אל תהיה עדין, עושה רושם שהדל״פ בפורום זה שהוא צריך להישאר בריאל מדריד.
פחחח
יותר מזל משכל. שיט, נראה אופסייד
ברצלונה הכניסה שתי שביעיות לקבוצה הזאת ואנחנו מתקשים להגיע למצב מולם, פשוט קבוצה בדיחה.
כל קרן שנייה כמעט גול, פשוט אין בכלל דבר שקרוב לקבוצה חצי מאומנת.
ויני בסדר. בעט פנדל רע אבל את שלו הוא עוד יתן הערב כי הוא לא מתעסק בחרא. יש לנו שתי בעיות אחרות הערב, לוקאס ופראן גרסיה.
הקרנות של מודריץ’ העונה גרועות מהפנדלים של ויני
אני מצטער להגיד אבל כשראיתי שויניסיוס לוקח את הפנדל, האינסטינקט שלי היה להשתלח בטלוויזיה עם קללות איכותיות ועסיסיות כרגיל, אבל מה שקרה בפועל - התפללתי שיחמיץ.
אני לא חושב שאי פעם ייחלתי משהו כנגד הקבוצה שלי, אבל הרגיש לי שהחמצה שלו עכשיו אולי תעשה למישהו שם שכל ואת הפנדלים היותר חשובים (אם יהיו) אמבפה יבעט.
השקעה לטווח ארוך מה שנקרא
חלאס כבר אני לא מסוגל לראות את הקוף הזה
העונה הזאת היא לידת עכוז אחת ארוכה… וזאת כנראה גם הדרך שויניסיוס בא לעולם. בחיי שכולם כולל אמא שלו ידעו שהפנדל הזה מוחמץ.
מישהו יכול להגיד בלב שלם שהוא ישמח ויצרח מאושר אם נבצע מהפך? שאנחנו מסוגלים לזכות במשהו העונה או אפילו להישאר במאבק עד הסוף? שריאל מדריד תצליח להיראות באופן סביר אפילו בשלבי ההכרעה?
קיליאן אמבפה אחלה, השתפר, מעורב, מסוכן מאוד גם אם לא חד, משחק שגם אם לא מבקיע אני אהיה סלחן. גם ג’וד בלינגהאם טוב. כל השאר? נאדה. ברהים דיאס מאכזב מאוד בלי הדריבל הערמומי הידוע, שייצא במחצית ורודריגו במקומו כי את מספר 7 הרי ‘אסור’ להוציא.
ולנסיה ממושמעת ונמרצת אבל לא עושה שום דבר יוצא דופן, מעמיסה שחקנים מאחור, אפילו לא מכסחת ולא באמת מעבירה זמן יותר מדי, ונורא נוח לה. אין לה כבר את דויד ויאה, דויד סילבה, סנטיאגו קניזארס ורוברטו אז’אלה לפי מה שבדקתי. מעבר לכך אני מרגיש, אומר שוב - הקבוצה לא לומדת כלום, ריאל לא רואה שום וידאו של היריבות. כל הזמן חוטפים במצב נייח, כל הזמן טיילת, אין שינוי פנימי או לסגור חור והפנמה של המצב, התארגנות תוך כדי משחק.
זו עונה מאוד קשה:
-מעולם לא היה לי כה צורך לכתוב ולפרוק ולהשתמש באופציית ‘תגובת מחצית’ שהייתה מבחינתי מאוד מיותרת עד לשנה הזו כי דברים, בטח במועדון שלנו - משתנים ברגע, בשנייה. וואלה אבל מודה לא צרחתי לא כלום ולא בעטתי בשום דבר בבית גם לא שברתי כלום, אני קול.
-ההחלטה הכי טובה שעשיתי העונה היא פשוט לא ללכת לאף משחק, הלוגיסטיקה והתסכול לא שווים את זה. לחזור שוב לסנטיאגו ברנבאו זה חלום שיקרה אבל כדאי לחכות| מעבר
אי אפשר להגיד שלא הולך שזה קורה בכל שבוע שני והכדורגל שלנו כל כך גרוע, דיברנו כאן כל הזמן על משחק ההתקפה והזרימה וכו’. נסיים את העונה עם 70 שערי ליגה בלחץ וברצלונה עם 100. זה אולי לא הפער האיכותי בין הקבוצות אבל בהחלט מה שרואים על כר הדשא. סיימנו עם חמישה איומים לשער בערך, אצל ברצלונה במשחק כזה יש 13-15 מינימום.
מזל שאין הארכה היום ושכל הטוב הזה ייגמר נניח ב-19:20 בגג אם תהיה עוד סאגת שיפוט או מחלוקת (לא היה פנדל לדעתי והשער ההזוי נפסל בצדק). טוב גם שהעונה הזו נגמרת גג עוד שלושה חודשים.
עבודת האימון הכי גרועה שהייתה פה מצד מאמן איי פעם, קרלו אנצ’לוטי נראה כמו קרלוס קיירוש של 2004.
אני אטריל את טיטי עוד קצת.
כנראה שלמשחק התקפי וחסר אחריות יש עוד השלכות חוץ מלכבוש רביעיות, נגיד, לזכות באליפות (שלא נאמר דאבל ומעלה) בעוד שהמשחק המבוקר והמשעמם שלנו הוא בעצם הדרך הפילנטרופית שלנו לגרום לשאר הקבוצות בעולם להיראות טוב, גם אם הן מועדון מפורק שבדרך לרדת ליגה.
ועוד משהו למקרה שמישה יחשוב לרשום פה שיש ימים כאלה שלא הולך.
לא, זו לא קבוצה שחסר לה הגרוש ללירה.
זו לא קבוצה, עם לא תוכנית משחק.
חסר לה מאמן
אגב, ויניסיוס עם שתי החמצות פנדלים של טכניקה מזעזעת. בעיטה לשמיים אז, והיום פס לשליש השער, שבע שעות אחרי שהשוער זינק לשם. לא לאמצע, לא לפינה.
לא יהיה הוגן לתגמל את הקבוצה הזאת בתארים. אנצ’לוטי זורק זין על ככ הרבה אספקטים, כשהוא עיקש ועקבי רק עם עקרונות ייבוש הצעירים שלו.
מזלזל בפנדלים, מזלזל במצבים נייחים, מאפשר לקבוצה לטייל ברחבי המגרש ולהשאיר בורות מטורפים. לעולם לעולם לא יחליף את ויניסיוס, מה שמאפשר לו להמשיך להסריח את הדשא בלי חיזוק שלילי.
הוא שמע אותך
גם הקרן הזאת הייתה גרועה ולא עברה את שחקן ההגנה הראשון, למזלנו אותו שחקן ראשון בישל בראש לויניסיוס
ואסקז כבר לא מספיק טוב גם למשחקים ברמה הזאת, הוא ומודריץ’ כבר מיותרים לגמרי.
אמבפה במשחק יותר טוב מהרבה משחקים אחרים העונה שבהם כבש… כוכב על.
פשוט כולם אנמיים מסביבו וגם ממרדשווילי במשחק ענק.
מצטער, לא שותף לדעה.
כוכב על מסיים משחק כזה נגד קבוצה מפורקת עם שער אחד לפחות.
כמה הוא בעט היום לשער? כמה למסגרת?
מנסה הרבה יותר מחבריו לקבוצה, כן.
אמבפה הוא שחקן ההתקפה היחיד שלנו שתפקד היום, ויניסיוס ממשיך להיות אפס ומקומו בספסל ולא בהרכב, רודריגו גם כן לא תורם כלום מזה חודשיים.
לא מגיע לנו לזכות בשום דבר העונה, כל משחק הוא כאב עיניים וממשיכים לתת לזבל הזא שנקרא אנצלוטי קרדיט,
הפכנו להיות קבוצה עלובה.
ולנסיה גמרה לנו את הליגה ב-2013/14 עם 2:2, כעבור שנה גם כן, אמנם זה היה במחזור יותר מתקדם (35 ו-36 בהתאמה) אבל הנה דז’ה-וו ופשוט לא מגיע לנו. להגיש לברצלונה את האליפות על מגש, כל הכבוד.
הייתי כותב עכשיו איזה סשן שאלות לקרלו אנצ’לוטי עד כמה החלק שלו בעונה שלנו שהיא כישלון וכדומה ואיך בכל מחזור חוטפים, ותמיד ממצב נייח, והאם הוא לא איבד שליטה על מה שקורה, אבל אין לי כוח ואנרגיות לזה.
ברוח חג הפסח שבא עלינו לטובה - הקבוצה הזו מכת חושך, מכת דיכאון. רמת התסכול והעצב שיש לי מהקבוצה הוא עצום ואני לא יודע מה לעשות עם זה, באף עונה זה לא קרה ברמה הזו, וחווינו עונות גרועות ששמינית הגמר היה רף שאנחנו נתקלים ולא עוברים. השוויון שלנו הגיע בדקה 50 בערך ולמרות שהיו איזה שניים וחצי מצבים של קיליאן אמבפה (משחק טוב אבל כן היה חייב לכבוש פעם אחת) וניסיון מעולה של פדה ואלוורדה - לא עשינו מספיק. גם לא מול ולנסיה עייפה מאוד. גם אנדריק עלה לשחק מאוחר מדי דקה 77 זה לא רציני. לכו קיבינימאט פחי אשפה. מגיע לכם בוז צורם מה-75 אלף שהגיעו הבעיה שהרבה תיירים, כלום אתם לא שווים.
פעם “Seis Minutos” היה סוחט תשואות בסנטיאגו ברנבאו כי זה היה מנצ’סטר סיטי. היום גם אם היינו משחקים עוד עשר דקות - כלום. וואלה פיספסתי את השקיעה עכשיו בחוף בוגרשוב, צריך להתכונן כי הולכים לים. זה הכי קלאסי ריאל מדריד לחטוף ככה בדקה ה-90. התהפכו היוצרות. מקבוצת התחתית ולנסיה. אין לכם כבוד
תודה, לפחות עכשיו נדע שכל משחק בליגה זה גארבג’ טיים, אולי לוותר גם על הקלאסיקו כי לדעתי רביעייה זה המקרה הטוב
די כבר די איזה סיוט העונה הזאת