אני די חצוי בין להאשים את זידאן ולהגיד ‘ההפסד עליו’ לבין להפיל את רוב האשמה דווקא על ראמוס ומיליטאו שהפסידו בכל מאבק אפשרי, עשו טעויות מביכות והקפטן בכלל חשב שהוא משחק כ-‘9’. לגבי זידאן הבעייה שלי איתו, ולכל מאמן יש בחירות שהאוהדים עצמם לא מבינים - עושה רושם שאין אצלו באמצע. או הרכב בונקריסטי-מגעיל-הגנתי ובא לך להעביר ערוץ, חמישה קשרים למשל נגד אתלטיקו ו-ולנסיה - או מערך קצת התקפי מדי (בטח נגד קבוצה מוכשרת) למרות שלא חשבתי שתהיה התפרקות כזו וגם יום חלש של השוער לא תרם (הפסדנו בצדק, כמובן).
המשחק הזה גרם לי גם לחשוב שהשיפור בהגנה שלנו הוא לא כזה גדול, לא קבוצתית ולא אינדיבידואלית כי זה לא מתקבל על הדעת שבלי קאסמירו יש בית זונות באמצע, אלא פשוט מדובר נטו בהתבנקרות שלנו.
הלאה: הלך הגביע וזה באסה מצד אחד, זה תמיד קורה לנו, לא יודע איך להגיב להפסד של ברצלונה אחר-כך, ומצד שני אולי עדיף ליפול פה ולא במשחק ליגה ושהקבוצה שוב ‘תחשב מסלול מחדש’ כי מספר הניצחונות שלנו מטעה.
המטרה הבאה של זידאן לדעתי היא לשלב את הזאר שיחזור בעזרת השם וגם את ויניסיוס ביחד. ויני חייב לשחק אחרי ההופעה הגדולה שלו אתמול, היה כיף לראות אותו, היה הכתובת לכל כדור. אני תוהה מתי נראה יכולת של שחקן התקפה אצלנו כמו של איסק אתמול. דבר נוסף, לגבי בנזמה, יש את הימים האלה שהוא הכי גרוע על המגרש. עזבו שאי אפשר לתת לו כדור עומק כי הוא צב ושהוא יוצא מהרחבה כל הזמן והפעם אין כריסטיאנו - היו הרמות טובות של מרסלו, של נאצ’ו, של פיגו (צוחק) והוא לא היה קרוב לנגוח, לא ניצח באף מאבק מול שחקן הגנה, לא ידע איפה לעמוד, זה מרגיז.
אגב כבר קראתם שגארת’ בייל החליט שמספיק לו וחתך מהברנבאו ב-1:4? מילא היה משתמש בתירוץ של קרוס אבל המשחק היה בשעה שבע וזה לא שהוא צריך לישון מוקדם. הוא כזה מטומטם, בחיי.