Aguante Argentina: הסגל למונדיאל פורסם, הולכים לשמור על התואר 🇦🇷

הסיטואציה של ארגנטינה בחלק ההתקפי כבר מגיעה לנקודה בלתי אפשרית.
עם כל הכבוד לסקאלוני, אי אפשר באמת לשחק בלי שחקני כנף, וגם אתמול ארגנטינה חזרה למשחק רק בזכות העובדה שמסי יצא מהמאמצע והלך ימינה. זה פשוט טבע המשחק.
בסופו של דבר גם הזכייה במונדיאל צבועה במהלכים אדירים שהתרחשו דרך הכנפיים. די מאריה מול קונדה ומסי על הקו מול גבארדיול.
גם אם אתה רוצה לתקוף דרך האמצע, אתה חייב לרווח את היריבה כדי ליצור את השטחים שם. התקתוקים באמצע הופכים קשים יותר כשאין אופציית יציאה באגף, וכשהיריבה מעמיסה גופות במרכז. זה טבע המשחק.

בעבר השחקנים היו חולקים את הכנף בצורה זורמת, פעם ההוא ופעם ההוא. אגף ימין של ארגנטינה כבר זקן מדי בשביל זה, ואגף שמאל של ארגנטינה עד כה היה בנוי מספציאליסטים(מספר 10 לא מהיר, מגן שמאלי שהוא יותר כמו בלם). טליאפיקו היה שינוי חיובי, אבל זה לא קרוב ללהזיז את המחט מספיק.

כשאין כנפיים, ואין איכות, אני לא בטוח אילו עוד אופציות נשארו. אולי סקאלוני צריך לשבור את הסכימה של עצמו, ולשחק עם אלבארז משמאל במקום אלמאדה? הוא לא כנף, אבל לפחות הוא השחקן ההתקפי הכי טוב אחרי לאו. ככה גם אתה מקבל את לאוטרו ואת אלבארז לצידו, ועוד אופציה למישהו שמייצר גול, כי ארבעה קשרים ו-2 מגנים בינוניים זה לא מספיק.
מצד שני אם ארגנטינה תצא עם כל השלישייה המובילה, מי יעלה מהספסל כשכולם עייפים והמצב לא טוב? פלאקו?

ויחד עם כל החפירה הזו יש נקודה נוספת להתחשב בה:
היריבות הבאות לא יגיעו מהמזרח התיכון, וסביר שארגנטינה תמצא את עצמה בקרבות חפירות ועם פחות זמן על הכדור. יכול להיות שהחיסרון בכנפיים יהפוך ללא רלוונטי כשאתה בעיקר מסתגר או מנסה לשחק עם פחות סיכונים. יכול להיות ש-4 קשרים זה בדיוק מה שצריך כדי להוריד את הלחץ ולשמור על האמצע. תשמרו על שער נקי, ותחכו לקסם של מסי.
אולי.

עכשיו מתחיל המאני טיים.
התרגשות מטורפת. בהצלחה!

עולים לי באינסטה כל היום סרטונים של צילומי רחובות בארגנטינה בזמן שאנסו כובש. כל הזמן התמקדתי ברעש שעולה בכל העיר בשניה של הגול ואז קלטתי שהשקט שלפני הרבה יותר מדהים. עיר שלמה במסך. אין זבוב ברחוב. דממה. ואז אנסו מעיר את הכל.

תשלח פה כמה דוגמיות.

אם טפו טפו טפו עוברים חמסה חמסה חמסה את שווייץ טפו טפו חמסה חמסה - את מי הייתם מעדיפים לקבל בחצי?

• אנגליה
  • נורווגיה
0 מצביעים

טפו טפו טפו

מלח מים

זה עוד 3-2 קלאסי. האלאנד שם צמד, והנורווגים מאבדים כדורים כי הם מניעים כדור בהילוך איטי.

היום, ביחד!

הלילה תעלה נבחרת ארגנטינה, אלופת העולם לרבע הגמר שלה (4:00) נגד שוויץ, לא הנבחרת שחשבנו שתגיע למעמד הזה אך נבחרת מנוסת מעמדים שאי לזלזל בה.

ההרכב של סקלוני די מוכר ודי צפוי
ההתלבטויות היחידות הן בעמדת המגן הימני בין מונטיאל למולינה ובין מק אליסטר לניקו גונזלס.
פארדס ימשיך לקבל קרדיט.

ההרכב המשוער:
דיבו
מולינה/מונטיאל, רומרו, ליסנדרו, טאגלפיקו
דה פול, פארדס, אנזו, מק אליסטר/ניקו גונזלס
מסי, חוליאן.

מנגד שוויץ, נבחרת מנוסה שאף אחד לא ציפה שתגיע לשלב הזה, אבל היא הצליחה לסיים ראשונה בבית שלה, בשלב 32 ניצחה את אלג’יריה בשמינית גברה על קולומביה בפנדלים.

החדשות הטובות מצד ארגנטינה ופחות מצד השוויצרים היא הפציעה של קשרה ההתקפי של שוויץ יוהאן מנזמבי בן ה-20 נפצע במשחק מול קולומביה בברכו השמאלית.
מנזמבי כבש 3 שערים ובישול 2 בטורניר הוא השחקן הפורה והחשוב של שוויץ בהתקפה.

מסתמן ששוויץ תעלה באותו הרכב שניצח את קולומביה+ רובן וארגס שהחליף את מנזמבי.

ההרכב המשוער של שוויץ:

קובל
זאכריה,אקנג’י, אלבדי, רודריגז
פרוילר, שאקה
וארגס
רידר, אמבולו, אנדויה.

סקלוני אמר אתמול במסיבת העיתונאים:

“אני מאוד נרגש. כשאומרים שהנבחרת הזו לעולם לא תשאיר את האוהדים שלה מאחור – זו לא סתם אמירה, זו האמת”.

הלילה לא משאירים אותם לבד!!!
Vamos carajooooooo!!! :argentina::trophy:

לא זוכר כמה זמן עבר. אולי לפני עשור.
הלכתי לישון עם מטרה לקום לתפוס את המשחק המכריע של ארגנטינה במוקדמות.
קמתי באיחור ופספסתי שלושער של מסי.

לילה טוב לבינתיים…:yawning_face:

דיבו

טגליאפיקו ליצ’ה קוטי מולינה

פארדס

אנסו מקאליסטר דה פול

חוליאן מסי

אימאלה

באנו כדי לסבול במונדיאל הזה

אני לא בטוח מה ארגנטינה יכולה להציע כדי לפתור את הבעיה הזו שאין לה כמעט שום מכניקה טקטית שיכולה לעבוד מול נבחרות חזקות.

הקו ההגנתי הוא שכולם עובדים נותנים את הנשמה, אוקיי.
הקו ההתקפי הוא שמשחקים רק עם שחקני אמצע, ניחא. אבל כולם קשרים אחוריים. כולם שחקנים לא ניידים. לא מדובר פה ב3-4 קוסמים שיכולים לשבור לחץ אלה אינייסטה וצ’אבי.
ארגנטינה היום סבלה בטירוף מהלחץ של שוויץ ולא היה שחקן אחד שיבוא לקבל כדור ולשבור אותו.
מה שווה המערך הזה אם הוא לא פותר את האישיו הזה?

אז ארגנטינה לא מסוגלת להניע כדור תחת לחץ, לא מסוגלת להשתלט על המשחק, לא מסוגלת לצאת למתפרצות, לא מסוגלת לתקוף דרך האגפים וגם סובלת במעברים אחרי איבוד כדור.
מה כבר נשאר?
עכשיו קחו את שוויץ הנוכחית, תעלו את הרמה ותוסיפו לה 2 קילרים בהתקפה. זה מבוא לקטסטרופה.

סקאלוני חייב לשחרר משהו ולהבין שארגנטינה חייבת מישהו שמסוגל לאיים במתפרצות כדי שהיריבות לא ירגישו בנוח מדי ללחוץ גבוה. מסי צריך מישהו למסור לו את הכדורי עומק כי אחרת מה שווה ראיית המשחק שלו.
גם 352 זה אופציה שצריכה להיות על השולחן.
במיוחד כשהמגנים הם החוליה החלשה של הנבחרת הזו.

נולדנו לסבול!

צריך להגיד את הדברים, ארגנטינה לא נראת טוב
סקלוני התמכר לשיטה של הלוחמים ונותני הנשמה, קצת וייבים של 90 ו-2014
אבל השיטה לא עובדת

זה התחיל בלנסות למצוא דווקא פתרונות לזה שחוליאן לא הגיע כשיר לטורניר, לאוטרו לא פוגע במונדיאלים (עד היום) ואלמד לא באמת סקורר.
אז הוא אמר נעבה את האמצע לפחות נחזיק בכדור, אנזו והסקוטי יתמכו יותר בהתקפה, נוותר על האגפים אבל נבוא מהאמצע ושם מסי יעשה את קסמיו.

בפועל אנזו ומק אליסטר לא בטורניר טוב לא באמת תומכים אז נתקענו באמצע.

מקווה עכשיו שאולי סקלוני ראה שחוליאן כן חוזר לכושר, לאוטרו כן פוגע ואלמדה מוסיף הרבה מימד התקפי שהוא ישלב ביחד עם מסי לפחות 2 מהם.
הגול השוייצרי היה צפוי, לא ניסינו לשחק ושילמנו על כך, האדום המצודק יש לןמר הציל אותנו לטעמי אבל אין סיבה להיראות ככה נגד שוויץ, מקווה שנשתפר.

בחצי אנגליה
אנגליה זה יריבות מעבר לכדןרגל זה יריבות היסטורית, פוליטית נבוא לעשות בלאגן, אם זה יצליח, אשריינו

El que no salta, Es un Inglés !!!

אני חושב שסקאלוני שכח לעשות איתנו תיאום ציפיות לפני שהמונדיאל התחיל. המשחק האפור הזה של הקרבה הגנתית - זה לא באג - זה פיצ’ר.

הסקאלונטה הזדקנה, חילוף הדורות לא קרה כמצופה ואנחנו מחפשים קצב משחק איטי כדי להסתיר את הגיל. אני יושב ומחכה שארגנטינה כבר תתחיל אבל האמת היא שהיא לא מתכוונת להתחיל. איט איז וואט איט איז.

זה מצחיק כי חודש-חודשיים לפני המונדיאל כל הזמן ניסיתי לנחש את מי סקאלוני ייקח. קולו בארקו, ניקו פאס, סימאונה, פלאקו לופז, לו סלסו, יחזקאל פלאסיוס, סנסי… בסוף מסתבר שהם רק נערי פוסטר. אפס אמון הם מקבלים במונדיאל הזה. למרות שהנבחרת ממש זועקת שהיא צריכה אותם.

אולי הטעות של סקאלוני הייתה שהוא לא הכניס אותם לעניינים מוקדם יותר ועכשיו הוא לא בוטח בבשלותם.

נשארו לנו שני משחקים. עד עכשיו הגענו לכל משחק כפייבוריטים ועכשיו אנחנו מגיעים כאנדרדוג מובהק. אולי זה יכניס בנו קצת רוח.

אחרי טיפה שינה וקצת רעננות - אני חושב שדה פול צריך לרדת לספסל או במינימום להחליף בינו לבין אנזו.
הראשון כבר לא מסוגל לחפות על מסי ברמה הפיזית בזמן שהשני מנוצל בצורה לא טובה אבל דווקא מסוגל לשחזר את התפקיד שדה פול עשה בעבר בהצלחה.
מדה פול נשאר בעיקר המסירה הטובה, ואולי דווקא באמצע יוכל להיות בעמדה שלא דורשת את אותה סיבולת וכיסוי שטחים.

סקאלוני לא יעשה שינויים כי הוא בא למונדיאל הזה עם דגש על הצד המשפחתי. זו בדר’'כ הטעות שמפילה נבחרות שזכו במונדיאל בעבר, אולי בצורה יוצאת דופן זה הסוד שלהם.

אנחנו מדברים כל הזמן (כמו הרבה אנשים) על היכולת של נבחרת ארגנטינה במונדיאל, על איך היא משחקת

היום אני מתקשר לאבא שלי בן 75 לשמוע ממנו מה דעתו על המשחק, מה הוא אומר לי “שתלך לעזאעזל היכולת, המדינה שלי (כבר מעל 60 שנה בארץ, שירת בצה"ל, שירת במשרד הביטחון מלא שנים אבל ארגנטינה עדיין המדינה שלו גם חח) בחצי גמר מונדיאל.
אל תדבר איתי על סקלוני אל תדבר איתי על מי טוב מי לא, לא מעניין אותי, תן לי לשמוח שארגנטינה בחצי גמר מונדיאל”.

וואלה מאוהב בו :star_struck:

ענק אבא שלך :heart: וצודק לחלוטין כמובן.

לך תחבק אותו בשבילנו.

ארגנטינאים זה דבר מרגש

ראבאק איך שורדים עד מחר ב-22:00 אני פקעת עצבים
אני מת לנצח אותם

אבל אתה לא תנצח אותם, יהיה פיק ברכיים. תרגע.

אם יש צדק לנפגעי הפיינליסימה יהיה גמר ספרד ארגנטינה
ומה שהכי טוב?