מחזור 3 :: המשחק האחרון של מוריניו? 3-0 לטוטנהאם באולד טראפורד

אין רכש, שחקני מפתח לא מרוצים, שמועות על מינוי מנהל מקצועי, שמועות על זידאן, כדורגל פח והפסד בברייטון, מוריניו מגיע מוקדם למסיבת עיתונאים לפני משחק גדול ובורח לפני שישאלו אותו שאלות קשות. הבלאגן חוגג במנצ’סטר יונייטד, ואווירת סוף העונה של עונת מספר 3 של מוריניו התחילה כבר במחזור הראשון. על פי פרסומים, אוהדים שכרו מטוס שיטיס את הכיתוב Ed out, LUHG (Love United hate Glazer).

האם הערב יסתיים עידן מוריניו? האם וודוורד יצליח לצאת מזה בשקט (רמז: כן)?

בשביל מה 4 קשרים בהרכב? כדי להעיף מעליהם כדורים לפלאיני דקה 60?

אני דווקא בעד. כל פעם טוטנהאם עושה מאיתנו צחוק במרכז השדה, עם עליונות מספרים ואיכותית. בנוסף, פוגבה תמיד הולך לאיבוד ולא יודע מה לעשות עם עצמו. בהרכב הנוכחי מאזן הכוחות במרכז השדה אמור להיות מאוזן, ופוגבה אמור להיות יותר משוחרר מבחינה התקפית.
הכל אמור, כי בתכלס אין לנו שום שיטה מסודרת להנעת כדור או ליציאה להתקפה.

מוריניו גם אם נפסיד לא ילך הביתה, לדעתי התקשורת עושה הרבה יותר מידי רעש.

למען האמת הדבר שאני הכי רוצה זה להינות מהמשחק , בא לי להרגיש שיונייטד באה לשחק כדורגל שוב, זה כמובן לא יקרה ובסוף המשחק אני בטח אכתוב פה כמה זוועה הקבוצה הזאת נראית.

בתאכלס באמת שאין שום סיבה שהקבוצה הזאת תשחק טוב, היא נטולת מנהיגים ומלאה בפרימדונות. מקווה לראות את חבורת האימפוטנטים האלה שמרוויחים כסף כמו עיר שלמה במדינת ישראל, מצליחים לעשות את הדברים הפשוטים ביותר כמו לתת פס.

אגב השחקנים האלה הם ההוכחה שלא חייב להיות טוב במקצוע שלך בכדי להרוויח המון כסף

תוצאת המחצית לא מפתיעה, אבל הכדורגל די סביר. טוטנהאם לא עושה מאיתנו צחוק כרגיל במרכז השדה. אנחנו מגיעים להזדמנויות וההגנה שלנו לא רעה בכלל בצד השני. בלי כל הפוזות של ‘משחק רגל משובח’, סמולינג מזכיר מה בלם באמת צריך לעשות, וזה הגנה. מחצית טובה מאוד שלו, של ג’ונס ושל הבלם השלישי אנדר הררה.
התחלנו עם לחץ יפה של פוגבה, לוקאקו, ג’סי ופרד, וכמעט הצלחנו להרוויח מזה שער. חבל שלוקאקו החמיץ אבל זה לא המצב הכי קל בעולם ועוד ברגל החלשה שלו.
פרד עם מחצית טובה, נמצא הרבה בשני צידי הרחבה ומספק אפשרויות מסירה שאנחנו לא רגילים אליהן.

יותר גרוע ממה שהלך מול ברייטון היה קשה כבר לשחקנים לשחזר.
מערך הגנתי ובכל זאת רואים את השייקיות - לפחות זה יותר טוב מצמד הליצנים שפתחו שם בשבוע שעבר.
פוגבה לא ממש מעורב ואני כבר לא מאמין שיצליח לממש את הפוטנציאל שלו , לוקאקו מתאמץ אבל חלוד ולא חד בכלל.
שואו ממשיך להיות נקודת האור ואולי הרווחנו אותו סוף סוף.

אם לינדלוף היה במשחק היום זה היה עלול להיות מבאס.

פוגבה הוא אוברייטד מהגדולים שיש.

מחצית לא רעה בכלל. אני רק אציין שנראה שיונייטד לא בכושר. לקראת סוף המחצית השחקנים נראו גמורים.

אגב לוק שואו היה נהדר

מי היה מאמין שהשחקן שנמצא בכושר הכי טוב במנצ’סטר יונייטד הוא לוק שואו?
לא יודע אם לשמוח או לדאוג. בינתיים אני שמח כי הבחור באמת מצוין. רק שלא יפצע.

אין לי יותר מידי טענות המשחק הזה הוא הוכחה לכך שאין קשר לזה שהשחקנים רוצים, הם פשוט לא טובים מספיק וזה מה יש.

ההגנה שלנו ואו אין טעם ללכלך עליה היא לא שווה את זה

דקה 70 השחקנים לא מנסים בכלל, כל כך אנטי יונייטד.

חייב להודות. תמיד הייתי מתומכי מוריניו, אבל גם אני התייאשתי.
האשמה כמובן שלא רק שלו, אבל גם מהסגל הנוכחי זה נראה כאילו הוא מוציא את הגרוע ביותר שניתן להוציא.
מוריניו עשה אחלה של עבודה בלהחזיר את יונייטד לטופ באנגליה, גם אם כולם קיוו שיותר, אך כמו בריאל גם הפעם למועדון כדאי שיגיע מאמן אחר שיתחיל לקטוף תארים ויתן את הפוש שחסר לקבוצה

לפחות לפי המחצית הראשונה, מוריניו לא איבד את חדר ההלבשה. אני גם נהנתי באופן יחסי עד תחילת המחצית השנייה.

זה כבר לא רק מוריניו, יונייטד עמוסה בבינוניות ואת התוצאות רואים עכשיו. אין לנו אף שחקן הגנה נורמלי פרט לשואו, וגם זה מוקדם מידי מכדי להיות נכון.

אנחנו משחקים בלי קשר ימני כבר כמה שנים טובות, פוגבה היה אמור להיות השחקן שסביבו הקבוצה תיבנה, אבל עשינו טעות, פוגבה הוא לא מה שחשבו, הוא פשוט לא שחקן טוב מספיק ובטח שלא מתאים לנו. בצד שמאל יש לנו משחק כיסאות בין ראשפורד סאנצז ומרסיאל כאשר שלושתם לא יציבים בעליל, והחלוץ שלנו לוקאקו הוא שחקן לא רע אבל חסר לו 9 שחקנים נורמליים מאחוריו. בקיצור הקבוצה חלשה מאוד וזה לא מקרי שאנחנו נראים ככה.

לא חושבים שצריכים לפטר את מוריניו כל עוד אין מאמן כמו זידאן שפנוי להגיע לפה, היסטריה לא תעזור לנו.

עצוב, מצחיק או ככל הנראה גם וגם :rofl::cry:
https://twitter.com/kylemartino/status/1034191578825408512?s=12

בתכלס מבחינת היחס יכולת-תוצאה שני המשחקים האחרונים היו הפוכים. 3-0 לברייטון היה הרבה יותר משקף וכנ"ל 3-2 לטוטנהאם, שורה תחתונה בשני המקרים הגיע לנו להפסיד וזה מה שקובע.
העונה נראית גמורה, בדיוק כמו מוריניו, והשאלה שלי כבר הפכה לאת מי אני רוצה לראות אחריו ומתי.

מה שראינו מול טוטנהאם לא קרה באשמת מוריניו.
ההגנה שלנו לא מתפקדת ולא ברמה הטקטית, ההגנה הזאת לא מתפקדת כי משחקים בה לינדלוף ג’ונס וסמולינג, עם בלמים כאלה אתה לא יכול לבקש שלא לספוג שערים מביכים , היות וגם לוקאקו הופך לצל של עצמו אז מספיק שער חובה אחד (ועם ההגנה הזאת אנחנו שווים לפחות 2 שערי בכל משחק) וזהו אתה בצרות.

אני מוכן להפסיד את כל המשחקים ככה עד סוף העונה במחיר של כדורגל יוזם עם כיוון והתפתחות. אתמול הרגשתי שניסינו משהו חדש, באמת ניסינו ולפרקים זה היה נראה טוב.

מוריניו זעק לרכש הוא ידע שההגנה הזאת חלשה בצורה מזעזעת וודוורד הוא האיש שאחראי למצב הזה. עברנו כבר שלושה מאמנים, כולם סובלים מאותה מחלה, אני חושב שהגיע הזמן לחפש אשמים חדשים

כפי שכבר אמרתי, אני מעוניין להמשיך עם מוריניו מכיוון שאין אלטרנטיבה כרגע להביא עוד מאמן רק כדי להרים את המורל ל3 משחקים הבאים זאת שטות. מקווה שוודוורד האפס יעשה קניות בינואר כי מי יודע עם הגנה כזאת אנחנו בקלות יכולים להילחם על חיינו בפרמייר ליג.

אגב אני שונא את התקשורת באנגליה ואת השינאה שלה למועדון הנהדר הזה, אני שונא את היחס שלה למוריניו ואני מאחל לו שיוכל לסתום להם את הפה. אני במקומו נכנס למצב מלחמה, מחרים לחלוטין את התקשורת נכנס לקרינגטון פותח שם אוהל - חי שם, מתקלח אוכל מחרבן הכל שם לא יוצא מהמתחם הזה, הופך את השחקנים למשפחה ומקדיש כל רגע שיש בי כדי לסתום את הפה לליצנים האלה.

מאור, אני לא בא להגיד שגונס סמולינג ולינדולף כוכבי על, אבל אלה שחקנים שבקבוצות אחרות כן הצליחו ולא סתם הגיעו למועדון גדול. מוריניו צריך לגרום לקבוצה לשחק טוב יותר כקבוצה. לצורך העניין ההגנה של ברייטון מורכבת משחקנים אלמונים שאני בטוח שלא תחשוב שהם הפתרון לבעיה של יונייטד בהגנה והנה הם סופגים פחות מול התקפה כשרונית יותר.
להציג את מוריניו כאשם הבלעדי זה בהחלט לא נכון, אבל הוא גם לא חף מפשע.
ליברפול הבינו כבר שהיום שחקנים עולים יותר, סיטי הבינו זאת מזמן. הגיעה תורה של יונייטד להבין שגם על שחקני הגנה צריך לשלם כדי לא להשאר מאחור

העניין עם סמולינג וגונס שהם נקנו שהיו צעירים עם פוטנציאל, המחשבה הייתה שהם יהיו בתקווה היורשים של וידיץ ופרדיננד וזה כמובן לא קרה. מה שבפועל קרה זה שהם המשיכו איתנו עונה ועוד עונה כבר 8 פאקינג שנים, מדובר בשני בלמים ברמה מאוד נמוכה. מוריניו הביא את באיי ולינדלוף, לגבי באיי יש לי תקווה עדיין לינדלוף הוא סתם רכש איום ונורא אין לו כלום שיכול להעיד על עתיד ורוד.

בלם על ומגן ימני ברמה גבוהה יכלו לתת לנו בסיס חזק מאוד בחלק האחורי מה שיכל לשחרר את הקישור למחשבות יותר התקפיות. בסופו של דבר קיבלנו מסננת.
זאת קבוצה שחייבת שידרוג משמעותי. היות ומוריניו קיבל חוזה חדש עונה שעברה וודוורד היה חייב לתמוך בו ברכש, אתה לא נותן חוזה חדש למאמן מבלי לבדוק מה השאיפות שלו ומה הדרישות שלו.

עם אותם שחקנים בדיוק שנה שעברה ההגנה נראתה הרבה יותר טוב, היו תקופות מצויינות עם באיי ורוחו או באיי וג’ונס, סמולינג היה מעולה בעונה האחרונה של ואן חאל.
הבעיות בהגנה הן לא נטו אשמת השחקנים, בטח לא כשרואים איך שלמרות השמות המפוצצים בהתקפה היא נראית כל כך חלשה.

ההגנה שלנו לא נראתה טוב בעונה הקודמת. מה שהיה זה שמוריניו היה חייב לשחק כדורגל שסופג את הלחץ של היריבה מכיוון שהוא גונן על חוליית ההגנה החלשה שלו. הפעם מוריניו ניסה לשחק כדורגל, מה קיבלנו ? מסננת בחלק האחורי. ההגנה הזאת חלשה וללא 11 שחקנים בחצי שלנו היא מתפרקת.

לטעמי מעבר להגנה אנחנו סובלים מחוזר בקשר ימני ומשחקן על לכאורה בשם פוגבה, שבעיניי לפחות הוא סופר אוברייטד. שחקן לא יציב עם קבלת החלטות של ילד בן 6, קשה להאמין שהוא זה שאמור להנהיג את המועדון.

עם מי נשארנו ? מרסיאל שכבר 3 עונות משחק כמו הצל של עצמו, ראשפורד החביב לינגארד הלוחם.

בקיצור לוקאקו וסאנצז, כאשר סאנצז לא מוצא את עצמו בהרכב הזה עם כל כך הרבה שחקנים שהשם שלהם שווה הרבה יותר ממה שיש להם לתת.

התוצאות מדברות בעד עצמן - אנחנו לא מספיק טובים.

אתה חושב שלהעיף את מוריניו יפתור את הבעיה הזאת?
הייתי רוצה שזה יהיה הפתרון. זה לא הפתרון.

במועדון הזה יש יותר מידי פרימדונות ומעט מדי שחקנים. צריכים אסטרטגיה רצינית כדי לצאת מהמצב הזה קרוסלה בעמדת במאמן לא עוזרת לנו, ניסינו את זה כבר והתוצאות לפנינו.

אבל למה זה טיעון נגד מוריניו? אם שנה שעברה זה נראה טוב אולי זה שהשחקנים פשוט מפשלים?

זה מעבר לזה, מוריניו ניסה לשחק כדורגל, האנטי כדורגל שלו הוא מה שגרם להגנה שלנו להראות טוב. כששאר השחקנים עסוקים בלנסות לתקוף החלק האחורי מתפורר.

זאת הגנה שערורייתית. המסירה של לינדלוף לדה חאה, ה1-1 של לקורס על סמולינג , השמירה הגרועה של ג’ונס על קיין אלו טעויות של שחקנים בינוניים, לא של מאמן.

ההתקפה המבולגנת שלנו זה כבר סיפור אחר ויש למוריניו חלק נכבד בזה. אני רוצה לשאוב עידוד מהניסיון לשחק אחרת. אם הוא יחליט ללכת בקו הזה אנחנו נספוג כמה הפסדים מביכים אבל אנחנו נשתפר מאוד בהמשך יהיה לנו כיוון ואת הסגנון הידוע שלנו.