לפי הפרסומים האחרונים קווין דה בריינה תיכנן להישאר בסיטי והיה מופתע כאשר הודיעו לו שלא יציעו לו הארכת חוזה. האם יש סיכוי שדה בריינה ישאר באירופה? ואם כן, איפה?
קשה לראות לאיזה מועדון הוא יוכל להגיע, להרוויח סכום יפה ולהשפיע. איטליה אולי?
בדיוק חשבתי שססק יקח אותו לקומו.
יש להם כסף כזה?
ארסנל עם ניצחון אחד ב-6 מחזורי פריירליג האחרונים.
למזלה הליגה נגמרת עוד 2 מחזורים אז את המקום בליגת האלופות היא כנראה לא תאבד (תיאורטית עוס יכולה) אבל מחזור הבא נגד ניוקאסל היא יכןלה לאבד את המקום השני
בעונה קטסטרופלית של סיטי עונה חלשה של צלסי וליברפול במחצית שנה רעה יחסית. וארסנל זה ארסנל.
אם זה היה תלוי רק בהם הם יכולים לחזור למקום הרביעי שהם כל כך אוהבים
משה, אני עוקב אחרי ארסנל בשנים האחרונות.
זו קבוצה שמשחקת כדורגל מצוין.
הם נפלו השנה בגלל חלון ההעברות.
זה לא רלוונטי מה עשו קבוצות אחרות של ארסנל בעבר או בעונה ספציפית, אלא מה קורה עכשיו וגרף ההתקדמות.
ברגע שיעשו את החיזוקים הנכונים ויכשלו יהיה אפשר לצחוק עליהם. הם הכי קרובים שהיו לאליפות מזה הרבה זמן.
שנה הבאה אני מניח שליברפול תהיה חזקה ויציבה יותר סיטי לא תהיה קטסטרופה כמו השנה ואולי גם צלסי תחזור…
שלא לדבר שיש תחרות ויותר כסף נכנס ויש יותר קבוצות שיתחרו על הטופ 4 .
מה שהם לא הצליחו השנה אני בספק אם הם יצליחו בשנה חזקה יותר של הפרימיר ליג.
זה ארסנל.
צ’לסי בבעיות קשות בפייר פליי. חייבים למכור או שוב למצוא טריקים חשבונאים.
הם גם תחת חקירה על מכירת קבוצת הנשים ב 200 מיליון לחברה אחרת תחת אותה בעלות. סכום דמיוני.
סיטי כן, אמורה לחזור חזרה לטופ. אלא אם כן תקבל עונש רציני על ה 115 עבירות.
אז כמו שחשבתי שהממשלה הבריטית גירשה את רומן שהם עוד יתגעגעו לאברמוביץ …
הוא צוחק עכשיו טוב מאוד. מעניין מה הוא עושה היום.
אבל מה הנקודה שלך?
ברור שארסנל לא תהיה פייבוריטית לזכייה בליגה. הם לא אמורים להיות.
אני לא אוהד ליברפול, אבל יש משהו שיושב לי על הלב הרבה מאוד זמן.
לאוהדי הכדורגל באנגליה יש תרבות אהדה מאוד משעשעת ומצחיקה, בין אם בקבוצות הגדולות ובין אם הקבוצות הקטנות שלא מפסיקות להפסיד.
אבל מה שהכי תקוע לי בראש כבר תקופה זה השיר החדש של אוהדי ליברפול למוחמד סאלח (כן, כן, אני יודע.), בהשראת השיר You’re my sunshine. זה פשוט גאוני בצורה נהדרת.
עכשיו, כשיש לי מקום לפרוק סוף סוף - שגם לכם יתקע:
אתה רואה ילדים אוהדי קריסטל פאלאס בוכים ביציע אחרי הזכייה בגביע עם ה-0:1 על מנצ’סטר סיטי ובעיקר את המבוגרים שמלווים את הקבוצה עשורים - ואומר - וואו - איזה דבר זה כדורגל. תואר היסטורי, ברכות.
לא היה קורה כלום אם פפ גווארדיולה שרגיל לדרוס ולזכות בתארים - היה מברך שניה אחרי המשחק את השוער דין הנדרסון ואת היריבה שעשתה היסטוריה. בכל מקרה איזו עונה מהגיהנום שלהם, לידם ריאל מדריד עוד עברה עונה סדירה. אז קווין דה בריינה לא מסיים בטעם טוב, אין מה לעשות, והוא עוזב. אבל יש עוד כל כך הרבה שחקנים שפשוט לא עשו כלום העונה ויצאו נקיים. פיל פודן יקיר המללכה, ברנרדו סילבה, כולם פאסיביים. ג’רמי דוקו צריך לקחת את הבעיטה האחרונה במשחק? ולמה ארלינג הולאנד לא בועט את הפנדל?
ברור שיגיעו הרבה שחקני רכש בקיץ ורודרי יחזור, השאלה כמה הבסיס הקיים רעב. לא שליברפול הולכת לשלוט כאן עשור באנגליה ומארסנל אין מה לצפות, ועדיין - מעניין
מלבד המשחקים של ריאל, אני לא ראיתי כדורגל חלק נכבד מהעונה, וגם כשחזרתי לראות, ראיתי את ברצלונה וכמה דקות פה ושם קבוצות טופ אחרות. ראיתי את סיטי מתפרקת מולנו, אבל כאוהד קשה לי להעריך את היריבה של הקבוצה שלי באובייקטיביות. היום זה היה המשחק הראשון של סיטי שראיתי העונה, ושפשפתי את העיניים טוב טוב כדי לאמת את מה שאני רואה. לא ראיתי את סיטי כל כך יבשה וחסרת אונים כבר עשור. אצ’ברי עלה לקראת הסוף וקצת העיר אותה, אבל אתה רואה את הלאנד, ברנרדו, קווין, שחקני על שפשוט לא מצליחים לעשות כלום ואתה המום.
אבל אל דאגה, פפ יוריד עכשיו עוד צ’ק של 300 מיליון פאונד וזה יסתדר שנה הבאה. בטח עם חזרתו של הרודרי.
איזהו עליבות של פפה לאחר המשחק לא רצה ללחוץ יד לשוער של היריבה.אפשר להבין שהוא היה עצבני
והייתה עונה ממש גרוע לסיטי אבל לרדת לרמה כזאת.
סנדרלנד חוזרת לפריימרליג עם שער בדקה ה-95
טיטי, מה קורה בליברפול הקיץ? גם וירץ וגם קרקיץ?
אני מדבר על הקטע של הרכישות עצמן ולא העמדות,
ממתי הקמצנים האלה מוציאים כסף?
בינתיים גם האוהדים מאוד מופתעים ולא מבינים וגם לא מעיזים לשאול, שלא יתחרטו שם ![]()
זה וירץ, קרקיץ וגם פרימפונג, אל תשכח את פרימפונג.
קודם כל, עד שוירץ לא מצטלם עם החולצה של ליברפול אנחנו לא מאמינים, אבל יש היגיון, כנראה ומתכננים לממן את הרכישה עם מכירה של נונייז וכנראה אחד מדיאס או ג’וטה.
יש גם עוד לפחות 4 שחקנים לא בתוכנית שימכרו או יושאלו, ועם העזיבה של ארנולד מתפנה מקום מתחת לתקרת השכר של המועדון.
מאז מאנה אין לנו התקפה בצד שמאל, דיאס שהתחיל מצויין עבר פציעה קשה ומאז הוא מאוד מתקשה למרות תקופות טובות פה ושם, גקפו היה טוב אבל פציע מאוד, וירץ ופרימפונג פותרים לנו את רוב הבעיות ההתקפיות, וירץ מוסיף את מה שהיה הכי חסר, שזה שחקן יצירתי מהקישור שתורם מספרים בעיקר בצד הנגדי של סלאח, ופרימפונג כמובן שגם הוא שמאלי, הוא יותר קיצוני מווינג-בק אבל סלוט כבר יסדר את העניינים.
הייתי מפנטז שישתגעו לגמרי וילכו גם על איזאק מניוקאסל, אבל אסטון וילה פישלה וניקאסל שוב באלופות.
אינשאללה יהיה לכם לא רק קיץ של בזבוזים כמו יונייטד אלא גם עונה של יונייטד