אני הרבה יותר מסכים עם התגובב של נדב מאשר עם היתר, נכון שזה משחק ידידות ונכון שזה היה רחוק להיות מושלם אבל זה היה המשחק הכי טוב של הנבחרת אולי בשנה-שנה וחצי האחרונות.
דבר ראשון המערך מתאים לנו מאוד, 3-1-3-3 מוציא מהנבחרת הזאת טוב ובעצם מוציא את מסי הכי טוב ולא שם אותנו חסר חורים, במערך כזה מסי הוא הפליימיקר שגם ככה הוא באופן טבעי נמשך אליו בנבחרת תוך כדי יצירת מצב שהבאת מסי להיות פליימקר לא יוצר לנו חור בהתקפה כי יש לפניו עוד שלישייה קדמית ותאמינו לי כל האלה שדואגים שמסי מאחורה מידי במערך כזה, הוא ימצא את הדרך לשער.
אגוארו סוף סוף אחרי הרבה מאוד זמן היה מאוד דינמי ןלא רק היה תקוע וחיכה לכדורים ברחבה והגיע לכמה מצבים שאקינפייב לקח בצורה נהדרת.
כמו שנדב אמר במערך כזה אבל הקיצוניים שלך חייבים להיות גם סקוררים, בעוד סאלביו לטעמי מסוגל להיות כזה די מריה ממשיך להסריח את הדשא והצבה של דיבאלה במקומי כקיצוני על שמאל היא פתרון שזועק לשמיים וכצריך לפתור את עניין הכובש הנוסף.
אגב גם פרוטי שנכנס כמחליף ועובר עונה טובה מאוד יכול בקלות להיכנס למקום הזה.
בהגנה מסצ’ה ואוטמנדי בטוחים מאוד ומניעים כדור טוב ומוציאים את הנבחרת בצורה טובה מאחור (לפחות אתמול) מסצ’ה כבלם ראשון באמצע כבר לא מתאים וראינו את זה נגד אקוודור ופרו אבל כבלם שני שצריך לכסות איזור על הקו ולגבות, נראה מי מצליח לעבור אותו על הקו הכזאת קלות.
העניין של סמפאולי כרגע זה למצוא את הבלם השלישי באמצע, במשחקים האחרונים זה היה פאזיו, אתמול זה היה פצלה ויש לי הרגשה שסמפו ינסה שם עוד כמה וכמה בלמים לפני הטורניר הגדול עד שימצא את המתאים.
בקישור קרנביטאר ואנזו פרז היו טובים וסגרו שטחים בצורה טובה, ארגנטינה עדיין מחפשת את הקשר היותר התקפי שיכול להניע כדור באמצע עם מסי.
אי אפשר לצפות מלו צ’לסו במשחק הבכורה שלו ועוד כילד כל כך צעיר להיות השחקן הזה על ההתחלה וצריך להמשיך לחפש כי זה בורג מאוד חשוב במערכת שיתן לנו בוסט רציני קדימה.
באופן כללי אני מקווה שהמגמה הזאת תמשיך ונראה את הדרך קדימה יותר אופטימית, יש עוד זמן לאט לאט.