חחחח תזכיר לי
עקרונית אני בעניין, אם באותו שבוע יסתדר אני אגיע.
אני יכול להגיע לפ"ת רמת גן או תל אביב
גם אני סובל מצרבות אבל עד הקפה !
אני שותה אספרסו וצוחק לצרבת בפנים ואומר לו ‘‘בוא נראה אותך’’ !
כמובן שאחרי זה כמו בכל לילה אני סובל ומבטיח לעצמי שאני אפסיק עם החרא הזה
חחחחחחחחחחח
תשמע אני לא ישן אם אני שותה קפה- בגלל הצרבת.
אני מאוד אוהב קפה שחור (בפינג’ן כמו שצריך).
הייתי שותה 3 ביום. אבל מה נעשה.
פעם גם יכולתי לשתות אלכוהות כמו חיה, קצת מים לפני השינה ולקום כמו חדש. היום שתי כוסות וויסקי זה מספיק להאנגאובר. מזדקנים.
שינה זה ממש אוברייטד
לא מאחל צרבת לאף אחד, אפילו לא למחלקת הניתוקים של הוט.
שינת לילה טובה הפכה לחלום מתוק ורחוק, וקרלו אנצ’לוטי כלל לא עוזר.
זו הנחמה היחידה שלי עכשיו. המצב בישראל ובעולם מזעזע אבל לפחות כיף לראות בארסה שוב.
עוברים לעיר נבחרת:
- הרצליה
- כפר סבא
- פתח תקווה
- הוד השרון
- רעננה
- תל אביב
- אחר (עם תגובה של איפה)
אני מנתניה, אבל אני מניח שזה פחות יזרום לרוב להגיע לשם, אבל מוזמנים לעלות אם יש עיר שהיא אופציה שלא העלינו פה.
אני אשאר בשמיה של ירושלים…
סתם, תקופה עמוסה בטירוף, בקושי מוצא זמן לראות בארסה והיום כבר יש חשק לראות.
שני הסנט שלי לגבי המפגש:
-
למשחק מול ברסט יש הרבה יתרונות. גם בקטע של המשחק עצמו, שאנחנו מול קבוצה חלשה יותר, ואמורים להיות הרבה גולים וגם בזה שהוא ממש עוד שבועיים (ואנחנו בתקופת מלחמה בה כל יום הכל יכול להשתנות). זה גם לא סותר מפגש אפשרי מול דורטמונד בהנחה שיהיה כיף.
-
פחות קריטי לי איפה, ויותר חשוב לי שיהיה מקום שאפשר לראות בו כמו שצריך. כלומר: מקום שמקפיד שלא יעשנו בפנים ושלא יהיה מסך 12 אינץ’ שגם ככה מסתירים חצי ממנו.
סורי שעיקמתי קצת את ההצבעה. לא יודע על מה הסקר, אני רואה פתח תקווה אני מצביע.
מסכים על העובדה שזה קרוב יותר, פחות מסכים על היריבה החלשה, דווקא עד כה קמפיין האלופות שלה לא רע בכלל.
החלק השני זה משהו שאולי יהיה יותר קשה למצוא בתל אביב כמו גם הקושי בלהיכנס אליה. עם היתר עוד נוכל לחפש המלצות כלשהן.
הם פשוט פגשו שתי קבוצות אוסטריות ועוד אחת צ’כית. התיקו הבייתי שלהם מול לברקוזן די הרשים, אבל אחרי הרביעייה שהגרמנים קיבלו מליברפול אני כבר פחות מתרשם. בצרפת הם מקום 12 עם ניצחון חוץ בודד מול ארבעה הפסדים.
תבטיח לי צפייה ראויה בלי סיגריות ואני מצביע לנתניה.
אוהדי בארסה בפורום:
מתלוננים ויורדים על תוצאות ההצבעות הדמוקרטיות של הסוסיוס בספרד הרחוקה
כמו כן, אוהדי בארסה בפורום:
בוחרים מרצונם החופשי בפתח תקווה מכל הערים בישראל
(מה שכן, אם כן אפשר לקחת משהו מההשוואה הזאת - מסתבר שהטענות לסוס טרויאני מדרידאי בקרב הנהלת בארסה דווקא היה מוצדק כל השנים האלה)
רק לא תל אביב
I see where you’re getting at…
אז לפי ההצבעות (לא כולל מדרידאים) הכיוון זה המשחק של דורטמונד בפתח תקווה. אחפש המלצות למקום נורמאלי לשבת בו. נסו להתכוונן לקראת התאריך ונקווה שלא נקבל בלתמים עד אז.
המלצות על מקומות בפ"ת יתקבלו בברכה
אני בעד לתת הקצאה לאוהד ריאל מדריד אחד, כדי שיהיה מישהו שיגיד באמצע המשחק: “אתם סתם מתלוננים, ואלוורדה דווקא אחלה וגם יותר טוב מאנצ’לוטי”. לא חייב הקשר, פשוט סתם לזרוק את זה מתישהו. אולי יהיה אפשר פעם אחת גם לראות ולשמוע את הוויכוח שיתפתח מזה בלייב, ולא רק לקרוא.
קצת גיוון לא יזיק.