זה משהו שסבא שלי היה תמיד אומר..
היה בן-אדם מדהים, מאוד אהבתי אותו.
היה גם חרא של נגר עם זאת
זה משהו שסבא שלי היה תמיד אומר..
היה בן-אדם מדהים, מאוד אהבתי אותו.
היה גם חרא של נגר עם זאת
לסיכום, אפשר להגיד שניקו עשה לנו טובה, ואגב לא בהכרח בפן המקצועי. אני חושב שגם מקצועית הוא לא כזה טוב, אבל מבחינה מנטאלית אופי כמו שלו בחיים לא יתאים לברצלונה-הוא שואף לבינוניות ונוחות. מקומו באמת בבילבאו, כמו אח שלו, סתם שחקן שלא יעשה היסטוריה וישאר בינוני עם כסף.
וזה באמת בסדר. וזה באמת זכותו. זה פשוט לא מתאים לברצלונה. אצלנו צריכים שחקנים עם בייצים, שיוצאים מאיזור הנוחות ורק שחקני כדורגל לא רגילים יכולים לשחק בברצלונה.
איזה מזל שלא היה לנו 60 מיליון לפוסי הזה.
דמפריז יכול להיות רכש מטורף. ככה אתה נותן תחרות לקונדה, יכול לשחק איתו במערך של 3 בלמים וגם קונדה יכול לפעמים להצטרף לרוטציה בתור בלם. שלא לדבר על האתלטיות ועל היתרון האווירי שהוא מוסיף לנו.
מבחינה התקפית הייתי כבר הולך על ראשפורד. יש לו את היכולת לשחק גם כקיצוני וגם כחלוץ, וכאן אני גם סומך המון על פליק שידע לדבר לנפש ולביטחון של השחקן. זה שיש לראשפורד כדורגל זה לא משהו שנתון לדיון. הוא שחקן מוכח.
שביט, לייק על ניקו וראשפורד. פחות על דומפריז.
הייתי שמח שיהיה לנו שחקן כמוהו בסגל בשביל גיוון טקטי, אבל אני ממש לא רוצה אותו שם כמגן קבוע. אני חושב שאריאל מאוד צודק וקונדה עדיף עליו משמעותית.
בנוגע לראשפורד, ממש רציתי אותו בחורף. יש לו הזדמנות להתפוצץ אצלנו, ואם אנחנו מצליחים להוציא אותו מיונייטד בהשאלה, אז נוכל לרשום אותו בקלות.
אני חושב שקשה להשוות ביניהם בצורה ישירה-הם סוג שונה של מגנים. קונדה יותר הגנתי ודמפריז יותר התקפי. אני חושב שיש לנו גם זיכרון קצר קצת עם קונדה-היו לו משחקי בלהות במשך העונה. הוא בהחלט השתפר לקראת הסוף, אבל הוא לא היה מושלם כל העונה. חוץ מזה שהוא מתלבש מוזר.
שוב, הייתי מביא אותו בסכום הזה בשמחה כי הוא נותן לי עומק ואופציות טקטיות. לקבוצה כמו ברסה, לשים קרנף כמגן שאשכרה יודע להתקיף זה יכול להיות וואחד קלף מהספסל ובכלל ברוטציה.
אני מראש לא לקחתי חלק בהייפ סביב ניקו (או אם תרצו בינוניקו). אני לא אשקר, הוא בדיוק הפרופיל הנחוץ לנו, מכיר את השחקנים שלנו ואת הליגה, ויכול לעמוד בקצב המשחק שלנו, מנגד על טורניר אחד טוב לא אבנה הייפ שכולל מרדף אחריו שתי עונות ו-60 מיליון יורו ועוד סעיפים מוגזמים. בארסה הזאת לא צריכה ליפול לגחמות של אף אחד. הוא עוד שם שצפוי להיקבר בלה ליגה ולא לעשות את הקפיצה הגדולה.
נ.ב
יש לי הרגשה שקרה שם מעבר כמו לחץ מהמקומיים על המשפחה. הוא נראה על הפנים בתמונת הארכה, כמו גם הידיעה שפרצו לו לרכב.
פה אתה קצת טועה. החוזה שלו נגמר ב-2035 וקפיצת המדרגה לסעודיה צועקת.
פבריציו שופך מים צוננים על השמועות של מאטס לאינטר -
מצד שני, הרבה מהאמינות של הרבה מהכתבים קצת נפגעה באירועי ניקו וויליאמס, אז אפשר לא להתייאש.
מה קרה לזומר? למה שאינטר ירצו להחליף אותו?
השמועות מלהתחילה היו לא הגיוניות.
ב’מארקה’ טוענים שדמפריז לא בתכניות של בארסה ושקונדה הוא המגן הימני הבכיר לעונה הקרובה.
בנוסף מצטטים את אולי הנס שאומר שהוא בקשר עם האנזי פליק ושהמאמן היה מופתע מאוד מהפארסה של ניקו, כי הם קיבלו ממנו אישור שהוא מצטרף.
MD ופבריציו אומרים שפבלו טורה הולך למאיורקה.
בארסה תקבל רק 5 מיליון, אבל גם חצי מרווח עתידי עליו, ויש לה גם בייבק וגם זכות להשוות כל הצעה.
כלומר הוא נמכר בזול, אבל בארסה בשליטה אם יפרוץ בעתיד.
מעניין לראות לאן פליק יקח את הקבוצה טקטית בעונה הבאה. אני מתאר לעצמי שדמפריז לא נלקח בחשבון כי הוא ובאלדה מגנים שעולים גבוה, יחד עם קו הגנה גבוה זה מסוכן מאוד.
כשקונדה משחק בצד אחד ובאלדה בצד השני, יש יותר איזון בין התקפה להגנה.
איך זה בקשר לפייר פליי?
זה מקדם?
דווקא מרגיש לי מחיר ממש טוב עבור שחקן שבקושי שיחק כדורגל ב-3 העונות האחרונות ונמצא קיץ לפני סיום החוזה שלו.
אני מקווה בשבילו שבחר נכון כי מאיורקה של העונות האחרונות זה לא המקום שהייתי בוחר עבור קשר התקפי שמתבסס בעיקר ובעיקר על טכניקה.
כן, אבל בקצת. היה לו שכר נמוך, ורק חלק מ 5 מיליון מותר להשתמש.
קודם היו דיווחים שרוצים לחדש לו את החוזה ואז להשאיל כדי שיקבל דקות.
אחר כך היו דיווחים שימכרו רק 50% ב 5 מיליון, כלומר שווי שוק שלו 10 מיליון.
בסוף מכרו ב 5 וזה מרגיש לי מעט כי הוא עדיין נחשב צעיר ומבטיח. ב 5 מיליון ויותר מכרנו שחקנים פחות מבטיחים כמו ז’וטגלה או ריאד.
דימה בעצמך רשמת שהוא נמכר ב5 מיליון עם 50% מרווח עתידי - בפועל נמכר רק חצי מכרטיס השחקן שלו.
בנוסף לbuy back וסעיף קדימות לבארסה זאת מכירה מעולה לדעתי.
לא, כתבתי שבארסה תקבל 50% מרווח עתידי. כל כרטיס השחקן שלו עובר למאיורקה.
אם יימכר בעתיד ב 10, בארסה תקבל 2.5M. אם יימכר ב 5 או פחות, בארסה לא תקבל כלום. מה שנקרא capital gain, בארסה תקבל חצי.
זה לא כמו 5 מיליון עבור 50%.
גם לא פורסם מה מחיר הבייבק, יכול להיות גבוה ולא רלוונטי.
איך זה שונה מעסקאות אחרות? זה בדר’'כ מה שקורה כשסוגרים על אחוזים.
לא שונה, פשוט הסכום נראה לי נמוך עבור שחקן צעיר וכשרוני, אפילו שלא שיחק הרבה. שחקנים צעירים אחרים מכרנו ביותר כסף.
שחקן נבחרת צעירה של ספרד.
אבל בסדר, אם סעיף הבייבק נמוך, אולי עוד יחזור, או שנעשה עליו קופה .
בכל הכנות, אני לא חושב שהוא כזה טוב. אבל יותר חשוב מזה, הוא שנה לסיום החוזה. זה מוריד את המחיר בדרך כלל
לדעתי היה כדאי להאריך חוזה ולהשאיל, אבל עסקה כזו היא כמעט אותו דבר בעיני.