ההשפעה של המאמנים היא גדולה אבל לא כמו שאתה מצייר אותה, לא ‘טוטאלית’ ומוחלטת, גם כשמאמן עושה הכל נכון. אלונסו כבר לא יוכל לעשות גליץ’ ולהשפיע כמו כשחקן. היו לנו ימים של הרכבים מפלצתיים, יותר חזקים מההרכב של היום - בדסימה למשל, גם ב-2016-17 וב-2017-18 היה לנו הרכב-על של כוכב בכל עמדה - וזה תמיד נגמר אותו הדבר. יש דינמיקה מסוימת במשחקי הדרבי שלא ממש לטובתינו כבר. התחמקת יפה מהשאלה.
כשזה בין קרלו והבית זונות שלו מול אלונסו והמשחק המסודר שלו זה כן, במיוחד בסגל הנוכחי ששונה מהסגל היוצא, הסגל הנוכחי עם טקטיקה נכונה ומאמן מתאים זה הבדל שמיים וארץ, הסגל הקודם מאמן לא היה עושה הבדל גדול כי היו לך מאמנים על המגרש כמעט בכל עמדה.
אתלטיקו של העונה קבוצה פחות טובה מהקבוצה של השנים האחרונות.
אולי שביט באמת צודק ואתה רואה תקצירים.
אתה לא אמור להיות זה שאוהב שחקנים אתלטיים שיכולים לעשות לחץ?
לא, אני זה שאוהב שחקנים סופר טכניים ומוכשרים בטירוף שיכולים להשתחרר מלחץ, להזיז מהר את הכדור ובעיקר למסור לעומק לתוך התנועה של השחקן ולהעמיד אותו מול השוער.
אנחנו מסכימים לגבי קרלו אנצ’לוטי ועבודת האימון הנוראית שלו. אבל זינדין זידאן הרי שונה לגמרי, ואיתו גם כן בקושי ניצחנו דרבים בליגה, זה תמיד היה תיקו. ניצחנו בהפרש של שני שערים ומעלה - ב-0:3 בחצי הגמר הראשון ב-2016-17, הייתי בסנטיאגו ברנבאו, עם השלושער של כריסטיאנו רונאלדו..
בקיצור - אתלטיקו מדריד תמיד מצמצמת את הפער הקיים מאיתנו עם דייגו סימאונה, כעת יש פער בטבלה וכמובן עדיין פער באיכות, זה יקרה גם היום, בטח במשחק בית שלה. אבל הלוואי ואתה צודק, אני אהיה הראשון לפרגן.
האתלטיקו של אז היא לא של היום, התוצאות הגרועות בשנים האחרונות זה בעיקר קרלו, ואני די בטוח שהיום אלונסו יוכיח זאת.
טוב מה אני אגיד לך, אני מקווה שאתה (אתם) צודקים. אני עדיין לא רואה אותו ככזה. הרבה מהפעולות שלו לא מצליחות לו נטו כי הוא לוקה בפן הפיזי כך שהיריבות דורסות אותו. אני חושב שאם הוא יעלה מהספסל בדקות המאוחרות יהיה לו הרבה יותר מה לתרום לנו כשהיריבות עייפות והפערים הפיזיים לא כאלו גדולים.
להזכירך, שחקנים טכניים ומוכשרים ממנו, כמו איסקו וחאמס, לא שרדו אצלנו למרות ששיחקו בתקופה ותחת מאמנים פחות תובעניים. הם גם היו יותר מהירים ממנו. נראה איך זה יתפתח.
2 שערים ו 2 בישולים כבר, מה עוד הוא צריך לעשות ?
גם לוחץ טוב מאוד, נכנס לתאקלים ומרוויח כדורים, השער המדהים של ויני משחק קודם כתוצאה מלחץ וחטיפת כדור שלו.
הוא לא מדהים עדיין, לא אחד הטובים בעולם ולא קרוב, אבל הוא מעל לבסדר גמור ורק משתפר, והוא מאוד צעיר עדיין.
יכל להיות גם יותר. אבל אני לא מתייחס לשורה הסטטיסטית בלבד. שחקנים בעמדה הזאת צריכים אתלטיות כך שיוכלו לרוץ לשער, לבצע משחק לחץ, להיות דומיננטיים. קבוצות מצליחות להעלים אותו בלי הרבה מאמץ.
אני לא מתעלם מהיכולת הטכנית ובעיקר ראיית המשחק שלו, הבעיה שלי איתו זה שהוא לא מצליח להיות דומיננטי במשחקים שדורשים יותר מאמץ פיזי, שזה רוב משחקי הליגה למעשה.
נראה מה יהיה, בינתיים עדיין לא השתכנעתי.
כשמנתחים שחקן צריך גם להתייחס לאיזה שחקן מוחלף בגללו. ג’וד בלינגהאם יכול להביא הרבה מאוד פיזיות ובצל העונה הלא טובה שלו אשתקד אני זוכר את גמר הגביע לטובה. ארדה גולר >> פרנקו מסטאנטואונו מבחינת אלונסו כרגע. מסטא יותר פיזי ולא פראייר ונכנס למאבקים והדם הארגנטינאי כמובן, אבל גולר נשאר בשל כדורי העומק לקיליאן אמבפה אני מניח (וגם המצבים הנייחים), אז לא נורא. מה שכן גולר יצטרך לחשוב יותר מהר מבדרך כלל. לא תהיה לו את העוד שנייה כמו במשחק ליגה רגיל.
טיטי - עשינו תוצאות לא טובות נגד אתלטיקו טובה יותר אבל גם לך הייתה קבוצה טובה יותר, עם טוני קרוס ולוקה מודריץ’ בשיאם, סרחיו ראמוס ומרסלו, כריסטיאנו רונאלדו 1-2-3, קאסמירו. בקבוצה של היום כמובן שטיבו קורטואה עדיף על מה שהיה. אתה מוזמן לבדוק את הרקורד של בייל למשל במשחקי הדרבי, גם בנזמה לא טוב. ויניסיוס עם שער אחד ב-17 משחקים…
רק רבע שעה, אבל נראה שבלינגהאם לא בכושר מספיק לפתוח דרבי.
בילינהגאם שיחק בקושי 10 דקות עד עכשיו, לא מבין את ההצבה שלו בהרכב בכלל.
לא מעניין אותי גם אם ננצח את המשחק הזה איכשהו ויהיה נס, פתיחת משחק עלובה ומביכה שלנו מול קבוצה במשבר. וזה כמו בעונה שעברה.
אחרי חצי דקה יש להם קרן וזה כבר הרתיח אותי, אחרי שלוש דקות מצב לגול ולמזלינו סורלות’ במהירות בפיפ"א יש לו ציון 60 כנראה, עוד נגיחה קשתית ועכשיו כולם משום מה מופתעים מכל מהלך - מה לא ידענו שהם ירימו כדורים מהצד? לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל זה. בגול אף אחד לא תוקף את הכדור. בשביל מה דין האוסן שני מטר כמעט הוא לא אוהב לנגוח? לא חיברנו שתי מסירות, הם הרבה יותר מהירים מאיתנו בינתיים. גם ההצבה של ג’וד נראית כישלון מוחלט. אנחנו טובים בלהעצים אותם ולחפור לעצמינו בורות.
הרבה שחקנים גרועים ממש גם אלבארו קארראס לא איבוד כדור ראשון שלו, אין את השקט והקלאסה של תחילת המשחק.
יסלחו לי בורוסיה דורטמונד ויובנטוס אבל המשחק הזה יחד עם פ.ס.ז’ היו המשחקים בפרופיל ממש גבוה, ובשניהם ראינו הרכב של ‘כולם מרוצים’ נקרא לזה ככה. זה לא צריך לקרות, צ’אבי אלונסו לא כזה.
וויבים של המשחק מול פסז’. אין אינטנסיביות, צריכים להתעורר מהר.
מעבר לעובדה שאני לא אוהב אותו, גולר לא מתאים למשחק אינטנסיבי כזה.
מסטנטואונו כן.
על הנייר אנחנו אולי קבוצה עדיפה, לא בפועל, כבר כמה שנים.
@SantiagoBernabeu סופר ? זה כבר 3 בישולים
גול ענק של כדור עומק מתוזמן (בראבוו ארדה, הייתה שנייה אחת לתת את המסירה והוא עשה את זה) ויכולת על של קיליאן אמבפה מזווית לא כזו פשוטה אבל כקבוצה לא הופענו. הגול אגב גאוני, בגלל הלחץ של הבלם הוא היה חיייב לזוז ימינה וזה לא מנע ממנו לבעוט מעולה לפינה הרחוקה, גם חזק וגם ממש ליד הקורה, לא קל לתת גול לאובלאק.
חייבים לעשות יותר ולהיות זהירים מאחורה, עד עכשיו אף אחד לא נקי. הם כמעט לא תוקפים מצד ימין ודני קרבחאל צריך לנצל את זה דווקא מצד שני אולי. 0:2 להם היה הרבה יותר משקף. מה שכן בהרבה דרבים בעבר אתלטיקו הייתה כובשת ברגעים מעצבנים כנגד למהלך המשחק, אז גנבנו.
הקבוצה חלשה מאוד ביינתים. גם אם הצלחנו להשוות איכשהו.
אמבפה הוא פשוט מכונת כדורגל מדהימה. הדבר הכי קרוב שיש היום לכריסטיאנו.
הויסן מתחיל להדאיג אותי מאוד. גם בהנעת כדור וגם באגרסיביות.
הנעת הכדור של קרראס היום גורמת לי להתגעגע למנדי.