אחי…מיליטאו ואנצ’לוטי בכלל לא דומים. אל תהיה גזען.
אנצ’לוטי לועס מסטיק כמו בוס, בניגוד גמור למיליטאו.
ואני ממש חייב לציין שהשנאה שחשתי כאוהד מכבי חיפה כלפי אבי נמני השחקן הצהוב הוא אפילו לא קצה הקרחון של השינאה והתיעוב שאני חש כלפי אבי נמני הפרשן, מה זה החרא הזה, למה חייבים להביא אותו לכל שידור ישיר בכל ערוץ אפשרי כדי להרוס את ההנאה מהמשחק ?
חייב לדעת מי צריך היה לפרשן את המשחק הזה כדי שכן תהנה ממנו…
וואו, כל-כך מסכים איתך.
לשמחתי הוא נעלם מהמשחקים של ברצלונה אבל גם לנו היו תקופות שהוא היה פשוט בכל משחק (גם בגביע שבכלל שודר בצארלטון).
אמנם את החצי שעה האחרונה אנחנו משחקים בעשרה שחקנים אבל גם החיסרון המספרי לא יכול להסביר את הביזיון הזה.
ברוח הימים הללו - בושה, בושה, בושה.
אנחנו יכולים לטעון מפה ועד להודעה חדשה על השופטים, והטענות נכונות, אבל יש לנו בעיות קשות. למשל קרבחאל, שלמרות שהוא ואנשי המועדון ינסו לצייר אותו כקורבן, הוא בעצם מהות הבעיה. לאורך כל המשחק, או בעצם העונה, לוחצים אותנו גבוה ואנחנו מתעקשים על הנעת הכדור מאחורה, למרות שאין לנו את הכלים לשחק ככה עם המגנים המוגבלים טכנית שיש לנו. אז 30 פעם זה עובד, בפעם ה40 יהיה חוסר תיאום וזה לא יעבוד. אבל שורש הבעיה שאנחנו לא מסוגלים להשתחרר מלחץ בצורה שיטתית, ופעם אחר פעם זה מכניס אותנו למצבים לא נעימים, הפעם זה גם עלה לנו בגול.
בסופו של דבר קרבחאל רב עם השופט על עבירה באמצע המגרש, כשלא פגעו בו או סיכנו אותו, ועוד תיקול ממש מיותר באמצע המגרש. פשוט טפשות.
מדאיגים היחסים שיש לקבוצה עם השופטים. נדמה שהם יודעים שכשבאים לשפוט אותנו שהם יהיו נתונים ללחץ מצד השחקנים שלנו והם אולי מתכוננים לזה ואוטומטית קשים יותר איתנו. לא מובן לי איך מיקל מרינו קיבל 7 אזהרות על עבירות שכל אחת מהן היתה יכולה להיות צהוב ובסוף אנחנו אלה שמסיימים עם חצי קבוצה מוצהבת.
משחק מבאס, אבל אני מקווה שזה יגרום להם לעבוד יותר קשה במשחקים הבאמת חשובים שעוד נותרו העונה ולכו תדעו איך זה יסתיים.
למרות הכל, האלה מדריד.
לא נעים לצפייה, ולא נעים לומר זאת, אבל טוב שהשחקנים ויתרו על המשחק אחרי האדום. עדיף לא לסכן את השבוע החשוב הבא על חשבון חילוץ תיקו במשחק חסר חשיבות לנו ומאוד חשוב ליריבה.
ושופט איום ונורא. קרבחל גם אהבל ששיחק מסוכן בהינתן הצהוב, אבל מרגיש שרוב השופטים עסוקים בלחנך שחקנים מוחים במקום להתמודד עם דבר יותר מורכב - ענישה הולמת על עבירות אמיתיות.
אגב, אין מה לעשות, בחיים וגם בכדורגל - צעקות ומחאות משפיעות על השופט (מבטיח, קראתי מחקר שקר כלשהו )
קל לדרוש מהשחקנים להתעלם ולהתנהג באצילות, אבל זה פשוט לא עובד ככה. צריך להפעיל לחץ על שופט שמרשה לכולם לכסח את ויניסיוס פעם אחר פעם.
לא רוצה שיתנהגו באצילות, אבל לא שכל חמש דקות ירוצו לשופט ועל כל כדור חוץ שנשרק ליריבה יעשו סשן של נפנופי ידיים. באמת שהם מגזימים.
בינתיים כמו שאנחנו עדים לראות, מלבד לגרום להם לאנטי זה לא מזיז יותר מדיי.
באוניברסיטה היה לי קורס שהיו בו שני בחנים מגנים (כלומר, שנכנסים לציון הסופי של הקורס רק אם הם משפרים את הציון של הבחינה הסופית).
בבוחן הראשון קיבלתי 100, בבוחן השני קיבלתי… 10. מתוך 100.
(אגב, מה שמצחיק - זה היה בוחן אמריקאי עם 4 תשובות לשאלה. ככה שאם הייתי ממלא את התשובות באופן אקראי לחלוטין - כנראה הייתי מקבל יותר מ-10…).
בכל מקרה, לענייננו. התוצאות של הבחנים הועילו לי הרבה יותר, מאשר חברים שקיבלו לדוגמה 80 בשני הבחנים (למרות שהממוצע של שני הבחנים שלהם גבוה בהרבה משלי, כמובן). ה-100 שלי נכנס לציון הסופי ועזר לי להעלות אותו בכמה נקודות, וה-10 נזנח הצידה כמובן ; בעוד שהחברים עם שני ה-80 אולי נמנעו ממבוכה של ציון 10 בבוחן, אבל ציוני הבחנים שלהם לא עזרו להם לשפר את הציון הסופי, שנע סביב אותו הציון גם הוא.
כבר לא אכפת לי שנקבל 10 על העונה חרא הזאת בליגה. תראו את אוהדי בארסה - הם אלה שזוכים באליפות, ואפילו להם נמאס מהעונה הזאת.
בואו נקבל 100 בגביע, ובואו נקבל 100 בצ’מפיונס.
ולאלה שחוששים מאיך שאנחנו נראים - כבר הוכח השנה יותר מפעם אחת, שאין שום קשר בין איך שאנחנו נראים במשחק אחד, לבין משחק אחר (כקבוצה, וגם כשחקנים בודדים). לטוב ולרע.
שום דבר שכמה מיליונים בשנה עבור ‘דו"חות שיפוט’ לא יכולים לפתור.
אתם חייבים לי שעתיים מהחיים| תמיד הייתי מתגאה שאני נשאר ער, בפרה-טמפורדה העונה קמתי לעתים בארבע לפנות בוקר כדי לראות משחקים. הייתי מגיע על הקשקש לעבודה כדי להספיק גם לכתוב. עכשיו אני כועס. אני לא כועס על זה שאבדה האליפות אלא על זה שתמיד זה קורה בצורה די מביכה, בפער אסטרונומי. כמו שהייתי אומר כילד “לא רואים אותם (את ברצלונה) גם עם משקפת”. להגיד לכם את האמת, לדעתי הקבוצה הייתה מפסידה אתמול גם בהרכב מלא, גם עם קארים בנזמה ועם ויניסיוס ג’וניור וכדומה. מספרי האימה, בפעם המאה: מדורגים רק במקום הרביעי במספר הנקודות מאז המונדיאל, מאזן עלוב של 10-3-6.
השיפוט מבחינתי הוא נושא משני, לברוח מהבעיה, גם אם השופט מתנסה ומעצבן. הגיע צהוב למיקל אויארסבאל, אך לא תפקידו של דני קרבחאל להציע הצעות. לגבי הצהוב השני, הוא נגע בכדור, זו החלטה קשוחה. אבל זה גמר לנו את המשחק. והסטורי אחר כך מאוד מיותר. שהשחקנים שלנו יתעסקו בלשחק כדורגל. לא השופטים הם ‘הסיבה’ לאליפות של ברצלונה. וזה שנאבד את המקום השני כמובן.
הקבוצה הזו נמצאת באשליה מסוימת. מנצ’סטר סיטי טובה יותר, היא פייבוריטית. בקצת אמנם, כי אנחנו ריאל מדריד. אבל אם לא יהיה לנו את הגביע עם האזניים הגדולות כדי להסתתר מאחוריו? מי ייספק הסברים לעונת הליגה הפאתטית שלנו? בתחילת העונה ניצחנו על אוטומט אבל הכדורגל היה רע מאוד.
הלאה. אדר מיליטאו לא יכול להיות כל כך שאנן ומעצבן. “הבלם הטוב בעולם” זה לא היה נכון והמחמאות האלה עשו לו רק נזק. טוב שלפחות בעניין הזה קרלו אנצ’לוטי אמר יפה שהוא חייב להתעורר ודחוף. מילא סרחיו ראמוס שנתן כאן עשור ומעלה, פתאום נמאס לו. שיוריד את האף ומהר. הוא היה טועה הרבה אבל לא תמיד זה היה עולה לנו בשערים. טעויות של שאננות מרגיזות או יותר מטעויות רגילות (נניח שאנטוניו רודיגר עושה את הטעות האחרת. ישנן גם טעויות של חוסר יכולת). מיליטאו ב-2020/21, שלבי הסיום, גילה יכולת נהדרת אבל נאצ’ו היה המנהיג. מיליטאו סוחב את ההגנה שלנו שנה וחצי וזהו.
קסטיליה והכוכבים. למה לא סרחיו אריבאס במקום טוני קרוס למשל שגם ככה ישחק בגמר הגביע? למה לא אלבארו רודריגס וכן מריאנו דיאס שזה אומלל לתת לו לשחק? לפחות שהיה לנו דבר אחד חיובי לקחת מהמשחק הזה. בלי קשר לזה, עלינו עם הרכב “חזק” ובסוף קיבלנו ראש בלי קשר וצברנו עוד עייפות, זה הכי מטומטם שיש. גם היה מוטב שלוקאס ואסקס היה משחק.
דיברנו על מי סוחב את מי. המשחק אתמול היה הזדמנות מצוינת לכמה שחקנים. מרקו אסנסיו למשל, להוכיח שגם במשחק קשה נגד יריבה טובה הוא מסוגל להוציא את התותח ברגל ולהבקיע שער חשוב, לבשל, דריבל, משהו. וזה לא קרה. הוא לא בעט לשער בכלל. דני סבאיוס הלך ופילס דרך מתוך מצוקה של הקישור שלנו החל מינואר. אתמול היה לו משחק קטסטרופלי. הוא חולם לקבל דקות בגמר או נגד סיטי וזו בטח לא הדרך. צעד אחורה ענק מבחינתם. רודריגו הרגיש בודד יחסית אבל לא הבריק מה נעשה, גם לא בצד שמאל, צריך לומר את האמת. את אותו הדבר אפשר לומר על רודיגר. שחקן גדול הוא שחקן שמשחק מעל היכולת הממוצעת וסוחב אחרים, לא נגרר, לא טרמפיסט. זהו-זה. האללה מדריד
נראה שהשופט רצה לנגוח ברודריגו
https://twitter.com/muchofutbolgol/status/1653544662144106500
איזה גועל נפש של התנהגות. נמאס לי מהליגה הרקובה הזאת
בכל עונה יש את המשחק שניים האלה שאני מוותר עליהם ולא רואה, השילוב בין השעה להרכב שעלה גרם לי לעשות את זה אתמול ולפי התגובות והתוצאה זו הייתה כנראה בחירה נכונה.
השיפוט מאד מעצבן בספרד תמיד אבל לקחנו איתו אליפות בשנה שעברה, אי אפשר לברוח מזה שהקבוצה הזו מאד מוגבלת מבחינת המשחק שלה, שאנחנו לחיצים מאד מול כל קבוצה שבאה לשחק פיזי ולתקוף ושכל גול שאנחנו כובשים מרגיש כמו לידה.
גם אם ניקח במקרה את הצ’מפיונס יש המון לתקן לקראת העונה הבאה.
סוף סוף דברי טעם בפורום הזה !