גיאופוליטיקה ::

אני חושב שיש לנו מועמד חדש לשר ההסברה

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:

ברכותיי לראש ממשלת ספרד, פדרו סנצ’ס, על מחויבותו העמוקה לקליטת הגירה ו"גיוון אנושי".

כמי שמפגין דאגה רבה לחמאס ולתושבי עזה, אני קורא לך לתרגם מילים למעשים: פתח את דלתותיה של ספרד והענק מקלט לתושבי עזה המבקשים להגר.

זוהי הזדמנות מצוינת לתרום עוד קצת ל"גיוון האנושי" של ספרד.

אתם באמת חושבים שזו דרך נכונה לנהל דיפלומטיה ומדיניות הסברה? מי שתומך בישראל במדינות אירופה הוא כרגע הימין, שלא לומר הימין הקשה. תחשבו איך הצהרות כאלה נשמעות באזניים שלו. אחרי שהוא מתעמת עם ראש הממשלה בתוך מדינתו בסוגיה הישראלית ותומך במדינת ישראל - מותג שלא מאד משתלם פוליטית לתמוך בו בימים אלה, וזה בלשון המעטה.

הם יבינו שזו בדיחה. הכל בסדר.

תהרוג אותי אבל אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. זו דיפלומטיה, לא תוכנית טלוויזיה

אורי צודק. בן גביר הוא לא טוקיביסט ואין לו את הפריגליגה שלי או לטוקביסטים אחרים.

אני לא חושב שמכל החרא שבן גביר עושה זה הכי גרוע, לצערי הוא שר ביטחון פנים הכי גרוע שהיה פה , אבל הציוץ הזה “מאכיל את כל האנשטישמים בעולם שמפיצים שאנחנו מאחורי הפלישה הזו. כן הזוי אבל כך זה מתפרש שם.

בן גביר הוא אחת הסיבות שאני מחליט להצביע ולהקיא בפה לאופזוציה לביבי.

סליחה, אבל למה אנחנו צריכים להתנצל ולהתנחמד כל הזמן?

לא רואה מה הבעיה להנחית להם כשהם באופן מתמיד מבקרים אותנו על כל דבר.

זה לא “אנחנו” זה שר בממשלה , לנו מותר לכתוב מה שאנחנו רוצים לשר בממשלה אין את הפריגלגיה הזו.

אל תדאגו, אם זה לא יהיה השרים, זה יהיה איזה טוקבקיסט בפרופיל גבוה כמו יאיר נתניהו. מתוך התגובה של האנטישמי חאוויאר ברדם:

Let’s clarify a few things about the Spain-Morocco border incident:

Ceuta is in Africa, not Europe. This isn’t an “invasion” of the West - if anything it’s the reverse, given Morocco functions increasingly as a Western-aligned client state.

Spain has been Europe’s loudest voice against Israeli and US war crimes in Palestine, Lebanon, and Iran.

Yair Netanyahu publicly called on “Arabs and Muslims” to “liberate” Ceuta and Melilla - and explicitly threatened to fund NGOs pushing for it, as direct retaliation for Spain’s Palestine solidarity. That is not speculation. That is on the record.

We don’t know who engineered this crisis, but we know who benefits from a weakened, destabilised Spain: Israel, and the Western far right eager to turn migration into a weapon against Muslims.

Conclusion: this has nothing to do with Islam

“invading” Europe, and everything to do with punishing the loudest European government still willing to call a genocide a genocide

This is a sick puppy

ידוע, ידוע, וגם התייחסתי לזה במפורש בעצמי אפילו, ממש לא מזמן למעשה:

לאנגליה וצרפת הכרתי שעוד יש קולוניות בכל מיני מקומות הזויים ברחבי העולם, אבל משום מה אני שוכח כל פעם שגם עוד כמה מדינות אירופאיות אחרות ממשיכות להחזיק שטחים בכל מיני מקומות “תמוהים” על-פני הגלובוס.
אגב, למי שזה מעניין אותו - זאת הרשימה המלאה:

• צרפת - 16
  • אנגליה - 15
  • ספרד - קשה לספור.. (כמה וכמה איים + ערים ושטחים ברחבי צפון אפריקה)
  • הולנד - 6
  • נורווגיה - 3
  • דנמרק - 2
  • פורטוגל - 2

שוב, מה הבעיה בזה שהוא רשם את זה?

שזה מייצר קושי ברמה הדיפלומטית. עדיף להיות כרגע חכמים ולא צודקים, והמצב עדין מול כל העולם, ואם אתה רוצה להצליח לייצר כלכלה בה אתה יכול אפילו להמשיך לקיים יחסי מסחר הגיוניים, אתה חייב להתנהג הממלכתית בכל הנוגע לקשרים שלך עם המדינות האנטישמיות הללו. אין ברירה, לחרבן יחסים מול מדינה אירופאית כמו ספרד יכול לייצר אפקט דומינו מול יתר מדי ואת האיחוד שישפרו אותנו מהרבה כיוונים.

יש מספיק טוקבקסטים וחשבונות של הטרלות מטעם גורמים ממשלתיים שיוכלו לעשות זאת מבלי לייצר חיכוכים בין גורמים ממשלתיים רשמיים. זה כמו לשמוע הצהרה שמגיעה ישירות מגורם רשמי במועדונים כמו וריאל, אל מול שטויות של שופרים וכתבי חצר. גורמים כאלו נועדו לייצר הצהרות שגורמים רשמיים לא יכולים לייצר (לפחות בעבר, כשהיו אתיקה ומוסר בעולם)

המצב שלנו בקאנטים, יש כרגע ברית לא קדושה בין woke right woke left והאנטישמיות או שנאת ישראל או איך שתקראו לזה , שלהם שטוענת שהיהודים או ישראל עומדים מאחורי כל מה שרע בעולם ואז בא שר וחבר קבינט ומציע לספרד לקבל הגירה מעזה

והם עושים בזה שימוש “הנה שר וחבר קבינט ישראלי מעודד הגירה לאירופה ומשתמש בזה להסיח דעת”

יש הבדל בין משה מפתח תקוה ודניאל מפורום טוטאלפוטבול לבין שר וחבר קבינט בממשלת ישראל

יש דברים שלי ולכם מותר לכתוב שלשר בממשלת ישראל אסור לכתוב, זה כזה פשוט

בחיי איזה חולה נפש. פעם רוסיה הייתה אם כל הרוע, עד שביידן “ניצח” בבחירות. עכשיו כל הרוע זה ישראל וביבי. מרגיש שהעולם נשלט על ידי ילדים בני 5.
יש בעיה? תזכיר את הבוגי מאן ביבי, והכל יהיה בסדר.

כמובן לא אכפת לי מהטמבל חולה הנפש הזה, אבל בימים האלה קראתי את התגובות שהתחלקו לשני סוגים: מי שמתחיל להתעורר ומשתמש במקרה הזה כדי להזהיר מהעתיד ואחרים שחוזרים כמו תוכי על זה שהכל מאורגן על ידי ביבי.

מזכיר לי את התגובה הקלאסית כל פעם שיש פיגוע. הם ילמדו בדרך הקשה.

אגב, הזנזונת שצולמה חוגגת איתם בנתיים נעלמה. היא מייצגת בשבילי את הפימינאציזם המטורף שהורס את המערב. מקווה לטוב.

הצרפתים זה בכלל… קטע אלמותי

אפרופו קולוניות מרוחקות, תבדקו איפה מוסקווה ואיפה נמצאת קמצ’אטקה והאי סחאלין.
יש 9 שעות הפרש, רק אומר.
איפה ארה’'ב ואיפה הוואי.
איפה צ’ילה ואיפה אי הפסחא.
זה לא רק אימפריות אירופאיות ותיקות , זה כל מי שיכול.

אני לא מבין מה אתם מתרגשים מהספרדי הזה. ישראל היא אויב השמאל הפרוגרסיבי, והיא תמיד אשמה בהכל מבחינתם. זה אבוד. ישראל צריכה להשקיע במרכז ובימין בעולם. בטח לא עם עקיצות בן גביריות לגאווה הלאומית הספרדית . בן גביר מטומטם, אפילו שהוא מעלה נקודה נכונה. לא ככה עושים את זה.

לא יודע שאני מסכים עם הדעות האלה, בכנות. כמו שאני רואה את זה, ישראל כל הזמן נחותה ומתנצלת או מתחנפת. אי אפשר להיות דיפלומטי מצד אחד ואז מצד שני לבקר את ישראל בלא מפריע. לדעתי הבעיה נעוצה במקור עצמו, שיוצר מצב שרק לצד אחד מותר להגיד ולעשות מה שהוא רוצה בעוד הצד השני חייב להתכופף. בדיוק כמו הקולות שצועקים ‘דמוקרטיה דמוקרטיה’, כשמאחורי הקלעים הן (המדינות), עושות מה שבא להן. דאבל סטנדרט.

מה שאני אומר במילים אחרות, זה שמדינות שבמשך שנים היו אימפריות או הובילו את העולם, יצרו והגדירו מצבים שיתאימו אך ורק לאינטרסים שלהן. כשהיינו מדינה קטנה ומסכנה אחרי השואה, אז כן - מן הסתם שהיינו צריכים לדבוק בגישה מאוד מסויימת. אבל לדעתי מותר ואף צריך לשנות תפישה כזו או אחרת. הגיע הזמן שאנחנו לא נהיו כפופים. לא מכבדים אותנו. לא מכבדים את הנחות והנחמד - וזה אגב כמעט בכל תחום בחיים.

*ואני לא אומר שצריך לעשות קפיצה מ0 ל100. עדיין חשוב לשמור על צניעות מסויימת בכל ההיבט התקשורתי/יחסים בינלאומיים באופן כללי. אבל כן, באמת חושב שזה בסדר לשנות סדרי עולם ישנים.

בינתיים 142 גופות נמשו מהמים, יותר מ 100 עדיין נעדרים
תיכף יבוא פוסט מטומטם של בן גביר או יאיר כדי לזרוע מלח על הפצעים של הספרדים. משהו עם המילה ג’ינוסייד.

לפי מה שקראתי, אלפים רבים של מהגרים עדיין נמצאים בסאוטה. ראיתי תמונות של הצלב האדום מחלק אוכל ומים, אבל הם ישנים על החוף, בוזזים חנויות ועושים בלגן.
להבנתי , רבים מהם מתחת לגיל 18, ולפי החוק הספרדי הם זכאים לבקש מעמד של תושב ולא להיות מוחזרים בכח למרוקו. בינתיים הרשויות בספרד לא נותנים להם לעבור לאירופה ותאכלס לא יודעים מה לעשות.