לצערי לא אגיע - אני בחו"ל באותו שבוע.
אני מבולבל ממשהו… אם מנדייטה זה ירדן אז מי זה שביט?
הכל בכותרת אחי. דורטמונד 11.12 שמתי סקר אבל בקרוב אעשה מחדש ספירת אנשים. עושה רושם שזה יהיה אירוע ברמת העד 10
אחי אתה בבלבול של שנת 2007
כן אבל מה הבלבול? אתה לא שביט?
שנכנסתי לקהילה ממש בהתחלה הייתי ילד בן 14, ויצא מצב שבטורניר קראו לי ירדן. זה היה השם השני שלי, והחלטתי להציג את עצמי ככה. לא משנה שאחרי זה כבר הצגתי את עצמי כשביט, השם נשאר ירדן בעיניי רבים כמו רומנו
מאוד פשוט לזכור את הבלבול.
Qe se quema? Yarden
לא עובד לא מתחבר
לעומת זאת…
Qe se quema? Shavit
פתאום זה מתחבר…
ככה תזכרו
חלילה לשנוא, זה הדרך שלנו להראות אהבה.
יאללה עוד שבועיים ניפגש ונתחיל להראות רצינות. שוב, מדובר על המשחק מול דורטמונד בפ"ת, אנסה למצוא מקום אם הג’קי או לא מסתדר, רק אני צריך לקבל הערכה לכמה יהיו.
- אני בא למפגש
- אני לא בא למפגש
אני לא יכול בגלל עבודה מצטער מראש
לצערי בגלל אילוצים מהרגע להרגע במילואים גם בחוץ (למרות שממש רציתי לראות סוף סוף את החבר’ה פה)
סגרתי הזמנה לעשרה אנשים לג’קי או ב21:15 יום רביעי. זה לעשרה אנשים עבור מי שרוצה להביא עוד חבר או להפתיע
בדיקה אחרונה כל עוד אני יכול לבטל. תגידו אם עושים “הקיץ של אביה” או לא:
- אני מגיע
- אני לא מגיע
חיכיתי לרגע האחרון כדי לראות אם אוכל להצטרף, לצערי לא הסתייע לי הפעם.
למען האמת יהיה לי קשה בדרך חזרה הביתה, התחבורה הציבורית נגמרת עוד לפני שהמשחק מסתיים. אם יסתייע לי בכל זאת, אני אבוא. אבל קודם עוקב כדי לראות אם מגיע מישהו מהאזור\מהדרך שלי (אזור לוד-מודיעין\433).
כשיש מפגש כל שבוע או כל כמה משחקים אתה פחות מעריך מאשר שזה קורה אחת לתקופה, שזה יותר ‘נדיר’ או ‘קשה’ לארגן. מקווה עבורכם שייצא לדרך וואלה תעשו אפילו תמונה פה למזכרת.
בעבר כשזה עוד היה באופנה נניח 2012 ממש הייתי יוצר איוונט בפייסבוק וכותב כמה מילים דרמטיות עם תמונה ושולח זימון לכמה חבר’ה, פונה לאיזה 50 ויודע שבמקרה הטוב יגיעו עשרה. בהמשך השתכללנו וזה עבר לקבוצות וואטספ וכדומה. כל מי שמתייחס ומודיע “וואלה הייתי רוצה לבוא אבל אני לא אגיע” - מבורך. אותי זה היה מעצבן כשאנשים לא היו מתייחסים, אפילו לא יוצאים מהקבוצה.
לצערי הפעם עבודה. לא יוכל להגיע
נראה שזה לא הסתדר ליותר מידי אנשים. ההזמנה בוטלה. פעם אחרת.
טוב מה המשחק הגדול הבא?