השאלה (שאני לא יודע לענות עליה) היא האם ארדה גולר הוא לא סוג של הקטור פורט מהבחינה של אחרי המשחק של ברצלונה נגד ואידוליד, נפל האסימון לגביי למה אולי פליק לא סופר אותו (פיזיות). לפחות כרגע.
כלומר האם יכול להיות שגולר לא מקבל הזדמנויות, למרות הססטיסטיקות ו/או הדברים היפים לעין, בגלל שהוא לוקה בדברים לא בולטים/יפים לעין?
(*) - כמובן בנוסף להיותו שייך לעמדה קצת תפוסה ולמאמן עם החלטות מוטלות בספק.
אני מאמין לקרלו אנצ’לוטי בדבר אחד - שארדה גולר של השלב הזה שונה מהשחקן של חודש ספטמבר ואולי כן היה שינוי בגישה שלו. אני מניח בזהירות שהוא רץ יותר וגם נכנס ליותר מאבקים. אתמול הוא למשל דייק בכל 62 המסירות שלו. עכשיו אני לא אגיד לך טוני קרוס הבא, אבל אלו בשורות טובות. לאור ההתנהלות של קרלו עם הצעירים ולא רק העונה (הוא אפילו הודה בזמנו איך פספס את קאסמירו) - מותר לחשוד בו.
מעבר לכך אני חושב שאלה שדורשים את נוכחותו בהרכב זה לא רק כי הם עפים עליו אלא גם בגלל האלטרנטיבה של מכת הפציעות והדיכאון שנמצא רודריגו כרגע (דיכאון ספורטיבי נקרא לזה ככה שלא ישתמע משהו אחר מדבריי), או הכושר של ברהים דיאס.
דווקא העמדה של גולר מאוד לא תפוסה (באופן יחסי) - בין אם זה כקיצוני ימני עם רגל נגדית, ובין אם זה בעמדה שרובנו כאן בפורום מייעדים לו, בקישור, כסוג של רג’יסטה ועם תכונות חזקות שאין לשאר שחקני הקישור שלנו.
מה שכמובן מחזק עוד יותר את החצי השני של הציטוט שהבאתי - האיוולת הגדולה של אנצ’לוטי שלא השכיל להשתמש בכלים שהיו לו (והיו לו!), לגוון כשלא הלך, ואולי אפילו להצמיח כאן מחליף טבעי יותר לקרוס.
ה-AS חושף פרטים חדשים על מצבו של ראול אסנסיו והמשחק האחרון. מתברר שזו לא רק עייפות שגרמה לו לבקש לצאת ביתרון 0:3 כשנותרה חצי שעה. הבלם שיחק נגד סלטה ויגו כשהיה חולה ממש. הוא ישן רע בשני הלילות שלפני המשחק, וסבל גם משלשולים והקאות. הוא ידע שהקבוצה חייבת אותו עם כל הפציעות בהגנה והבטיח לקרלו אנצ’לוטי לשחק עד שיגמרו לו הכוחות.
-חולשה מסוימת בכדורי הגובה גם בגלל גובהו כמובן, מול בורחה איגלסיאס, ועוד חלוצים.
-יכולת קצת פחות טובה בזמן האחרון. פחות פנטסטי מאשר המשחקים נגד מנצ’סטר סיטי ואתלטיקו מדריד.
-ועדייו אתה שם לב כמה הוא חשוב כשהוא איננו וגם הברך של רודיגר לא עזרה לו.
-מספר 4 מבחינתי בשנה הבאה במקום הפנסיונר דויד אלאבה. אלה השחקנים שאני מצפה שיהיו בריאל מדריד. שנותנים את הדם ואת הלב, פייטרים. הבנת רודריגו?