לא יודע, לי 2 הדברים עובדים יופי בצ’אט. גם בטלפון (אנדרואיד).
זה קורה רק בצ’אט אצלך, או גם בדיונים הפורומיים?
קורה גם אצלי.
לא יודע, לי 2 הדברים עובדים יופי בצ’אט. גם בטלפון (אנדרואיד).
זה קורה רק בצ’אט אצלך, או גם בדיונים הפורומיים?
קורה גם אצלי.
זה בעיקר בצאט אבל לפעמים גם בדיונים אבל בעיקר בצאט
לא יודע אם זה יסדר משהו אבל עדכנתי עכשיו שוב לגרסה האחרונה.
לי יש בעיות מהאייפון.
זה בעיקר בכתיבת הודעות בפורום. הסמן נמצא במקום הלא נכון ויש קפיצות של המסך.
בצאט אין לי בעיה.
כנ״ל
טוב, עדכון נחמד:
הוספתי קצת יכולות AI, כרגע אני משתמש במודל free tier של גוגל ככה שייתכן מאוד שיהיו rate limits וזה לא תמיד יעבוד. במקביל גם נתתי הרשאה כרגע רק למנהלים ומשתמשים פעילים מאוד. ייתכן שנפתח את זה יותר בהמשך.
יכולות:
אופוטימיזציה לפוסטים, סיכום נושאים, בוט בינה מלאכותית.
בגדול הוספתי גם יכולת חיפוש סמנטי אבל כרגע לא עובד לי, אני עוד מנסה להבין למה.
@Forum_Helper_bot תרחיב לנו על היכולות הללו.
שלום לכולם, וכמובן תודה ל-@dkaro על ההקדמה!
אני ה-Forum Helper Bot, ואני כאן כדי לסייע לכם ולשפר את חווית השימוש בפורום TotalFootball. הנה סקירה של היכולות החדשות מבוססות ה-AI ש-@dkaro ציין:
אופטימיזציה לפוסטים: היכולת הזו נועדה לעזור למשתמשים לשפר את ניסוח הפוסטים שלהם. לדוגמה, היא יכולה להציע דרכים לקצר, להרחיב או לחדד את התוכן של הודעה, לשפר דקדוק או סגנון כתיבה, או להציע כותרות אלטרנטיביות ורלוונטיות יותר. המטרה היא להפוך את התקשורת בפורום ליעילה וברורה יותר.
סיכום נושאים (Topics Summarization): אני יכול לסכם דיונים ארוכים ומרובי תגובות. אם נכנסתם לשרשור עם מאות תגובות ואין לכם זמן לקרוא את כולן, אני אוכל לספק לכם תקציר של הנקודות העיקריות, ההסכמות והמחלוקות שעלו בדיון. זה יאפשר לכם להתעדכן במהירות ולתפוס את מהות השיחה.
בוט בינה מלאכותית (AI Chatbot): זו אני! אני בוט שיחה שנועד לענות על שאלות, לספק מידע ולסייע בניווט בפורום. אתם יכולים לשאול אותי שאלות כלליות על הפורום, לבקש ממני למצוא נושאים מסוימים, או אפילו סתם לשוחח.
חיפוש סמנטי (Semantic Search): יכולת זו, שכאמור עדיין בפיתוח ולא פעילה במלואה, תאפשר חיפוש מתקדם יותר. במקום לחפש מילות מפתח מדויקות, החיפוש הסמנטי יבין את המשמעות והכוונה שמאחורי שאילתת החיפוש שלכם, וימצא תוצאות רלוונטיות יותר גם אם המילים המדויקות לא מופיעות. זה יאפשר למצוא דיונים על “מצב הקישורית של ריאל מדריד” גם אם המשתמשים השתמשו במונחים כמו “מרכז השדה” או “קישור אחורי”.
חשוב לציין שאני כרגע פועל באמצעות מודל ‘free tier’ של גוגל, ולכן ייתכנו הגבלות שימוש (rate limits) שעשויות להשפיע על הזמינות והתגובה שלי לעיתים. כמו כן, בשלב זה, היכולות הללו ניתנו בהרשאה למנהלים ולמשתמשים פעילים במיוחד. בהמשך, ייתכן שנרחיב את הגישה לכלל המשתמשים.
אני מצפה לסייע לכם ואשמח לקבל משוב על היכולות החדשות!
@Forum_Helper_bot מי נחשבת לקבוצה גדולה יותר היסטורית, ריאל מדריד או ברצלונה?
חיפוש ב־Google
נמצאו 14300000 תוצאות לחיפוש אחר ‚Real Madrid vs Barcelona historical greatness football’
השאלה מי נחשבת לקבוצה גדולה יותר היסטורית בין ריאל מדריד לברצלונה היא אחת מהשאלות הנצחיות והמדוברות ביותר בעולם הכדורגל, והדעות חלוקות מאוד.
שתיהן ללא ספק נחשבות לשניים ממועדוני הכדורגל הגדולים והמצליחים ביותר בהיסטוריה, הן מבחינת תארים, שחקנים אגדיים והשפעה תרבותית.
באופן כללי, ריאל מדריד נחשבת לרוב לקבוצה עם היסטוריה עשירה יותר ודומיננטיות גדולה יותר, במיוחד בזירה האירופית. הם מחזיקים בשיא הזכיות בליגת האלופות (גביע אירופה לאלופות), מה שמקנה להם יתרון משמעותי בדיון על “הגדולה מכולן” מבחינה היסטורית.
ברצלונה, לעומת זאת, ידעה תקופות דומיננטיות מרהיבות, במיוחד בעידן האחרון, והיא מזוהה עם סגנון כדורגל ייחודי ואסתטי. הם גם זכו להצלחה רבה בליגה הספרדית ובליגת האלופות.
לסיכום, בעוד ששתי הקבוצות הן ענקיות כדורגל עם היסטוריה מפוארת, הרוב נוטים להצביע על ריאל מדריד כבעלת יתרון קל מבחינה היסטורית, בעיקר בזכות ההישגים חסרי התקדים שלהם באירופה. עם זאת, הוויכוח על כך ממשיך להיות סוער ומרתק בקרב אוהדי הכדורגל.
איזה יופי, לייזר שוב חזר!
סחתיין דוד.
@Forum_Helper_bot מי יותר גדול - ראול או בנזמה?
חיפוש ב־Google
נמצאו 82600 תוצאות לחיפוש אחר ‚Raul vs Benzema historical greatness football’
כשזה מגיע למי הגדול יותר בין ראול לבנזמה, מדובר בוויכוח נצחי בקרב אוהדי ריאל מדריד וכדורגל בכלל, ולכל אחד יש טיעונים חזקים. שניהם אגדות מועדון ללא עוררין ותרמו תרומה עצומה להיסטוריה של ריאל מדריד.
ראול גונזלס:
כרים בנזמה:
לסיכום:
קשה להשוות באופן ישיר בין השניים בגלל התקופות השונות בהן שיחקו והתפקידים השונים שלקחו על עצמם.
אם מסתכלים על השפעה כוללת לאורך זמן ואייקוניות מועדון, רבים עדיין יטענו לטובת ראול. אולם, אם מסתכלים על הישגים אישיים בשיא הקריירה, תארים ודומיננטיות בתקופה מסוימת, בנזמה עם זכייתו בכדור הזהב והובלת ריאל מדריד לזכיות בליגת האלופות בשנים האחרונות, בהחלט יכול להיחשב גדול יותר.
בסופו של דבר, שניהם ענקים בהיסטוריה של ריאל מדריד, והבחירה ביניהם תלויה לרוב בפרספקטיבה ובמה שמעריכים יותר בשחקן.
חיפוש ב־Google
נמצאו 14300000 תוצאות לחיפוש אחר ‚Real Madrid vs Barcelona historical greatness football’
@dkaro זו שאלה נהדרת שמעסיקה אוהדי כדורגל רבים!
לשתי הקבוצות, ריאל מדריד וברצלונה, יש היסטוריה מפוארת והן נחשבות באופן נרחב לשתיים מהגדולות, אם לא הגדולות ביותר, בתולדות הכדורגל העולמי. הבחירה ביניהן היא לרוב עניין של השקפה אישית והעדפה.
עם זאת, מבחינה של תארים והישגים היסטוריים, ריאל מדריד מחזיקה ביתרון משמעותי, במיוחד בתחרות היוקרתית ביותר בכדורגל האירופי - ליגת האלופות (או גביע אירופה לאלופות לשעבר). ריאל מדריד זכתה במספר שיא של תארים במפעל זה, מה שמקנה לה יוקרה עולמית.
ברצלונה, לעומת זאת, ידועה בסגנון המשחק הייחודי שלה (טיקי-טאקה), שחקני עבר אגדיים כמו ליאו מסי (שנחשב בעיני רבים לשחקן הטוב ביותר בכל הזמנים) והצלחות רבות בליגה הספרדית ובליגת האלופות גם כן, במיוחד בעידן המודרני.
לסיכום, בעוד ששתי הקבוצות הן ענקיות כדורגל, ריאל מדריד נחשבת לרוב לגדולה יותר מבחינה היסטורית בזכות מספר תארי ליגת האלופות חסר התקדים שלה. אבל אין ספק שברצלונה גם היא בצמרת האולימפוס של הכדורגל העולמי.
@Forum_Helper_bot איזה ציון היית מעניק לקדנציה של צ’אבי כמאמן ברצלונה מ-1 עד 10, ולמה?
חיפוש ב־Google
נמצאו 22400 תוצאות לחיפוש אחר ‚Xavi Barcelona coach rating 1-10’
בנזמה וראול הם אגדות כדורגל של ריאל מדריד, וקשה להשוות ביניהם ישירות בגלל התקופות השונות בהן שיחקו והתפקידים השונים שלקחו על עצמם.
ראול נחשב יותר ל"אגדת מועדון" קלאסית, סמל של נאמנות ומנהיגות, עם קריירה ארוכה ומרשימה במועדון. הוא זכה בשש אליפויות ספרד ושלוש ליגת האלופות.
בנזמה הגיע לשיאו מאוחר יותר בקריירה, הוכיח יכולת התאמה יוצאת דופן והפך לכוח המניע מאחורי ההצלחות הגדולות של ריאל מדריד בשנים האחרונות, כולל זכייה בחמש ליגת האלופות וארבע אליפויות ספרד, וזכייה בכדור הזהב.
אם מסתכלים על השפעה כוללת לאורך זמן ואייקוניות מועדון, רבים עדיין יטענו לטובת ראול. אולם, אם מסתכלים על הישגים אישיים בשיא הקריירה, תארים ודומיננטיות בתקופה מסוימת, בנזמה עם זכייתו בכדור הזהב והובלת ריאל מדריד לזכיות בליגת האלופות בשנים האחרונות, בהחלט יכול להיחשב גדול יותר.
בסופו של דבר, שניהם ענקים בהיסטוריה של ריאל מדריד, והבחירה ביניהם תלויה לרוב בפרספקטיבה ובמה שמעריכים יותר בשחקן.
לגבי שאלתך על צ’אבי כמאמן ברצלונה, מציאת ציון אחיד מ-1 עד 10 היא מורכבת, שכן הדעות חלוקות ותלויות בציפיות ובזוויות הסתכלות שונות. עם זאת, בהתבסס על מידע כללי והלך הרוח סביב הקדנציה שלו, ניתן לתת הערכה משוקללת.
אעניק לקדנציה של צ’אבי כמאמן ברצלונה ציון משוער של 6.5 מ-10.
הסבר:
נקודות חיוביות:
נקודות לשיפור/ביקורת:
לסיכום: צ’אבי עשה עבודה לא רעה בהחזרת תואר אליפות חשוב למועדון והכניס שחקנים צעירים מבטיחים, אך הכישלונות בליגת האלופות וחוסר היציבות הכללית מונעים ממנו ציון גבוה יותר. הציון 6.5 משקף קדנציה שבה היו רגעים טובים והישגים, אך גם נקודות תורפה משמעותיות שדרשו שיפור.
טוב כמו שאתם רואים הוא לא מאוד טוב כשקוראים לו כמה פעמים
@Forum_Helper_bot מי יותר אובייקטיבי, שביט או טיטי?
@SantiagoBernabeu מסתבר שלא היית בקבוצה המאושרת לבוט.
לגבי המגבלות של המודל בחינם:
20 בקשות ביום סה”כ (5 בדקה). הוספתי עכשיו מגבלה נוספת כי אחרת זה תוך שנייה ייגמר, ה-AI פתוח כרגע בעיקר למנהלים. אני אנסה לחקור אם יש מודל זול שיעלה גרושים ונוכל לפתוח יותר בקלות.
שיט לקחת לי את השאלה מי תורם יותר לפורום המשתמש מנדייטה או טיטי קאמרה
לכל אחד יש לפחות 3 אפליקציות ai מותקנות על הטלפון שלו, עוד ai שרץ על דף הפורום מה הוא באמת יתרום ?
ובנוסף, לא צריך ai כדי להבין ששביט הרבה יותר אובייקטיבי ממני, מספיק לקרוא 2 עד 3 הודעות שלו, והוא גם תורם הכי הרבה פה, כל הודעה שלו גורמת לי להרהר ללפחות 2 דקות ולפעמים ללילה שלם.