אקסים ומושאלים ברסאים ::

חבל רציתי לתת לייק עד ההטרלה בסוף
לוצ’ו זה מלך, טמבל זה מלך
הכדורגל ניצח, ארסנל זה בלתי ניתן לצפייה

למה זאת הטרלה? שוב, מבחינת אחוזים-הוא מאמן יותר גדול מכולם בברצלונה. אני מסכים שאולי הוא צריך יותר זמן באירופה, אבל מאמן כדורגל לא נמדד רק בדרך שהקבוצה שלך משחקת.

חוץ מזה, פריז שלו משחקת מדהים.

בקטן - אחוזי ניצחונות משחקים הם אינדיקטור מוזר. פפ עם 75% אליפויות בבארסה, לוצ’ו עם 67% - אם כבר, זה יותר מעניין מאחוזי ניצחונות, ועדיין זה לא מאוד מעניין ולא לב הטיעון שלי.
בגדול - כבר היה לנו את הדיון על ההשוואה בין הקדנציות שלהם בבארסה ממש לא מזמן. אין לי משהו חדש להוסיף מאז.

נכון, ואני מקווה שטל משתחווה.
מה שלוצ’ו עושה בפריז מדהים, ובוודאי מקפיץ את המעמד ההיסטורי שלו בכמה רמות. אני לא בטוח שהוא כבר בשולחן של קלופ ומוריניו, אבל אולי. לשולחן של פפ ופרגוסון לטעמי הוא עוד לא הגיע, צריך עוד זמן ו/או חדשנות ייחודית כלשהי, מעין innovation של המשחק שיהיה רשום עליו - קשה לי להסביר במילים, אבל חושב שכרגע זה לא שם. זה אולי לא הכרחי (אבל זה בטח עוזר, למשל במקרה של קרויף), וגם לאנצ’לוטי (וזידאן) אין כזה, אבל אז כאמור - צריך עוד זמן.
בסוף, את בארסה של פפ יזכרו יותר מאת כל הדברים שלוצ’ו עשה בקריירה שלו, נכון להיום, ואני גם לא בטוח שסיטי של פפ (6 אליפויות אנגליה ב7 שנים, עונה של 100 נקודות, טרבל) נופלת מפריז של לוצ’ו (בק2בק אלופות).

לא מתלהב מהבק טו בק שלו, כמו שלא התלהבתי מהבק טו בק טו בק של זידאן. האם לואיס אנריקה הנוכחי משמעותית יותר טוב מלואיס אנריקה של ברצלונה? חד משמעית. האם הוא בין המאמנים הטובים בעולם כיום? חד משמעית. האם זה איזה הישג היסטורי? לא ממש.

חוץ מזה שאני לא מבין את ההתלהבות מניצחון בפנדלים. אם הם היו מפסידים, אז הוא היה פחות טוב?

זה מצחיק, כשהוא הפסיד בטורניר מעפן וזניח ששימש כהכנה לעונה פשוט עם כסף אמרת שזה רק מראה איזה אפס הוא. אבל כשהוא לוקח פעמיים ברצף גביע אירופה אתה לא מבין מה מתלהבים…

תגיד לי שאתה שונא את לואיס אנריקה ולא אובייקטיבי בלי להגיד את זה.

ההישג שלו היסטורי. ושל זידאן. אנחנו צריכים להיות שמחים שהוא השיג כזה הישג-עכשיו ריאל מדריד לא יכולה להתפאר שהיא היחידה :smiling_face_with_sunglasses:

אני חושב שאנשים מזלזלים בלואיז אנריקה ןלא מכבדים אותו בגלל שהוא פחות נוצץ. אני מסתכל על הקבוצה שלו, וחשוב להבין-זאת שקבוצה שהוא בנה. כשאמבפה עזב אותם אף אחד לא הביא להם צ׳אנס. פריז הזאת למעלה מעשור ניסתה לקחת את גביע אירופה והחליפה את השלד שלה כמה פעמים. לואיס אנריקה היחיד שהצליח לבנות שם אימפריה, והכי חשוב-בלי אף שחקן ענק. הוא פשוט יצר תלכיד ששולט ומנצח את אירופה כבר פעמיים ברצף.

בכנות, אם זה היה הפוך ולוצ’ו היה מגיע לבארסה ראשון, ואחריו פפ, אתה חושב שהוא היה משיג את מה שהוא או פפ השיגו?

אני לא.

זה דיון יותר מדי היפותטי.

ההישגים של לוצו בפסז בתור מאמן הרבה יותר גדולים מההשגים שלו בברצלונה.

מה שמרשים אותי הכי בקדנציה שלו בפאריז שהוא הבין שאמבפה זה נטל ואיך הוא הפך את דמבלה לשחקן שהוא היום .

לא נראה לי שאפשר לשנוא את לואיס אנריקה

הוא אחלה גבר.

אנטי-מדרידיסטה, עזב בלי לעשות בעיות ולבקש פיצוי כשהיה מיצוי.

היום הוא גם מרשים אותי מאוד כמאמן.

לוצ’ו של בארסה לא הרשים אותי. אין ספק שהוא גדל, למד והתפתח מאוד מאז.

טל ממש שונא אותו.

עזוב, יש אנשים ששונאים את מסי עדיין.

מבאס, אבל לפחות לא הלך לקבוצה הבכירה במדינה.

מה החשיבה פה? כסף?

מסי עם גודיונסן האבא והלילה שיחק מול הבן

לפי ה-AS, צ’אבי ‘מורחק’ מאגדות ברצלונה משום שלא תמך בנשיא הנוכחי ז’ואן לאפורטה בקמפיין הבחירות האחרון. הקפטן האגדי לא היה חלק מהסגל של הכוכבים ששיחקו במיאמי ובסיאול והיעדרותו תמשיך גם במשחקים הקרובים. הריאיונות שנתן לתקשורת גרמו לכעס בקרב ההנהלה. על פי “רדיו קטלוניה”, סוכניו של צ’אבי קיבלו שיחה מלואיס סא, עמית לשעבר של דקו בסוכנות הישנה שלו והמקדם הנוכחי של משחקי האגדות, שהודיע ​​להם שהוא לא רצוי ושהצעתו לשחק בסיאול נדחתה. צ’אבי התאכזב שלא היה יכול לשתף פעולה עם סרחיו בוסקטס, ג’ורדי אלבה וחאבייר מסצ’ראנו חבריו מהטרבל ב-2015.

אני רוצה לראות פעם אחת קלאסיקו כזה בין שתי הקבוצות עם שני הרכבים אגדיים מלאים עד כמה שזה אפשרי בהתאם לכל העיסוקים של השחקנים ולהימצאותם על הגלובוס. וגם שלואיס אנריקה ישתתף ויקח יומיים חופשה מפריז סן ז’רמן בצד שלנו זה תמיד מסתכם בלואס פיגו, איקר קסיאס, פפה, ועוד כל מיני בלמים שהוחתמו אולי ישר למשחק האגדות :slight_smile:

טוב, אחרי 3783858484 כרטיסים צהובים כמאמן, הגיע הזמן באמת שירחיקו אותו.

יש בכלל עוד קלאסיקו של אגדות בין המועדונים לאור מערכת היחסים השבורה בין ריאל לברצלונה? היה משחק נגד ליברפול לפני כמה ימים.

אני חושב שזאת בושה וחרפה שצ׳אבי לא מוזמן למשחקי האגדות. לא מערבבים דברים כאלה. אסור להכתים את היותו אגדה כשחקן, לא משנה אם תמך בלאפורטה או לא. זאת פוליטיקה בלבד.

לא מתנהגים ככה.

הקשר האגדי יאיא טורה פוצח בקריירת אימון. טורה יאמן את סלובן ברטיסלאבה הסלובקית.

איך השחקן העצלן הזה יכול להיות מאמן.