מחזור 37: אין בנזמה ואין ויניסיוס? יש רודריגו. 1:2 על סביליה בפיחואן

אחד בשביל כולם| האמת שאני מאוד מרוצה. ריאל מדריד צריכה להפגין רצינות. ביותר מדי משחקים העונה בדגש על משחקי החוץ - קיבלנו גול והמשחק נגמר. גם הפעם ספגנו מהר אבל התעשתנו. תמיד כיף לנצח בפיחואן ולהשוות את השיא שלנו. לא פשוט לנצח שם, ולא חשוב באיזה מומנטום סביליה או אם הראש בגמר הליגה האירופית, ובטח בלי 3/4 התקפה. רודריגו לקח על עצמו הכל בהעדרם של חבריו ולא הוריד את הראש אחרי ההחמצה המזעזעת בתחילת המשחק. תמיד מסקרן לראות אותו. כמה שקט יש לו מול השער, באמת תענוג. הלוואי שהתעוזה שלו לבעוט את הכדור החופשי ולא לתת לדויד אלאבה או טוני קרוס - מבשרת טובות.

ההרכב של קרלו אנצ’לוטי היה בושה וחרפה וגרם לחלק מאיתנו להתעסק בדברים אחרים בזמן המשחק, מעצבים. אין הרי לחץ, זרוק את הילד אלבארו רודריגס שיהיה אפשר להרים לו כדורים, שחק קצת יותר משוחרר. חמישה קשרים באמצע זה מוגזם, הנעת הכדור שלנו לא הייתה רלוונטית וכמעט בכל המשחקים העונה עם ה-65% החזקת כדור ומעלה - זה לא נגמר טוב, וזה למרות שהכדור החופשי הגיע אחרי איזה 25 מסירות שלנו. גם בסוף קרלו אנצ’לוטי בילבל את המשחק. תמיד גם יש דרך לגוון. אפשר היה לשים את לוקאס למעלה יותר בכנף ולהשתמש בו לעת צרה ולהכניס את נאצ’ו קודם לכן, רק לצאת מהקיבעון. הקשרים שלנו גם לא עולים קדימה.

אדוארדו קמאבינגה מוסיף לנו המון מהירות וכוח וגם שקט עם הכדור. תנועות הגוף הקטנות האלה, איך הוא סוחט עבירות, משתחרר בקלות מלחץ, יוצא קדימה כל הזמן. יחד עם ויניסיוס, אחת מהסיבות שאולי אני לא מרים דגל לבן לגבי העונה הבאה למרות שכולם יודעים מה יהיה בקיץ. ושיישחק רק בקישור בבקשה, די.
למרות שבלתי נסבל לראות את פרלאן מנדי. התרגלנו לזה שהוא כלום בהתקפה, אבל בהגנה הוא פשוט זורק. אפס מוטיבציה גם אחרי מעט מאוד דקות ב-2023. הוא לא היה ככה בהתחלה. איך הוא לא קופץ לגובה, לא זז, לא סוגר אלכסון, באמת נזק. ודויד אלאבה פריננסה כמובן.

הרבה-הרבה מחמאות לאורליאן טשואמני גם בשידור וגם בתקשורת ממה שקראתי ככה בזריזות, “הנתונים” לטובתו. אני עדיין לא שם. דווקא את הצהוב שלו אהבתי, אני רוצה לראות יותר רוע במשחק שלו. המיקום בשער של סביליה היה לא טוב, לא הייתה סגירה של קשר אחורי לבעיטה של רפא מיר. אני לא רואה בו את הממזריות של קמאבינגה, לא רואה בוס. גם אם יש שיפור זה ממש בקטנה. הוא מהשחקנים שהיו הכי צריכים ‘להראות את הפנים’ שלהם כמו שאוהבים להגיד בספרד ובספרדית זה נשמע יותר טוב. ספגנו שער מגוחך כמו תמיד.

שמח מאוד בשביל רודריגו,היה צריך את המשחק הזה שהכל עליו והוא מביא ניצחון במו רגליו,כישרון מיוחד.

צ׳ואמני במשחק שהזכיר את תחילת העונה,אמנם בשער הוא לא היה ממוקם טוב אבל ניתן לו את ההנחה שזה היה בדקה שלישית והמערך עם מיליון הקשרים בלבל את כולם וגם אותו,אבל בשאר המשחק היה מעולה ונוכח.

קחו קצת צחוקים לסיום:

https://twitter.com/madridxtra/status/1662547173840437257?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ

איזה טיפש🤦🏻‍♂️

הכדורגל של רודריגו הוא מיוחד, ויני/אמבפה/רונלדו כולם עושים דברים מדהימים לא פחות אבל רואים מאמץ מה שנקרא, עובדים קשה. רודריגו יותר מזכיר לי את מסי/זידאן בסגנון שלו, הכול נראה מאוד נון שלנט כזה. הרבה קלאס ופעולות מדויקות, לפעמים נראה שהוא בהילוך משלו מבצע את הפעולות ברוגע עם טכניקה עילאית.

בשקט בשקט הוא עם 30 שערים/בישולים העונה וכל זה כשהוא הרחק מאחורי ה XG הפוטנציאלי שלו. לדעתי שנה הבאה מחכה לנו לא התקדמות אלא פיצוץ מטאורי של ממש. לא אתפלא אם ייתן מעל 30 שערים שנה הבאה במיוחד עם דעיכתו של קרים.

לא סתם, רודריגו ‘‘גנב’’ ממנו את הקסם