קופה דל ריי 25/26 - חצי גמר - מוגרלים מול אתלטיקו

היו לו לא מעט איבודים, והוא לא התמקם הגנתית מספיק טוב.

קשר אחורי ברמה גבוהה צריך להתמודד טוב עם לחץ (לאבד מעט כדורים) למסור טוב ולהיות במקום הנכון בזמן הנכון.

אתמול זה לא מה שקיבלנו. אבל בגלל שברנאל כבר הראה ניצוצות כאלו בשנה שעברה וגם היה מצויין במשחק הקודם שלו, אני סבלני.

אגב, לא אמרת פעם קודמת שדיברנו על ברנאל, כשהבעתי אופטימיות על רקע הופעה טובה שלו, שהוא רחוק מהתאוששות מלאה?

רוסי שלימדו אותו שאין דבר כזה הכל בידי האלוקים ואין דבר כזה נאחסים.
הכל בידי המפלגה והיא תחליט נכון.

איבודים היו לו 2 : החטיפה שמסומנת במשולש האדום אליה התיחסתי, ומסירה אחת לא מוצלחת בחצי שלנו.

מיקום קשה לי להתווכח. לדעתי היה מצוין בזה במחצית הראשונה, אחר כך התעייף.

לא חושב שאמרתי את זה, כי אני לא יכול לדעת.
אני ירדתי עליו לפני חודש ולפני כן כשקיבל פירורי דקות. זה לא היה זה. אבל בשבועות האחרונים אני מחמיא לו , לא רק היום.

ברדג’י בלי דקות אתמול ובלי דקות מול קופנהאגן בשני מקרים בהם היה אפשר לקחת את הצ’אנס איתו. אולי לוותר על פראן או פרמין.
בקצב הזה קשה לראות אותו נשאר בקיץ ומבזבז עוד עונה.

אכן מוזר ניהול הדקות של ברדג’י.
לא יודע מה מפריע לפליק, מהמעט שראינו הוא בסדר גמור.

עם זה אני לא מסכים. באלדה ישב עונה שלמה על הספסל של צ’אבי עד שבאמת נכנס לרוטציה. גם קסאדו.
אם ברדג’י רוצה לשחק ברמה הגבוהה ביותר , בבארסה יש לו הזדמנות הטובה ביותר.

תוהה אולי זה קשור לסוג של god mode שלאמין נכנס אליו מאז סוסיאדד ולא רוצים להרוס את ההתלהבות שלו. מצד שני לאמין הוא לא ויני ואין סיבה שזה יהיה ככה, ובכלל - אפשר גם לחשוב על שילוב של ברדוגו יחד עם לאמין בהרכב כי כרגע זה מאוד דיכוטומי ביניהם.

לא הבנתי את ההשוואה כל-כך.
ברדג’י שחקן מוכשר. שיחק טוב בדקות שקיבל. הוא בגיל שחייב לשחק. בחר בבארסה למרות שהיה חופשי לבחור איפה הוא רוצה להיות.
קשה לי לראות אותו לוקח סיכון על המילה של פליק אחרי עונה כזו, אם אכן היא תימשך בצורה הזו.
גם לבארסה אין סיבה לייבש שחקן כזה שיכול להגדיל את הערך שלו פי 3 בהשאלה.

באלדה אגב, גם היה על סף עזיבה לחטאפה והצליח לשכנע את צ’אבי במחנה אימון.

שמתם לב לקטע המשעשע הזה?
מסתבר שז’ואן עשה מי שברך לאראוחו אבל לא שם לב שהוא יצא מהקו עם הכדור

ההגרלה מחר ב14:00 שעון ישראל.

אז מי בא לכם?

• לנקום בסוסיאדד על הפסד הליגה
  • לכתוש שוב את בילבאו
  • תביאו שחזור של החצי משנה שעברה
0 מצביעים

כמה משחקים זה בחצי?

כרגיל בקטע טיפשי לחלוטין חצי הגמר הוא היחיד שישוחק במתכונת בית וחוץ, כשגם זהות המארחת בגומלין תיקבע בהגרלה מחר.

חצי גמר ראשון - 11 בפברואר.

גומלין חצי הגמר - 4 במרץ.

גמר פוטנציאלי - 18/19 באפריל.

אחרי שהזכרת את זה - שיניתי את ההצבעה מבילבאו לאתלטיקו. אני מאמין שיש לנו יתרון מול כל אחת מהיריבות בשני מפגשים, ולכן אני מעדיף להעיף את הכי חזקה. את בילבאו אני אשמח לפגוש בגמר אם וכאשר :).

תנו לי יריבה הכי חלשה, 5-0 במשחק הראשון ורוטציות בשני.
הצבעתי סוסיידד.

אני דווקא מכולן הכי לא רוצה סוסיאדד, מרגיש לי שהיא הבאסקית שאנחנו פחות מסתדרים איתה

תן לי בילבאו

רק לא אתלטי… מפגש כפול מולם זה יותר מידי מאמץ יקח

בילבאו זה בסדר גם סוסידאד

טל הזוכה המאושר - מוגרלים מול אתלטיקו ולפי מה שאני מבין הגומלין בקאמפ נואו אז סה”כ יצא בסדר.

אתלטיקו מדריד היא היריבה של בארסה בחצי גמר גביע המלך.

המשחק הראשון במדריד כבר בשבוע הבא (שלישי / רביעי / חמישי)

הגומלין בקאמפ נואו בתחילת מרץ (שלישי / רביעי / חמישי).

עוד חצי גמר נגד אתלטיקו. נהדר…:roll_eyes:

די די, אפילו אתם לא מאמינים לעצמכם. אנחנו נשחק כמו כוסית היסטרית ומפוחדת כי צ’ולו.

אפילו מלחמה וריצה עד הסוף כבר לא נותנים.

המשחק הראשון במדריד אצל אתלטיקו בחצי גמר גביע המלך ב 12 בפברואר (חמישי).

הגומלין בקאמפ נואו ב-3 במרץ (שלישי).