אי המכירה שלו ליובנטוס זה אולי המחדל הכי גדול של דקו עד היום. ואנחנו מדברים על דקו…
אבל בדיעבד, זה היה חכם. אם הוא היה נמכר, וגם איניגו, מה היית עושה? כריסטיאנסן הפציע, קובארסי ילד באנקר ו…אריק גרסיה.
3 בלמים בלבד זאת שמיכה מאוד מאוד קצרה.
שתי מילים: יונתן תה
מצד שני, היו שוחטים את דקו על זה שנתן לאראוחו לעזוב.
בדיעבד, אם הייתה הצעה של 50-60 מיליון(ואני לא זוכר אפילו אם היה דיווח על הצעה בגובה הזה), לא מן הנמנע שמנהל עם עצבים מברזל היה לוקח את הכסף וחוסך לעצמו את הכאב ראש של ‘יצליח/לא יצליח’.
בברצלונה תמיד העניין הסנטימנטלי מקבל חשיבות גדולה וזה מקשה על החלטות קרות כאלה.
כשמקבלים החלטות, לפעמים גם טועים בדרך, אצלנו לא מקבלים החלטות מהסוג הזה ואז פשוט מפספסים.
זה לא חדש שהפופוליזם לפעמים גובר על ההיגיון אצל לאפורטה. אני לא מנתח עכשיו אם זו החלטה נכונה או לא, אלא שאחד המניעים שלה היא מה יגיד הקהל.
ראינו את זה אצל דני אולמו, שלדעתי עיקר העניין בלהביא אותו, בכל מחיר, הוא לשחק על הרגש של הקהל ולמכור לו שהנה, החזרנו שחקן בית.
בלינגהאם התחמק מזימון. ראשפורד לעומת זאת זומן. באמת אני לא מבין איך ריאל עושה את זה. פוטרת את מי שבא לה מהנבחרות בלי השלכות בזמן שאנחנו במלחמות עם דה לה פואנטה הנבלה.
גם ברנאל זומן לצעירה ..
דווקא זה דבר טוב.
הוא בקושי מקבל דקות עד כה, נבחרות צעירות זה רמה יחסית יותר נמוכה של כדורגל. אפשרות טובה בשבילו לשחק.
לאמין בחוץ לשבועיים שלושה. מקווה שזה תרגיל לנבחרת.
הוא לא בהכרח לא מקבל דקות כי פליק לא סופר אותו, אלא עיניין של ניהול הכושר שלו. לא יודע עם הסימון של ברנאל טוב לנו ולו.
הוא חזר מול ולנסיה ואז ב-4 משחקים קיבל רק דקה לפני פסז’.
לא אומר שפליק לא סופר אותו, אלא שהוא מתקשה למצוא לו דקות ‘‘נוחות’’(ניוקאסל בחוץ, חטאפה משחקת מגעיל, סוסיאדד צמוד). גם מול פסז’ זה לדעתי היה בלית ברירה כי פדרי ופרנקי היו גמורים.
ספרד הצעירה יכולה לאפשר לו יותר דקות מול יריבות יותר נוחות.
הבעיה היא שזה לא יהיה מנוהל. למאמנים נבחרות יש 2-3 משחקים לתת בראש. מי שזמין זמין. לא מתעסקים בניהול עומסים וכ’ו. יש סגל יש משחק.
ברנאל לא היה נראה קשור לענף ב 15 דקות שהוא קיבל מול psg. עקבתי אחריו במיוחד.
לא מבין למה הוא קיבל זימון בכלל.
כי זה כמו בפיפ"א: שחקני הגדולות מקבלים בוסט ברייטינג כי הם פשוט משחקים בגדולות.
ג’מאל בברסה עם 89. באתלטי הוא היה עם 82 מקסימום.
לבה עם 88 לעומת חולי עם… 87 ![]()
זו התאוריה שלי.
אראוחו לא זומן למשחקי ידידות של הנבחרת.
אני מצפה להרבה דקות ממנו אחרי שהוא מקבל שבועיים מנוחה. במיוחד לאור היכולת של קוברסי.
מישהו בספרד הצעירה קורא את הפוסטים שלי.
ברנאל נופה מהנבחרת בגלל physical discomfort
זה קרה בעקבות שיחה בין המועדון להתאחדות.
בנוסף, פליק אומר את המשפט המדאיג הבא: “הוא(ברנאל) כרגע אפילו לא במצב הפיזי שהיה בו לפני הפציעה”.
מבאס.
לצערי זו תופעה נפוצה. מאוד קשה להגיע לכושר של לפני הפציעה, וכמעטעאף פעם לא מגיעים למצב שאתה “טוב יותר ממקודם”. לא משנה כמה יטחנו בחדר כושר, ספרינטים ושינוי כיוון וכ’ו, המאמץ הכי גבוה הוא במשחק רשמי. בגלל זה החזרה נעשית בהדרגה במספר דקות.
ולכן אני שואל למה ברנאל זומן בכלל מלהתחילה.
במקום ללמוד מריאל המועדון שלנו כל פעם שולח חצי קבוצה לנבחרות.
מדהים.
אחרי מה שהמאמן הספרדי עולל לגאבי (אני לא זוכר אם הוא היה מאמן בפציעות של פדרי) ולאמין (ובנוסף התגובה הלא מתנצלת שלו) זה פשוט מעצבן רצח שאנחנו שולחים עוד שחקנים לספרד .
ספרד לא ראויה לשחקנים של ברצלונה. במילא הם גם אף פעם לא מעריכים אותם.
הוא היה המאמן באולימפיאדה ההיא, אימן את הu21 גם