מחזור 29 :: 3-2 קשה על לגאנס

חייב לעוף קיבינימט ויפה שעה אחת קודם. יותר נזק מתועלת. שילך להתעסק עם הליגה נגד גזענות שלו ושישחרר את העמדה הכי עמוסה בכשרונות אצלנו לשחקנים שאשכרה רוצים לשחק כדורגל ולא לזיין בשכל 80 דק׳ במשחק.

קצת פרופורציות חברים. אנחנו אחרי פגרת נבחרות של בערך כל הקבוצה.

אפשר להגיד בפה מלא שזו הקבוצה של אמבפה. אם ויני יוריד את הראש ויפנים את זה, אולי הוא ייכנס למוד 23/24 ואז באמת אפשר לפנטז על תארים.

קבוצה חסרת חשק לשחק כדורגל, לתקוף, להבקיע שערים. עושה את המינימום והולכת לישון. העיקר לא להזיע. ואסקז, מודריץ, ויניסיוס - זה בקטנה. ההכלה של פלורנטינו והברנבאו לרף הנמוך הזה בשנים האחרונות זה הסיפור.

איזה קבוצה כושלת הם לא מסוגלים פשוט לשום דבר. היו להם התחייבויות קודמות. המשחק היה תקוע להם בלו"ז הם רוצים ים.

החגיגות של דוידה אחרי ה-2:3 של קיליאן מול אימפריית הלגאנס בבית כאילו זו עונת הקאפלו וגוטי מפרק את סביליה - עצוב למען האמת. כשיש “אקסטזה” כזו על הספסל זה קשר ישיר - הפוך - למצב הקבוצה. מגיעה לי מדליה שנשארתי ער. ההסכם שלנו היה מחצית אבל לא יכולתי לפרוש בפיגור. אפילו לי אין חשק לכתוב.

מאז השער השלישי הם ביקרו ברחבה שלנו הרבה. ג’וד הגיע לעבוד ובאמת היה בכל מקום וקצת אמבפה עם נגיעות עדינות כאלה. ההגנה והכאוס מדהימים כל פעם מחדש וזה לא רק לוקאס אלא כולם. אף אחד לא יודע איפה לעמוד ואין תקשורת. גם אסנסיו נגרר. ויניסיוס מייאש אולי שישחק בגומלין בגביע בתקווה שיעשה משהו. זה התואר שיש לנו סיכוי להניף העונה.

במשחק כזה קמאבינגה חייב לדחוף יותר ולקחת סיכונים, בזבוז זמן זה היה. פראן מהיר ונמרץ ותוקף אבל ההגבהות/כדורי הרוחב (לא שיש למי…) לא מדויקים ולא חדים אף פעם. מילה רעה גם על הקרנות כמו תמיד.

אמבפה השווה את מספר השערים של כריסטיאנו בעונת הבכורה אבל בעשרה משחקים יותר וזה…קצת עלבון להשוות. אל.

עוד תראה עוד תראה
כמה טוב יהיה
בשנה בשנה הבאה

(אם יגיע קשר אחורי טוב ביחד עם אלונסו)

ויני היה במשחק חלש, לא הרבה יותר מזה, התקדמות מסויימת מבחינתו. בכל אופן מי שמתמקד בו לדעתי מפספס את הנקודה כמו שיוני כתב.

מצידי שיבוא רועי גורדנה, רק שישחררו אותנו מקרלו, לא יודע אגב למה אתה כ"כ אופטימי לגבי זה…

ובהקשר הזה, הוא אמר “פאס בליינד” לבראזיל.

אני אופטימי כי זה מה שנשאר, אם יש מעט בחיים אז לפחות שיהיה הרבה בדימיון כמו שאמרו חזל. אין מאחרי זה שום היגיון אמיתי.

אם הוא ישאר אחזור לאכול את הלב.

גם אם נזכה במשהו העונה, וואלה הוציאו לי את המיץ עם הכדורגל הדלוח הזה, לא כיף לראות את ריאל משחקת.

ויני בעיצומה של התקופה הגרועה ביותר שלו מאז ימי הלמלם שלו, הוא כל הזמן מקבל את ההחלטה הלא נכונה, מתמהמה יותר מדי ובגדול נראה שמנטלית מתחילה קריסה, קשה לו לעמוד בלחץ ובביקורות שיש עליו.

ניחושים מה הם אומרים לו שם?

@EJB

אני מהמר על “לך תפרק להם ת’אמ-אמא ויני, סומך עליך”

מדהים מה שחצי שנה עושה. מהשחקן שכול מדריד נלחמה שיקבל כדור זהב, החרימה טקסים וכתבה פוסטים, הוא הפך לשחקן ספסל שמרבית האוהדים מחקו. קיליאן דיי מהר לקח לו את המקום.

בוא הוא לא שחקן ספסל, הוא הרכב מובהק , והוא עדיין אחד השחקנים הטובים בעולם.
וכן הוא מתקשה מנטלית העונה, הגעה של סופר מגה סטאר על העמדה שלו, אובדן כדור הזהב, ובכללי הוא לא המגבון הכי לח, הכול התחבר לעונה בעייתית מבחינתו, שבה הוא עדיין עם איזה 20 שערים ו15 בישולים עד כה.

אז כן כרגע הוא מוציא אותנו מאיזון, אבל לא שוכחים לו את
כל הפעמים שהוא הוציא את כל היריבות שלנו מאיזון ואת העובדה שהוא תפר בנוק-אאוט של ליגת האלופות כמה ממשחקי הקלאץ׳ הגדולים ביותר שיש.
אני חושב שזה פתיר, והוא רק צריך לחזור לקבל את ההחלטות הנכונות על המגרש והכול יתחיל להתחבר שוב.
אם אתה שואל אותי מי בסבירות גבוהה יותר מוציא אותנו מברוך בליגת האלופות כשצריך התעלות, עדיין אשים עליו את האסימון לפני הצב/ג׳וד.