מחזור שביעי בליגה: מושפלים עם חמישייה היסטורית 5:2| כבשו: אמבפה וגולר

גם קרראס מאוד רע היום, גם הגנתית וגם התקפית.
המערך הזה פשוט לא מתאים לנו, צריך שחקן צד ימין כדי לגוון קצת התקפית.

@SantiagoBernabeu עדיין סופר ? שער מספר 3

עזוב אותו, מסכן

חחח לא אכפת לי לאכול כובעים מהסוג הזה.

פדה וקרראס לא טובים היום. אתלטיקו טובה מאיתנו

ובדיוק שם זה עדיף לנו.

אובלק ממש ממש ממש ממש קרוב לכדור גם בשער הראשון (חרא מיקום) וגם בשני. זה ההבדל בחיי. פעם זה היה שוער שמביא להם נצחונות.

קרראס במשחק החלש שלו מאז הגיע. קורה.
ג׳וד היה צריך להתחיל על הספסל.

בוא נמשיך לתת להם להרים כדורים לרחבה / קרנות.

זה כי אנחנו חרא מוחלט. ברגע הנגיחה ראיתי שיהיה שער. אנחנו כל כך עלובים שחסר תועלת כמו מסי קפה טורקי נראה שחקן מולנו.

זה. הוא היה כל כך רך בשני השערים. מזכיר לי משחק על קל בפיפא. כל בעיטה דרדלה הופכת לשער.

בשנים טובות יותר שלו, אובלק לא סופג את שני השערים האלו. גולר בעט לאמצע ואמבפה נכנס לזווית קשה. התפלאתי שהצליח לו.

מנגד, גול כמו של אתלטיקו פסלו לבייל בקלאסיקו. טיפס בעדינות על המגן

מת להבין איך העבירה על קרבאחל לא שווה כרטיס אדום, דריכב אשכרה מעל הקרסול.

שגיא כהן: “הקרנות הכי זולות עולות הכי ביוקר”. על אתלטיקו בגמר הדסימה ועל בורוסיה דורטמונד בגמר 2024 לפני השער של דני קרבחאל. הפעם זה חס עלינו בגלל הכישרון של קלמון לנגלה אבל אלבארו קארראס חייב להתעורר, משחק מזעזע שלו.

@Yoni, אני חושב שבגול של קיליאן אמבפה יאן אובלק לא אשם. כדור חזק וקרוב לפינה, הוא גם הופתע. בשער של גולר בהחלט כן, אני הייתי צריך לראות הילוך חוזר אחד אגב בשביל לראות. הבעיטה ממש קרובה לאמצע

@Aragones, אנחנו כבשנו שערים משני מצבים גם בזכות כישרון התקפי אבל גם אנחנו חרא. האוסן וקארראס הם ממצטייני העונה שלנו והם משחקים זוועה היום. גם בלינגהאם זה כמו שחקן פחות לפחות היום. אנחנו ממש לא טובים ולא דומים לקבוצה “המוצקה” של אלונסו עד היום.

לא היה לי ספק שלא נרד למחצית ביתרון, רק כתבתי כמה אנחנו חרא גם כן. הגנה שלא קיימת. האוסן עם שני מטר גובה נכשל שוב ושוב נגד השחקן ברמה שלו. עוד פעם חוטפים מהם בתוספת הזמן, הפעם במחצית הראשונה, ולא בתוספת הזמן כמו בליגה שנה שעברה. כאילו זה לא היה צפוי שהם ירימו לרחבה. האוסן לא אוהב לעשות הגנה, בלם עם נפש של פליימקר, כמעט כמו סרחיו ראמוס. רק שראמוס נתן כמה שנים טובות לפני שוויתר על ההגנה.

ועל כן הכנה טקטית לא טובה של צ’אבי אלונסו וצריך להגיד את זה, אם זה קרלו אנצ’לוטי - הוא מקבל פה בראש בלי סוף

החיסרון של רודיגר מורגש מאד וחושף נקודת חולשה משמעותית מאד שלנו. הם מגיעים לכל כדור.

כמו שכתבתי, הם אין להם מה למכור חוץ מהרמות לרחבה או מצבים נייחים ואנחנו נופלים בזה וגם נמשיך ליפול אם לא נשמור אותם קרוב.

שני שערים מאיפה שהובקעו זה הבלמים, בעיקר האוסן.

ריאל כל כך גרועה שברגע שאנחנו מנסים לתקוף, במגבלות שלנו, אנחנו מבקיעים. שתי קבוצות פתטיות במשחק גרוע.

אם היה לי שקל על כל פעם שואלורדה החליק המשחק, היו לי שני שקלים
שזה לא הרבה, אבל מוזר שזה קורה לו ספציפית כל כך הרבה..

צ’אבי אלונסו היום גורם לי להתגעגע לאנצ’לוטי :joy:

מול ליברפול יספגו חמישייה.
מול ברצלונה יחטפו עשירייה.

אם זאת היכולת…

טוב מבחינתי המחצית הזאת התחלקה לשתיים. בחלק הראשון שיחקנו את ה343 ששיחקנו במשחק הקודם, וקיבלנו משחק בלהות של כל הקבוצה כולל כולם. בחלק השני, אחרי שחטפנו את הגול הראשון, עברנו לאותו מערך שאיתו שיחקנו במשחקים הראשונים של העונה והפכנו את התוצאה.

יש לנו בעיה קשה במרכז ההגנה. לה נורמן עלה על טשואמני בכזאת קלות, וזה לא פעם ראשונה שעולים עליו ככה. האוסן ממשיך לאבד ריכוז פה ושם, ומיליטאו הנוכחי לא רבע מיליטאו שהיה לפני הפציעות.

אוקיי, אם אנחנו לא מצליחים להתמודד עם ההגבהות לרחבה, לפחות אולי נפסיק לתת להם להגביה בכזאת חופשיות?

הקישור שלנו רע, האגפים שלנו רעים. כבשנו 2 שערים של יכולת אישית גבוהה נטו.

לא הבנתי