מחזור 27: 6-0 לא אופייני על ויאדוליד

לא עברתי על קליפים אבל למיטב זכרוני הוא נראה בדיוק אותו הדבר מאז שנפצע בעונה הבכורה.

אין שום דרך לנרמל את זה, מצטער. הוא יושב על משכורת של איזה 17M נטו בעונה, המינימום זה לשמור על כושר נורמלי ואאל"ט זו הסיבה שהוא נמחק מלכתחילה. אישי זה בטוח לא, את העונה הקודמת הוא התחיל בהרכב ומשחק על המשבצת שלו השחקן הכי טוב ונפיץ בקבוצה. ניסו אותו בימין, כחלוץ ומאחורה וזה לא עובד בשום מקום.

אני מניח שאתה יודע שמדובר בשחקן מקצוען שמרוויח עשרות מיליוני יורו בעונה. הוא לא נראה שמן - הוא שמן, נקודה…וככה הוא הגיע אלינו. מבחינתי שלא יקבל דקה אחת עד שהוא יעוף מפה

זה קצת מסוכן להסיק מסקנות ממשחק כזה קליל (ויאדוליד בהופעה בזויה), אבל המשחק הזה הזכיר לי ימים אחרים בתולדות ריאל מדריד ונזכרתי שפעם היה פה מה-זה כיף. היו תקופות שמשחקים כאלו היו דבר שבשגרה.

אין סיכוי שקרלו ילמד מזה, אבל תמיד טוב לקוות. ובלי קשר, חייבים להאריך חוזה לאסנסיו. שחקן כזה שמוכן להיות שחקן ספסל מובהק זה ממש נכס. לא ברור לי איך אף מועדון אחר לא נכנס בינתיים לתמונה עם הצעה שמנה במיוחד. הוא בגיל המתאים והוא מגיע בחינם. מאוד מוזר.

מסכים, שלא לדבר על זה שבשנתיים האחרונות הוא לגמרי ברמה של הרכב. רודריגו וויני שניהם פחות טובים ממנו בימין, ויש לו כמה איכויות שאין לאף שחקן אחר בסגל (מסירות עומק, בעיטה מרחוק ויסלח לי פדה) או כמעט לאף שחקן אחר בסגל (סיומת).

הסיבה ששאר המשחקים עד היום לא היו קלילים היא אנחנו, והסיבה שאתמול המשחק היה קליל היא גם אנחנו. לא קרה אתמול שום נס, אנחנו תקפנו יותר, בצורה מאוזנת יותר מבחינת חלוקת האגפים, ובאנו על שכרנו מול יריבה נחותה מאיתנו. אי אפשר היה לומר את זה על אף משחק ששיחקנו העונה. המסקנה היחידה שאסור לנו לקחת היא שמהיום אנחנו נעבור לשחק בצורה יותר התקפית. כבר ברביעי אנחנו נראה את יאל מדריד שלנו חוזרת.