דיון ההעברות והפנטזיות ע"ש אחיה דסקל ז"ל :: דיומנדה רשמי, רודרי מתרחק. ויני עד 2032.

מישהו ראה אותו משחק?

לא, אבל ההיילייטס שלו ביוטיוב נראה כמו אוסף הפעולות ממשחק של קמאבינגה ביום ממש רע. אומר לך מספיק?

3 מיליון יורו סעיף שחרור, מריח כמו עוד אקזיט קל שהמועדון מחפש לעשות.

ביום שהוא יחתום בריאל מדריד תג המחיר שלו ישולש,נשמע כמו אחלה מהלך עסקי האמת.

מי?

בשלב הזה נראה שריאל מדריד קונה שחקנים לפי מידת הדימיון לקמאבינגה.

מישהו לקבוצת המילואים. מכרו את כל הסגל שם הקיץ, צריך להביא שחקנים שימכרו בעוד שנה בפי 3 מערכם האמיתי אחרי שבמארקה ידביקו להם שם של אגדת ריאל מדריד רנדומלית עם המילה “הבא" אחר כך.

אוסקר נאסיי בלאנקו

ברוך הבא סרחיו מרטינז.

כנראה שלא יושאל חזרה לראסינג,אבל עדיין לא הבנתי אם יהיה בסגל הבוגר או בקסטיליה.

עונה ארוכה מאוד וכדומה, שני מחזורים לא אומרים הרבה, וברור שז’וזה מוריניו מעריך אותו אבל לא נראה לי מופרך: אברהם רומרו עיתונאי “אל מונדו” על ברהים דיאס במה שהוא מכנה “מידע בשילוב עם דעה” - אמר את הדברים הבאים:

“לפני חודש או חודש וחצי, ברהים היה קרוב לחידוש חוזהו עם ריאל מדריד במהלך גביע העולם. השחקן רצה להישאר, וריאל מדריד הייתה פתוחה לכך, אבל הופתעתי לגלות שהוא יושב על הספסל בקורנייה (נגד אספניול) ולא שיחק דקה אחת. היה לו סיכוי טוב לפתוח; זו הייתה הזדמנות מצוינת לקבל קצת זמן משחק, והוא לא קיבל”.

“אם יש שם אחד שניתן למכור, ומכירה משמעותית עבור המועדון, זה יכול להיות ברהים. אבל זה שילוב של מידע ודעה. אם תגיע הצעה טובה, ריאל מדריד בהחלט תשקול אותה”.

“אני חושב שעם החתמתו של דיומאנדה והצורך של ז’וזה מוריניו לעשות רוטציה בסגל ולעבות את הקישור, דיומאנדה אולי יהיה זה שיוקרב בחלק הקדמי, אבל זה יהיה לטובת שחקן נוסף בקישור: ארדה, ברנרדו או ואלוורדה. אנדריק או ברהים לא ישחקו. הרוטציה של דיומנאדה תהיה עם אחד הקשרים. כשדיומאנדה לא יפתח, הוא יעלה בסביבות הדקה ה-60 או ה-70 באגף ימין”.

“לברהים יש מוניטין טוב בחו"ל, ואולי הוא מהרהר במצבו ושוקל לעזוב את מדריד. לא הייתי אומר שיש לו ‘קריירה מבוססת’, אבל יש לו נוכחות תקשורתית משמעותית במרוקו, הוא מוכר באיטליה בזכות היכולת הטובה שלו במילאן בזמנו, הוא זכה בליגת האלופות עם ריאל מדריד… אני חושב שהוא הגיע לשיא הזה שאדוארדו קמאבינגה לא הגיע אליו”

ברהים דיאס יישאר בריאל מדריד?

• כן
  • לא
0 מצביעים

האם אני רוצה שברהים ייישאר?

• מאוד - הוא שחקן סגל חשוב מאוד עם איכויות שאין לנו
  • רוצה שיישאר בעיקר בשביל שיהיה סגל רחב
  • לא אכפת לי אם יעזוב - יש שחקנים לפניו בהיררכיה
  • מוכר אותו במחיר הנכון
0 מצביעים

האמת שהיום ברהים שיחק והיה בינוני כהרגלו, אבל היו 2-3 מהלכים בהם ירד ממש לאחור וסגר בהגנה די בשלמות. כלומר, לוקאס ואסקז. והאמת שהוא שחקן מוכשר בהרבה מלוקאס, מוסר יותר טוב וגם פיזי בהרבה.

כשחקן התקפה הוא מתקרב לתאריך התפוקה שלו אצלנו- שילוב של האלרגיה שלו למספרים שנמשכת שנה+ עם ההבאה של דיומונדה והחזרה של אנדריק, וכמובן מעמד תושב הקבע של ויניסיוס בהרכב. כשחקן פלסטרים שיודע לכסות את עמדת המגן+ הכנף יש לו הרבה יותר ערך על הספסל.

דווקא חשבתי שלא קנו קשר אמצע כי בונים עליו..

:police_car_light: BREAKING: Real Madrid will lose ALL CONTROL of Chema after his transfer to Brighton.

ביום שיבנו על שחקן בית המשיח יגיע