רק לשם הבהרה, לא היה כל קשר בין מה שאני הבאתי לדברים של פלורנטינו. הביקורת לא הייתה כלפי לאפורטה אלא כלפי השטויות שחלק מהמשתמשים כאן בפורום כותבים בדרך קבע.
אני אעשה את זה יותר פשוט בתקווה שהפעם זה יובהר. אצלכם אוהדים כתבו שטבאס אוהד ריאל שרוצה לפגוע בברצלונה וכל יתר השטויות שכתבו שם, ואז קם לאפורטה ואומר שהוא עושה עבודה טובה ויתר המחמאות שלו שם. סותר לגמרי את הקונספט שהוא מאמלל את ברצלונה.
אתם אלה שלקחתם את זה לכיוון הזה של נגריירה והדברים של פלורנטיו, למרות שמה שכתבתי היה דיי פשוט ולא משתמע לשני פנים. אני לא יודע למה עשיתם את זה, אולי אתם מצפים לכך שיש לכם הרבה עבודה לעשות כדי להגן על המועדון שלכם, או שיש סיבה אחרת שאתם אולי יכולים להציע. תחכו עם זה, עוד יבואו ימים שבהם תצטרכו לגמגם יפה כשתיעקצו על כך. בינתיים יש מימ מאוד יפה של בלינגהאם צועק לפדרי “לא, אפילו עם נגריירה” אחרי טענה שלכם לשופט, אני הולך להשתמש בה בפעם הבאה כשתהיה לי סבלנות להטריל אתכם.
איך זה מתחת לשולחן אם יש קבלות? יש הוכחות ששילמנו לו. אומנם חלק קטן במזומן, אבל זה לא מתחת לשולחן. זה מעל השולחן.
מזל שאתה לא שופט ורק פה אפשר לקרוא את ההטרלות שלך.
אבל אם מאשימים אותי בפשע, צריך לבוא עם הוכחות לזה לא? אני לא חף מפשע עד שיוכח אחרת?
חוקי, ועוד איך חוקי. פשוט בכייני ומפעיל לחץ על שופטים שבסוף עובד כמו שאנחנו רואים.
זה דבר מקובל שקבוצות מקבלות דוחות על שיפוט וייעוץ.
בסופו של דבר, וזאתי הודעתי האחרונה בנושא-בארסה לא מואשמת בשוחד, והיא תצטרך להתמודד בבית משפט מול האשמות מולה. זה לא הופך אותה לאשמה עדיין. אם בבית המשפט יוכח אחרת, זה כתם עצום שהמועדון יצטרך להתמודד איתו, וכל עונש יהיה ראוי. אבל גם לדעתי, פרז סתם משתמש בזה לניפוח ועובדה שעד כה שום דבר לא יצא מזה. פרז מנפח את פרשת נגריירה ומצד שני עושה טרור לשופטים ומקבל את שכרו את המגרש עם שיפוט מאוד מלטף.
אם מעניינת אותך תשובה אמיתית (ומפתיע שאתה לא יודע לבד לפי איך שטענת שאתה עוקב אחרי ברצלונה) אז בבקשה:
טבאס אוהד ריאל, בלי שום קשר לזה הוא פגע בברצלונה. המניע כנראה היה אי ההסכמה לחתום על הסכם השידור וכן הסופרליג ופחות האהדה שלו לריאל.
הוא לא אפשר לרשום את מסי ועשה את המוות ברישום של שחקנים אחרים תוך כדי שהוא משנה כל רגע את החוקים כדי שיפריעו יותר או עם המצאות מופרכות כמו למשל חישוב שכר של שחקנים לפי שווי של אנליסטים של הליגה ולא לפי החוזה בפועל.
לאפורטה פוליטיקאי, הוא עושה מה שטוב לו ולברצלונה (לא ברור באיזה סדר). הוא הלך עם פרז בנושא הסופרליג תוך כדי שהוא נשרף באירופה ומול הליגה (טאבס).
כשהתחילה פרשת ניגריירה ופרז יצא נגד ברצלונה הוא הבין שהוא רוכב על הסוס הלא נכון מבחינתו והתחיל לעשות פעולות שיגרמו לטאבס להיות איתו כמו למשל להצהיר על פרישה מהסופרליג והסכמה למשחק במיאמי.
טאבס עדיין ניסה לדפוק את ברצלונה כשהדליף לבילבאו (או לסוכן של ניקו) מסמכים על המצב הכלכלי של ברצלונה וגרם לניקו לא לחתום במועדון [יש שיגידו שעשה איתנו חסד ואולי בכלל התכוון לטובתנו] אבל השיח והיחסים נהיו שונים.
אני לא בטוח שאם טאבס מודח לאפורטה לא מדליק סיגר תוך כדי פתיחת שמפניה אבל כרגע לאינטרסים הכי טוב לו להיות בעדו (ועדיין הוא גם לא יצא מגדרו ולא אמר שהיחסים טובים אלא רק לא דרך על הגופה).
מכיר את כל הטענות הללו, אכן אתה מפרט פה בצורה יפה אותן, ואחרי כל זה לאפורטה אומר שהוא עושה עבודה טובה. הרבה יותר סביר שהפרשנות שלכם שהוא רודף את ברצלונה שגויה מיסודה. ברצלונה הייתה במצב כלכלי לא קל אחרי ברתומאו ולאפורטה ניסה לעגל פינות פעם אחר פעם ולעקוף את הפיירפליי של הליגה, והליגה לא אפשרה את זה. אתם פשוט הייתם לא אובייקטיביים בניתוח שלכם.
100%, זו דעתך והיא אובייקטיבית בדיוק כמו הדעה שלנו רק לצד השני.
את זה שאת השכר של פליקס וקנאסלו חישבו לפי אנליסטים של הליגה ולא לפי החוזה בפועל (כלומר הם נרשמו בשכר גבוה יותר ממה שהם קיבלו בפועל ותפסו יותר מקום בפייר פליי) טאבס אמר בקולו.
יש אצלנו בפורום הרבה ביקורת על לאפורטה ויש גם סיפור לאחרונה שהתפרסם שהוא עצר חזרה של מסי (בתקופת צאבי), אנחנו לא חושבים שהוא המשיח ולא הולכים אחרי מה שהוא אומר באש ובמים וזה כולל דברים שהוא אומר על טאבס.
נותנים לך טענות קונקרטיות למה טבאס עושה נזק לברצלונה (ושאפו ל @Dovi שבאמת הציג אותן מצוין). במקום להתמודד איתן אתה רק חוזר על המנטרה “אבל לאפורטה אמר אחרת”. אתה מבין שזה לא טיעון, נכון? לאפורטה יכול לטעות (מה שקורה הרבה), ולאפורטה יכול לשקר (מה שקורה אפילו יותר).
השילוב של הזחיחות והביטחון העצמי המופרזים שלך (הרבה יותר סביר שהפרשנות שלנו שגויה, ועוד לא סתם שגויה, אלא שגויה מיסודה, וזאת כי… ככה בא לך), עם היעדר טיעון ממשי, לא מוסיפים לך נקודות זכות בדיון.
שאלת איך אוהדי ברצלונה מסבירים את הטענה שלהם שטאבס נגדם ופתאום לאפורטה אומר שהוא בסדר.
הסברתי בצורה הכי ברורה שאני יכול.
נראה שלא באמת מעניינת אותך התשובה או ההסבר אלא מעניין אותך להגיד את הדעה שלך שאוהדי ברצלונה צבועים/לא אובייקטיביים ועל זה כתבתי בהתחלה שאם אתה רוצה להתנגח, בהצלחה. יש פה מספיק כאלה שנהנים מזה, אני פחות.
לא ניסיתי לטעון שאני אובייקטיבי. לא העלתי אפילו את הפוזיציה שלי עד ממש להודעה האחרונה. אתם אלה שצריכים להתווכח עם לאפורטה שהוא זה ש”נלחם” את המלחמה הזאת.
אני לא הולך להכנס אתכם לדיון על זה כי אף אחד לא מכיר פה מספיק את הפרטים ואף אחד לא אובייקטיבי. יש לי את התוצאה, את השורה התחתונה, והיא שלאפורטה מרים לטבאס (ואם תרצה אז גם תוסיף את העובדה שריאל מדריד נלחמת מולו בבתי משפט ומנהלת מולו מלחמה מתוקשרת). לנסות ולהתעלם מזה ועדיין לדבוק בטענה שטבאס מנסה לדפוק את ברצלונה ורוצה לעזור לריאל זו תהיה שיא הזחיחות והיהירות. מה עוד צריך לקרות כדי שתבין שאתה לא בכיוון?
אגב, דימה גם בדעה שטבאס לא רדף את ברצלונה. גם הוא טוען את זה מחוסר אובייקטיביות?
לא, אני לא תותח, בסך הכל ספוילר איך אני אציק לכם עם נגריירה כשיהיה לי סבלנות לזה. בינתיים אני לא שם ואתם אלה שבחרתם לקחת את זה לכיוון הזה.
בדיוק באתי לרשום את זה - מוזמנים לשאול את עצמיכם כמה ריאל היתה סופגת מול אתלטיקו הזאת? (וזה בלי קשר להחמצות המזעזעות של אלמאדה וגריזמן)
היינו חוטפים חמישיה רק מהגבהות לרחבה