תמכור באיביי מה שאתה לא מתלהב.
לי יש חולצה מקורית מלפני 20 שנה, בלי פרסומות עדיין.
אם הייתי רוצה למכור אותה , לא הייתי יורד מ 1000 יורו. מי שמבין, יידע להבדיל בינה לבין זיופים.
תמכור באיביי מה שאתה לא מתלהב.
לי יש חולצה מקורית מלפני 20 שנה, בלי פרסומות עדיין.
אם הייתי רוצה למכור אותה , לא הייתי יורד מ 1000 יורו. מי שמבין, יידע להבדיל בינה לבין זיופים.
בארסה מאניה, שלוחה רשמית של המועדון בישראל, דוחפת בלי הפסקה לקנות מהסינים שלהם.
למישהו יש מספר של לאפורטה?
תשלח מייל למועדון.
אחזור לארץ, אקנה איזה סיני מזויף של פדרי, ואחד של לאמין.
בינתיים אני נהנה מברצלונה בפן התיירותי-ארכיטקטוני. שבת מנוחה וזזנו
אני הזמנתי של בוסקטס מגמר 2015. אני חושב על להזמין העונה את גאבי וקובארסי בסיום העונה.
מעניין אם יהיה בויאן גרסת גמר גביע המלך ב2009.
תזמין בעליאקספרס.
זה מה שימכרו בארץ ממילא, רק ב 100 שח.
חולצה של מרטין
הסינים יעשו גם חולצת בארסה של ראמוס, רק תשלם.
מה אתם עושים על החולצות האלה?
מסתובב איתן, זה האוסף שלי
יש לי כרגע 74 חולצות באוסף
מלבד חולצות שזה טרוויאלי שיהיה לי שזה ארגנטינה, ריבר, בארסה יש לח חולצה מכל מדינה ועיר שביקרתי בה ויכולות להיות לי חולצות של קבוצות ושחקנים שאני מחבב והן לא יריבות מושבעות של הקבוצות שלי.
כרגע הן מסודרות ב-3 מגירות בבית אבל החלום זה לעשות man cave בשיפוץ של הבית ולתלות אותן על הקירות
אהוד אתה משוגע!!
חייב לבוא לבית שלך לראות.
מקק, ספר חויות משם. יצא לך לראות את המשחק?
ובכן, באתי ב11 בלילה ביום חמישי, נסענו עם הובר לדירה. קמנו בבוקר ויצאנו לרמבלס. שדרה מדהימה עם אווירה ועם תיירים רבים.
חזרנו לשבת מנוחה, ואח"כ יצאנו לראות באיזה בר מקומי את המשחק על בירה, ורק עכשיו חוזר במטרו.
חוויות אחרי שאגיע לארץ.
בינתיים, פסספתי מחצית חצי גמר ליגת אלופות, וכנראה אפספס את המשחק בסן סירו, יוצא בדיוק בזמן הטיסה שלי חזור.
עכשיו נשאר שאני ואתה לא נראה את הגומלין וברצלונה בגמר ליגת האלופות.
מוזמן תמיד אבל אני גר רחוק, תכין דרכון.
תבקש מ- @Eyal @Aimarito @Shai @Oleguer23 שיציירו לך מפה
שלום לכולם!
אני חדש בקהילה ובאהדת ברצלונה באופן כללי. כילד אהבתי את ריבאלדו (ראיתי את המספרת ההיא בלייב) ואפילו קנו לי את חולצת 100 שנה למועדון, בגמר מול ארסנל הייתי כמובן בעד רונאלדיניו וב-2006 קניתי חולצה (מזויפת) של דקו. אבל יותר מסמפט מאוהד. כנראה שהתחברתי לאנדרדוגיות מול ריאל, כי בעידן מסי עברתי לצד של מדריד (רק בלי חולצות). בתכלס אני אוהד קבוצה מענף אחר, אבל לא יודע, משהו השנה מושך אותי לקטלוניה. התחלתי להרגיש את זה לפני כמה שבועות ואתמול זה נהיה סופי. אני אמנם מצטרף אחרי עונה מוצלחת אבל לא ממש משנים לי נצחונות או תארים, אני בעיקר מקווה לראות כדורגל שמח מאגף שמאל ברגל ימין.
אז אם לאנדר מותר לאהוד את סיטי כי פפ ולטיטי מותר לעשות דאבל בוקינג על קבוצות שאשכרה נפגשות מדי פעם, אני מניח שמותר לי להתחפש לאוהד ברצלונה לעונה הקרובה.
מרגש והכל אבל רואים שאתה חדש פה
לא צועקים יש לפני שהוא נרשם בליגה
הרכש הכי טוב עד כה הקיץ, ברוך הבא!
נ.ב האם יש לנו פייר פליי לשארקי?
המנהל הברסאי שאחראי על הרכש הזה של שארקי מגיע קידום