הומור שחור - כניסה על אחריותכם בלבד 🔞

זו מנת קרב של נאט"ו ויש שם קציצות חזיר. אם יורשה לי אז קציצה של 50% ו- 50% בקר היא יותר טעימה.

דן מרגלית הלך לעולמו. אוהד מכבי אחד פחות.

הדיוק של עמית סגל בראיון האחרון איתו הוא ברמה שהייתי מערב את משטרת ישראל.

יכול להרחיב?

אין יותר מדי מה.. עמית סגל עשה איתו ראיון שפורסם בשבוע שעבר, והשתמע משם שאין לו עוד הרבה זמן, אבל אני מתאר לעצמי (ואולי אני טועה, בכל זאת לא צפיתי בראיון עצמו) שאף אחד לא חשב שיש לו כל כך מעט זמן.

אז או שיצא לעמית טיימינג מצוין, או שעמית דאג שייצא לו טיימינג מצוין.

אה אפילו לא הייתי מעודכן… תקופה ממש עמוסה

דווקא נראה לי שכל הפרומואים דיברו על ׳הראיון האחרון׳ עד שחשבתי שהוא כבר נפטר ולא שמעתי את זה.

נוח על משכבך בשלום, קרמבו

זה לא יכול להיות. אני אבקש משירלי לבדוק את זה מחר על הבוקר.

נכון שזה נראה כמו אלי פיניש החות’י מארץ נהדרת?
אז לא, זה חות’י אמיתי שמונה במקום אחד אחר שחיסלנו.
אולי גם הם רואים ארץ נהדרת?

שתדעו שהכי קשה היה להם בשלב הבתים

המצרים החארות האלה.
לא רק שהם לא נתנו לפלסטינים אזרחות בזמנו והם לא מוכנים כיום לתת לפליטים עזתים לברוח אליהם, הם אפילו לא נותנים לעזתים להרוויח משהו מנקודת החוזקה היחידה שלהם - הומלסיות.
ממש ניצחו אותם במגרש הביתי שלהם.

זבת חוטם

איזה מכוערת היא אלוהים. אני מחכה שהמוסלמים יהרסו לה את המדינה לגמריי. אז שתדאג להתחממות הגלובאלית, אולי זה פחות יעניין אותה כשהיא תעבור אונס חס וחלילה.

שיאכלו אותה כרישים ביחד עם הדביל ההוא שהלך להלוויה של נסראללה, ובטח לא החמיץ הזדמנות להצטרף גם למשט הנוכחי

צריך כישרון מיוחד כדי להיות גם שוודית וגם להיראות כך.

אני מתגעגע לימים שהווק הישראלי העריץ אותה בטירוף. זה היה באופנה ולוגמי הלאטה סויה מקפלן הרגישו ממש מיוחדים.

אני לא ווק ולא הערצתי אותה, אבל היא הייתה שינוי מרענן.
היא התפרסמה בגיל 16 כשדויד אטנבורו שיתף אותה באחד סרטי הטבע שלו על האקלים. אז, בגיל 16 , היא בהחלט הרשימה באטיטיוד שלה כלפי האקלים.
מאז היא עברה לאנרכיסטית מטעם האקלים וקיבלה מכות מנהגים באנגליה. עכשיו זה כבר לגמרי דפוק.
אני במקום צה"ל תופס אותם ומשחרר את כולם לעזה בלי האוכל שהם הביאו ובלי הספינות. אחר כך מכריז שהאוכל הועבר לחיילים ושהספינות יימכרו והכסף ישמש למימון הפצצות בעזה.

אני לא מבין למה לא עושים את זה. באמת. תנו להם לחתום על זה שהם מודעים שהם נכנסים לאיזור מלחמה וצה"ל לא אחראי למה שיקרה להם.

ויאללה בלגן.

ובקשר לגובלין גרטה, אני אישית מהרגע הראשון הבנתי שהוא עוד צעצוע בידי האליטות. לי היה כל כך ברור שמשתמשים בה.
אין לי בעיה עם מי שבאמת האמינו לה כמוך, אבל כן עם מי שהפך את היצור הזה לסמל ואשכרה נתנו לה במה.

לא הייתה לי שום בעיה כשדיברה על בעית האקלים מול כל העולם בגיל 16.
לא משנה אם השתמשו בה או לא, זה היה יפה.
עכשיו זה כבר לא משנה.