זה מה שעושים המרקסיסטים ושמאלנים רדיקלים: Intersectionality שלהם… הרי בשבילם כל העוולות קשורות ולכולן יש בסיס משתוף: הגבר הלבן וההטרו יהודי/נוצרי.
בגלל זה אנחנו רואים דברים הזויים כמו הומואים מנותקים שיוצאים נגד ה"איסלאמופוביה" (אחת המילים הממוצאות הבזויות בהיסטוריה) כמה אהבלים אפשר להיות?? הרי בשבילם גם הם וגם המוסלימים מדכאים במערב… אז יש אחוות מדוכאים לולז.
אני בטוח שכולכם זוכרים את זוג ההומואים החמוד שמכ-ל המאפיות בניו יורק הלכו למאפיה של נוצרי שלא רצה ליצור עוגה עם art work של חתונת הומואים כי זה יוצא נגד הדת שלו וזו זכותו מבחינה חוקית (זה לא שהוא לא מכר להם כי הם הומואים אלא שהוא לא רצה להשתתף באירוע שמנוגד לדת שלו. וזה מעוגן בחוקה) אז מה קרה?? התקשורת המרקסיסטית הרסה להם את החיים למרות זו זכותו ובבירור זוג ההומואים חיפשו את הפרובוקציה, אבל כשחברה גברים מיוטיוב הלכו למאפיות מוסלמיות וביקשו את אותה העוגה מה קרה??? כולם כולל כולם סירבו. שמעתם על העליהום שעשו?? גם אני לא… כי זו גזענות לבקש ממוסלימים את אותם הסטנדרטים שמבקשים מאיתנו…
אז מה תגידו לי עכשיו?? בגלל שהנוצרי טעה אסור לי לשפוטצאת המוסלימי?? לא שמים לב למגמה פה??
כמו שאמר משה, לא רק שלברון לא יצא נגד סין (ואני אפילו בעדו שלא אמר מילה בנושא) אבל להשתיק מי שאשכרה אומר משהו?? אז בסדר לברון הגדול, אתה לא רוצה, מסיבות מובנות, לצאת נגד סין, אבל להתשיק את מי שיוצא נגדם?? וואו.
נושא השחורים זה נושא אחר לגמרי כמו נשוא העבדות.
אתה לא יכול לצאת נגד “דיכוי” הנשים במערב (בחייאת אבוקו תנו לי לגחך קצת) אבל לסתום את הפה כשמוסלימים רומסים זכיות נשים במערב ואף אחד לא מעז להגיד כלום כי זה לא פיסי… הנושאים קשורים. אתה לא יכול לדבר על אחד ולהתעלם מהאחר.
אתה לא יכול לדבר על רצח העם ששוטרים לבנים עושים בשחורים (הסתה פרועה, שקרנית ומסוכנת) ולסתום את הפה כששחורים אשכרה טובחים בשחורים אחרים כל פאקינג יום.
אז אתה מראה לי שלא אכפת לך אם שחור מת או כמה שחורים מתים אלא אם מי שרצח אותם מתאים לאג’נדה שלך… וכך התקשורת וכלבלבים שלה מנפחים שטויות ואירועים נדירים ומתעלמים מבעיות אמתיות של משרתות את הנרטיב החולני שלהם.
צבועים בדיוק כמוהו רק עם פחות כוח להשפיע ופחות אפשריות בחירה ממנו.
זה בעייתי לתמוך בהם. אז אני מבין שגם הוא אנטישמי כמו BLM?? גם הוא תומך בפשעים ובבזיזה שלהם?? ותסביר לי, למה הפרימר ליג תומכת בתנועה הזו?? מכל העוולות בעולם, זו הכי גרועה? באמת? אתה לא מבין שיש פה הינדוס תודעה במיוחד לדור החדש שמושפע מהאנשים האלה?? באירופה אנשים פשוט רועדים מפחד רק מלהגיד מילה רעה על בן אדם מוסלימי לא בגלל שהוא מוסלימי, אלא בגלל שהוא חרא בן אדם שבמקרה הוא מוסלימי כי… גזענות!!! זה מה שהם מנסים להשיג.
הבאת דוגמה מצוינת. שמתי לב שנשים רגרסיביות מחבקות את התרבות האסלאמית המחליאה כלפי נשים כי הן מפחדות מגזענות ובגלל ערך הintersectionality. מבין איזה קטע זה?? נשים במערב בוכות על כל שטות שזה סקסיזם או משהו וממציאות מילים מגוחכות כמו “הסגברה” אבל שזה מגיע לאיסלאם הן סותמות את הפה (אגב בדיוק כמו שהתרבות האסלאמית מבקשת) ופתאום בשבילן כיסוי ראש זה “העצמה” נשית וכל מיני שטויות כאלה. נפלא ממש.
בדיוק. אז מה היא בעיה גדולה יותר: 9 לא חמושים שנהרגו על ידי שוטרים בשנה שלמה או 10 שחורים שנרצחים כל יום על ידי שחורים אחרים??
בעיית אונס הילדים בבריטניה בידי מוסלימים נפלאים או BLM?? מה יותר חשוב לפרימר ליג???
לצערי, רובם המוחלט.
הגבר גבר הזה לא הצליח שום פעם להגיד שום דבר חכם כשהתווכחתי איתו בפייס. במיוחד כשהוכחתי לו כל פעם כמה הוא מוטה וטועה. כשאמרתי שאני ערבי הוא התחיל להתעלם ממני בגלל הטענה שאני בוט… נשבע. אבל הגבר המשיך לקרוא את כל מה שכתבתי ולמרות שתמיד הייתי חריף והוגן ולא קיללתי אף פעם בסוף חסם אותי… קלאסי