קונדה ורפי ישחקו בטוח, הם גם יוציאו צהוב כדי לאפס לפני ריאל.
פליק, בפגישה הקבוצתית שלפני המשחק: “אתה שם, כן…זה שבסוף, כן כן, אתה - התכוונתי לשים אותך בהרכב היום, אבל לא זכרתי איך קוראים לך אז…באסה”
אנסו פאטי ופליק באימון היום:
ההרכב של ברצלונה -
פורט בהרכב במקומו של קונדה. אראוחו, איניגו (במרחק צהוב מהשעייה) ואריק ישלימו את חולית ההגנה.
בקישור - פדרי, טומטום (כנ"ל צהובים) ואולמו
בהתקפה - פראן, לאמין, ו…נאממממברררררר טטטטטןןןןן.
ראפיניה וקונדה, שבמרחק צהוב מהשעייה גם הם, יפתחן בספסל. מה יהיה נגד ויאדוליד?
ההרכב של מאיורקה -
בתמונה - קרלס אלנייה התימני במדים של בית"ר.
לעצור הכל!!! ואוווו איזו התאבדות נהדרת ואיזו הצתה מאוחרת לפתוח עם כל המנודים במכה. נקווה שיהיה סדר בבלגן ושגאבי יהיה קצת נורמלי בעמדת הקשר האחורי.
מה שמוזר בהרכב הזה הוא לא עודף הרוטציות, אלא העובדה שראפיניה וקונדה לא פותחים, למרות שהם במרחק צהוב אחד מהשעייה מהמחזור לאחר מכן. כלומר - אם זה יקרה מול ואידוליד בשבוע הבא, אז…קלאסיקו וזה…
אהבתי את ההרכב, זה הימורים שאני שמח שפליק עושה וחבל שאת חלקם לא עשה מזמן
אין מה לעשות אנחנן בסגל מאוד חסר ובאפיסת כוחות, חייבים לשחק עם מה שיש ולשמור חבר’ה למשחקים הגדולים ועל הדרך לראות האם מישהו מהספסל יתעלה כאופציה להמשך
אנחנו ברצלונה בבית, המשחק אולי יהיה מגעיל אבל חייבים לנצח
קונדה מקבל מנוחה אחרי 60 משחקים.
ג’רארד מרטין מקבל מנוחה אחרי 90 דקות.
מטאו מוריי האגדי, אקס לה מאסיה
ראפינה יכול להכנס דקה 90 ולחטוף צהוב…
הרכב טוב וסוף סוף אנסו
תיאור המצב הנוכחי של ברצלונה במשפט אחד: מרטין מקבל מנוחה מול מאיורקה כדי להיות כשיר לקלאסיקו.
אני לא אוהב את הזריקה הזאת כשהוא לא שיחק 100 ימים.
אז אראוחו מגן ימני בסוף?
מבחן ענק לאנסו פאטי.
אין לי שום אמון בו, אבל בוא נראה. הלוואי.
בואו נסכם שלא משנה מה קורה היום אנסו פאטי לא יכול להישפט. אחאי שנה בפריזר זה יהיה נס אם הוא יהיה 30%
אף אחד לא אוהב, אבל פאטי צריך להרים ת’ראש ולהגיד, “אין עכשיו לבה, זה זמן פאטי בראבק” אין פירורי דקות, ראפיניה נכנס במקומו דקה 70 שיהיה מספיק זמן לקבל צהוב
הרי אתה יודע שזה לא עובד ככה, מי שלא חושב שהוא טוב יזקוף את ההזדמנות הזאת לרעתו ישר. אין כמו להגיד ״אמרנו לכם״ על שחקן מהפריזר.
הוא לא טוב והוא לא רע. הוא לא כדורגלן מקצועי.
אף אחד לא יודע מה יש בו ומה אין בו.
הוא שחקן נוער בן 22+.
בארסה זה לא בית תמחוי, שחקן בגיל הזה לוקח את הצ’אנס הראשון שיש או ממשיך הלאה.
ליאור ושביט, מותר קצת לשמוח בשבילו במקום שתרפדו את האכזבה שלו וממנו שוב? הגרמני הקשוח נתן לו חתיכה, בואו נקווה רבע שעה…
(וואי איזה רע אני יוצא עכשיו עם השורה האחרונה)
אז למה אתה ממשיך לחרוץ את גורלו?
כי ממה שאפשר להסיק הוא כנראה לרמה הזו.
בכל אופן, אני לא האישיו. האישיו זה שהמועדון חרץ את גורלו.
אתה לא רואה שאתה יוצא טיטי?
מצד אחד אתה אומר שאי אפשר לדעת מה יש בו, כי הוא לא משחק, מצד שני טוען שהוא שחקן עבר, לא שחקן מקצועי, שחקן נוער בגיל 22+.
הזמן בסוף יגיד.