לפודן.
לא משהו נורא, גלש לכדור, הגיע שעה לפני פודן, והגלישה המשיכה לתוך הרגל של פודן. צהוב ברור ולא יותר.
לעומת זאת, שחקן אורוגוואי עזב את המגרש על אלונקה, אראוחו עצמו וגם ראשפורד ספגו בעיטות ברגליים, וגם שחקנים אחרים. משחק מכוער , ממש לא משחק ידידות קלאסי.
זה מראה כמה חשוב החלון הזה עבור הנבחרות.

דימה, זה לא עובד ככה. שחקנים לא חוזרים אף פעם במאה אחוז. כל שחקן חוזר הוא תחת סיכון, והסיכון הזה מתגבר כשאתה נדרש להרבה מאמץ מהר מדי. ראפיניה גם תמיד בסיכון גבוה יותר בגלל הסגנון משחק שלו.
אתה חושב שמציעה שלישית באותו איזור זה חוסר מזל? אשריך.

לא אכפת לי מה הנבחרות חושבות על המשחקים האלה, אכפת לי שהקפטן שלנו לא היה חכם מספיק להבין מה הוא עושה לעצמו בשביל משחק ידידות.
אין יותר לא בדיעבד, מאשר העובדה הברורה שהנסיעות האלה גומרות את השחקנים וכבר חווינו את זה עם ראפיניה בעונה שעברה.

ראפיניה חזר מהפציעה האחרונה בתחילת פברואר. זה היה לפני חודש וחצי.
מאז הוא שיחק

אז אתה טוען שגם אחרי 9 משחקים במדי בארסה, הוא היה צריך לסרב לנבחרת כדי לא לחזור על הפציעה?
למה מבאפה, שחזר מהפציעה לאחרונה , לא היה צריך להיזהר? או כל שחקן אחר שנפצע מתישהו בקריירה?
בחיית, הפציעה הקודמת קרתה די מזמן והוא חזר לעצמו. אני לא יודע מה פשר הפציעה החדשה, אם היא תוצאה של הקודמת או חוסר מזל, אבל הוא שיחק הרבה דקות כדי לא לחשוש שזה יקרה לו דווקא בנבחרת.

גם לי לא אכפת מהנבחרות, שיזמנו את כל שחקני ריאל ואף שחקן של בארסה.
אבל אני לא מבין ולא מסכים עם ההאשמות לראפיניה עצמו.

דימה, אתה טוען שהוא שיחק הרבה וזה סימן שהוא כשיר, ואני אומר שזה סימן שהוא בסכנה כי הוא שיחק יותר מדי. גם אם אתה חושב שהוא כשיר באופן מלא, סחטנו אותו(!), ולכן הוא שוב בסכנה.

אני לא מתמצא במצב של אמבפה, אני מתמצא בראפיניה וזוכר איך זה השפיע עליו כשהוא עשה נסיעה דומה בעונה שעברה.
כשזה משחק מול ארגנטינה במוקדמות אין לי מה להגיד כשזה משחק ידידות שזה יכול לגרום לו גם לפספס את המונדיאל בסוף? טמטום.

המשחקים הבינלאומיים האלה נוראיים אבל האשמה היא לא על השחקנים ולא על מאמני הנבחרות, אלא על מי שקובע את הלו"ז של הכדורגל העולמי, ורק מוסיף עוד ועוד משחקים כל הזמן. זה מכניס עוד כסף, אבל זה מעייף את הצופים וגומר את השחקנים. כל המאמנים אומרים שנים על גבי שנים שיש יותר מדי משחקים עם מעט מדי זמן התאוששות בין משחק למשחק, וכלום לא משתנה. הפתרונות קלים, אבל נראה שאין למקבלי ההחלטות אינטרס לפתור את הבעיה.

כן, ולא אולץ בכוח כמו נניח פרלאן מנדי נגד סיטי.

מה זה שונה מכל שחקן אחר שמשחק קבוע בקבוצה שלו? כולם סחוטים באותה מידה, אז למה אתה מדבר דווקא על ראפיניה?

אני מתוסכל כמוך, אבל לא לראפיניה אתה צריך לבוא בטענות.
מה שאנדר אמר.

ההשוואה בינו לבין שחקנים אחרים פשוט לא נכונה.
מבחינתי בגלל שהוא שיחק 90 דקות אז הכל בסדר, וזה לא מדויק ולא נכון.
הוא הרגע חזר מפציעה, שיש לה נטייה לחזור, מהר מדי, נמצא בעומס, ולעומת רוב השחקנים צריך לסוע ליבשת אחרת, נסיעה שכבר השפיעה על המצב הפיזי שלו בעבר ולכן יש ניסיון עם זה. ועוד עלה לשחק כשהוא יודע שהמצב שלו לא טוב.

שים לב שבמקרה של לבנדובסקי אפילו תמכתי בכך שהוא יוצא לשחק בנבחרת כי הוא צריך את זה.
עם רוב שחקני הנבחרת הספרדית לא הפריע לי.
אני שמח עבור ברנאל שקיבל דקות(ואפילו בעבר כתבתי שהנבחרת הצעירה זה מקום טוב עבורו לצבור דקות נוחות). כנ’'ל אראוחו.
זה לא דומה בשום צורה לראפיניה.

זה נושא אחר לגמרי.
יש מצב נתון, ובמצב הנתון הזה שחקנים צריכים לדאוג לעצמם ולנהל את המצב שלהם.

אני לחלוטין לא מבין מדוע ראפיניה שונה מאחרים.
חזר לפני רגע מהפציעה? ממש לא, עבר חודש וחצי, בהם הוא שיחק כבר 700 דקות.
גם לבנדובסקי היה פצוע, גם ברנאל, גם פדרי, גם ז’ואן, גם אולמו, גם פרמין, גם אראוחו - מדוע הם בסדר, וראפיניה לא?
אתה חושב שאם אחרי ראיו היה עוד משחק ליגה, ראפיניה היה נח כי הוא נמצא בסכנת פציעה?