בסדר טיטי אבל טעית. סתם. והגולים שלנו מה? היה לנו מצב חוץ משני השערים האלה? שהם נטו יכולת אישית ומתפרצות מפוארות ואפס משחק קבוצתי אמיתי? הרכות שלנו גם במרכז המגרש, שחקנים שלא הרגישו בנוח עם הכדור. אלכסנדר סורלות’ כבש אחד והיה יכול להבקיע עוד שניים. מגיע לנו להפסיד ומגיע לנו להפסיד בגדול. הזהרתי לפני הדרבי שזה תמיד נראה טוב וחד צדדי לפני וזה תמיד מתחרבן.
אני מאוד מאוכזב מהקבוצה בעיקר מאיך שנראינו היום, על גבול הדיכאון. זה היה משחק הרבה יותר חשוב מכל מיני לבאנטה ואספניול, בטח עם הרצף השלילי שלנו בדרבי, ובכלל כל התוצאות המאכזבות בעונה שעברה נגד הגדולות. דרבי יותר גרוע אפילו מה-3:1 ערב יום כיפור. זה המשחק הכי קל שלהם השנה.
אין לי תלונות לאלונסו ברמת ניהול המשחק. אולי הייתי מחליף את ג׳וד במקום גולר.
התלונה שלי היא הדרך. ציפיתי שנעלה בטירוף למשחק. זה בדיוק מה שהיה חסר בעונה שעברה, זה פשוט נראה עוד מאותו דבר שהתרגלנו אליו בעונות הקודמות.
היה פה איזה מקרה של כדור שעף רחוק ומרקוס יורנטה רץ אליו בטירוף בעוד שדין הויסן רץ ריצה קלילה ובסוף שניהם הגיעו ביחד לכדור. זה בעיני מסמל הכל. אני מצפה שגם באריאל יתאבדו על כל כדור, זה בדיוק מה שהיה חסר בקלאסיקוז בעונה שעברה, ציפיתי שזה יהיה אחרת.
תשמע אני מקבל את הרושם שזה השחקן. כבר כתבתי עליו, אני מאוד אוהב אותו, אבל עושה רושם שהגנה הוא לא באמת אוהב לעשות, זה יותר סקסי לנהל משחק ולצאת קדימה, 95% דיוק במסירה ואיזה שבעה-שמונה כדורים ארוכים מדויקים כמו טוני קרוס. קור רוח לבלם זה מדהים וחשוב שיש אחד כמוהו ואחד ‘חמום מוח’ כמו אדר מיליטאו, אבל הוא אדיש מדי. בלם צריך שרירים ולכלוך ולקחת כדור גם כזה שלא אלגנטי וקשה ומסובך ולהתלכלך. מילא נגד אספניול וכדומה אבל בדרבי במשחק כל כך חשוב אתה צריך לשחק קצת אחרת. והוא כבר עשרה משחקים בערך אצלינו זה מספיק זמן לחוות דעה.
אגב קוקה בישל שם גול אבל פאבלו באריוס תוצר הקאנטרה שלהם חיסל את הקישור שלנו. את ארדה גולר כששיחק, את אורליאן טשואמני לפני שהיה בלם, את פדה ואלוורדה, את ג’וד בלינגהאם..
זו תוצאה קרובה להיות כמו התוצאות במשחקים הגדולים בעונה שעברה, אין מחילה על דבר כזה, השחקנים אבודים. עוד תהיה להם לאתלטיקו הזדמנות למתפרצת לתפוס אותנו עירומים לגמרי. מה הם עשו באימונים השבוע חוץ מלהצטלם באינסטגרם?
מלבד ההצבה של ג׳וד אלונסו לא הכין את הקבוצה מספיק מנטלית. נראה שהם חיכו לטיול בפארק או משהו. אפס מלחמה, אפס הקרבה.
כמובן שגם השחקנים אשמים. עשו את כל הטעויות האפשריות. משחק נייחים / הגבהות מזעזע שלנו. מפה אין לאן לרדת.
במשחק היום הוא גרוע במיוחד אבל זו צורת החשיבה שלו גם נגד ריאל סוסיאדד עם הכרטיס האדום המיותר מול שחקן שהוא חכם אמנם אבל איטי ממש - מיקל אויארסאבאל. ובעוד כמה מקרים שהוא חיפף, בלם לא יכול לחפף הרבה, אבל הוא קונה אותנו עם הסטייל עם הכדור. אין לי בעיה שייכשל, אבל הוא חייב להילחם “להפסיד בעימות” ולהיות שם.
אגב מי המנהיג שלנו עכשיו על כר הדשא, זה שאפילו עושה כאילו פרצוף מאוכזב למצלמה ועושה את קריאות ה-“ואמוס!”, “ואמוס”?. לא בקטע רע, אמבפה נתן את הגול המפואר שלו וכולם ישבחו אותו מחר, ההפסד כאילו לא נוגע אליו. ויניסיוס אפילו לא רב.
@sari.23.11 אין לנו אמונה בליגה במשחקים האלה. יש לנו אמונה רק אם זו ליגת האלופות. אנחנו רגילים לצאת בתיקו בדרבי ולהגיד לא נורא, בברנבאו ננצחו אותם…והיום הפסדנו.
זה מתחיל בזה שג׳וד לא היה צריך לפתוח בשום מצב ופדה ממשיך להיראות חרא. ככה אי אפשר לנצח בדרבי חוץ.
0 שליטה במשחק ומעבר לזה היגררות לפרובוקציות של אתלטיקו כאילו אלונסו לא שיחק נגדם.
שוב, לא מסכים אבל אני גם לא אכנס לדיון הזה.
זה גם לא העניין של הואמוס.
בעונת הקאמבקים, מה שייחד את הקבוצה זה שלא נכנסו לפאניקה אף פעם, גם לא בפיגור. בסדר, הכניסו גול, הצ׳אנסים יגיעו. מאוד אהבתי את הגישה.
לצד הגישה הזו, יש את גישת ה"אנחנו ננצח גם אם זה אומר שנמות בדרך" זו הגישה שאנחנו רואים מאתלטיקו בדרבים, וגם מברצלונה של העונה שעברה.
ריאל בעונה שעברה הרימה ידיים ברגע שקיבלה גול. במשחק הזה זה היה נראה כמו גרסה עצלה של האופציה הראשונה. “אנחנו טובים אז נכבוש” המסיבות העיתונאים של צ׳אבי ומה שראינו עד כה העונה ציפיתי לגרסת המתאבדים היום. בגלל זה ציינתי את החישוב של פרנקו בהרכב. הוא מביא את זה.
עזוב אחי צריך לדבר על הקבוצה שלא הופיעה. גם אם יש פה הארכה של חצי שעה אתה לא משווה ולא קרוב לזה. לא יצרת כלום מאז ה-4:2. הקבוצה בבלאגן מוחלט ועם שחקן הגנה וחצי והנה, התחלתי לכתוב את זה ב-4:2.
כל הכבוד לצ’אבי אלונסו, אני כאוהד לא זוכר מתי קיבלנו מהם חמישייה ואני ד"ר סטטיסטיקה. מה היה בדקות הסיום? רודריגו בצד שמאל, ויניסיוס מתחבא באמצע כאילו הוא חלוץ רחבה קלאסי, גם גונסאלו גארסיה שם. שיחקנו כדורגל היום חמש דקות.