מחזורים 37-38 - דיון מחזורי הסיום לעונת האליפות: מסיימים עונה עם 3:0 על בילבאו בסן מאמס (כבשו: לבנדובסקי 2X, אולמו [פ]. בישל: פרמין)

אני לא חושב שזה תלוי בכלל בפליק. זה תלוי רק בלאפורטה ודקו, אני מקבל את זה שלא היה אפשר לכסות הכל, אבל לפחות שהיה כיסוי חלקי.

לבה כבר 3\4 בפנסיה. חלוץ צעיר יותר שיקח מלאמין את העומס זה חובה.

שוער? abandon all hope מראש

אבל מבחינתי יש לי עוד זמן לקטר ועוד ולהכנס לאוירת “סוף העולם הגיע” אבל זה לא עכשיו.

זה כבר גולש לפנטזיות וסיכומי עונה, אבל אולי פראן צריך להיות החלוץ הפותח ולבנדובסקי המחליף שלו שעולה במחצית ושם גול מול הגנות עייפות?

לא מבין את הטענות לטר שטאגן. לא עצר שום מצב של אחד על אחד וגול בטוח? בושה.
מה עם כל הטיעונים של השחקנים שיצאו מהפריזר או חזרו אחרי פציעה ארוכה? מה טר שטאגן שונה?

לעומת זאת לבנדובסקי היום זה מה שאני מצפה ממנו בעונה הבאה. זה לא שהוא לא עשה כלום כמו ויקטור, הוא הפריע. כל מסירה אליו היא איבוד כדור.
כבר כתבתי איזה 3 פעמים - חלוץ זאת עמדה הכי קריטית להתחזק.
פראן אולי הפתיע העונה, אבל רק בגלל שהיו 0 ציפיות ממנו. הוא לא מספיק טוב בשביל ללכת רחוק בכל החזיתות.

בלה בלה בלה יש משחק היום, בלה בלה בלה שרק יהיו בריאים.

הנה הסגל -

הנעדרים הם אותם נעדרים, האהבה לפרמין היא אותה אהבה.

אולי היום אסאדו יקבל דקות, כדי לחתום את עונת הפריצה בצורה יפה.

חייבים לנצח רק בשביל שטיטי לא יגיד שההפרש הוא רק נקודה ושזה אותו מספר נקודות כמו צ’אבי.

ההרכב האחרון לעונה -

פליק לא מאמין בדקות למצורעים (*), גם במשחק האחרון לעונה שלא קובע כלום לאף אחד.

(*) - חוץ מפנייה.

גם בילבאו הבטיחה את המקום הרביעי, סופית.

משחק לפרוטוקול בשביל כולם, אולי דווקא יהיה כיף

אראוחו משחק. כמה עוד מצורעים אתה יכול להרכיב מבלי להיות מובס?

ומה פנייה?

הספיק להיכנס לעריכה של ההודעה שלי.

לא בא לי להתעלל בגופה, אבל אראוחו מזעזע ברמות.
מזעזע.

בילבאו יוצאת למתפרצת, והוא מטייל על המגרש.
צריך ריסט קשוח בקיץ.

כן, צריך ריסט, אבל אני לא נואשתי לגביו.
גם לא אבכה אם יימכר בהרבה כסף.

אני רוצה להגיד להאנזי תודה רבה על עונת 24-25. גרם לי להנות שוב מבארסה ולשבת על קצה הספה.

תודה בארסה על ערב מהנה אחרון לעונה מהנה שמשאירה המון טעם לעוד.

גם פליק נהנה היום - נתן לאהוב ליבו גאבי להתרוצץ כמה שרק ירצה, ללבה להזכיר לנו כמה קטלני וכמה מחמיצן הוא יכול להיות באותו משחק, לפדרי ולאמין לעשות קסמים שכבר כל כל כך התרגלנו אז אנחנו חושבים שזה שגרתי, נתן לקובארסי לתקל עוד קצת כמו שהוא אוהב, ואפילו נתן לפנייה לסיים עם שער נקי בסוג של מיני סולחה לקראת העזיבה.

היה כל כך כיף והגעגוע מתחיל כבר מעכשיו, מה עושים עד אוגוסט?!

רבים בדיון הפנטזיות.

העונה הזאת יותר מאליפות עשתה משהו להרבה אוהדים וותיקים-היא החזירה לנו את הריגוש. הדבר הזה שגרם לנו לחכות ל90 דקות בשבוע. לזמן ערב בשבוע שאין בצ׳אטה, אין דייט, אין ישיבה עם חברים, אין סלסה ואין בר. יש ברסה.

זה ההישג הכי גדול. יש פה אוהדים של ברסה מעל 20 שנה, והוא גרם לי לפחות להתרגש ולצעוק על המסך במשחקי ליגה רגילים.

תודה ברסה, תודה פליק. זאת הייתה עונה עם משב רוח מרענן, נינוחות של 2003-2004.

מצטרף לכל הפירגונים, לא יודע אם זה האליפות הכי מרגשת שחויתי. אבל בטח אחת ה-…

יש לנו קבוצה מיוחדת . אנחנו נתגעגע לאליפות הזו…

תודה פליק. אני מקווה ששנה הבאה ידאגו לחזק את הקבוצה לפחות 2-3 שחקנים חדשים. אפשר וצריך להתחיל שושלת חדשה שתחזיר הרבה עכברים באירופה למחילה שלהם .

אפילו במשחק גארבג’ טיים היה אפשר ליהנות מהקבוצה הזו.

גאבי במשחק נהדר כקשר ה-‘‘אחורי’’. ברגע שהוא יפתח את הקור רוח שנדרש מקשר אצלנו הוא יהיה בלתי ניתן לעצירה.
אריק בעוד משחק מצוין כמגן. היכולת שלו שם זו לגמרי אחת מהפתעות העונה.
ובאלדה הזכיר לנו למה הוא היה כל-כך חסר בשלבי הסיום של העונה. הבן אדם מפרק לחץ בלי למצמץ. רק חייב לשפר את המסירה אחרי שהוא עושה את זה כדי שזה יגמר בהתקפה מסוכנת ולא מסירה שמעכבת את המהלך.

אי אפשר לחכות לעונה הבאה.